Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e din plin dezlănțuit!

by “Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de a ne pierde definitiv cultura, avertizează, trăgând un semnal de alarmă, profesorul Michael Rectenwald de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice. Într-o postare pe Facebook, Rectenwald, profesor de studii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de a ne pierde definitiv cultura, avertizează, trăgând un semnal de alarmă, profesorul Michael Rectenwald de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice.

Într-o postare pe Facebook, Rectenwald, profesor de studii liberale la NYU, rezumă amenințarea cu care se confruntă Occidentul în cel mai direct și concis mesaj: „Ne aflăm într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului – cu puterea mass-media corporatistă, cu social media corporatistă, cu mediul academic și cu majoritatea Americii corporatistă, cu statul profund, cu guvernul din umbră și majoritatea mecanismelor juridice din spatele lui”.


Profesorul american adaugă:
Monștrii anti-occidentali, anti-suveranitate, anti-creștini și anti-libertate ne distrug moștenirile culturale, arta și civilizația contemporană”.

Mesajul său conține și un avertisment: „Întreaga noastră cultură este sub asediu și pe punctul de a se dezmembra în fața unei justiții sociale absolute și continue”, în timp ce „totalitarismul de stânga este în plină desfășurare”.


Potrivit profesorului american, „suntem pe punctul de a ne pierde complet cultura, beneficiile civilizației occidentale și întreaga moștenire a istoriei civilizației occidentale”.
Pentru ca în final, să menționeze: „O renaștere majoră și un contraatac sunt necesare cât mai curând”.

În replică la controversele și atacurile provocate de postarea sa pe Facebook, profesorul american spune: „Cum îndrăznește stânga să ridice astfel de pretenții de superioritate morală? Stânga aflată la putere este cea care a ucis în masă și a întemnițat mai mulți oameni decât orice alt contingent din istoria politică. Așa că nu veniți aici să-mi dați lecții de morală, mie sau altora, monștrilor!

Acest mesaj care a provocat valuri vine la scurt timp după ce un alt profesor american, Jason D. Hill, avertiza că învățământul superior din SUA se află într-un colaps, iar mediul universitar este dominat de antiamericanism, socialism și marxism cultural.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18630
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Julian Assange: "Agențiile de informații l-au forțat pe Trump să-și schimbe strategia față de Rusia". Care au fost factorii-cheie ai acestei schimbări
Siria are înregistrări ale discuțiilor teroriştilor ISIS cu militari americani
Americanii nu mai ţin pasul cu tehnologiile de armament avansat, China și Rusia i-au întrecut
Globalista Victoria Nuland a fost alungată de la Departamentul de Stat al SUA
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Crimele de război comise de Statele Unite pe care Coreea de Nord nu le poate uita
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Declinul Occidentului. Profeția lui Oswald Spengler anunță sfârșitul civilizației europene
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Siria: "Atacul chimic a fost 100% un pretext fabricat"
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Sunt bucuros că părinții creștini iși lasă copiii să îl celebreze pe diavol cel puțin o dată pe an"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro