Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e din plin dezlănțuit!

Distribuie!by “Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de a ne pierde definitiv cultura, avertizează, trăgând un semnal de alarmă, profesorul Michael Rectenwald de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice. Într-o postare pe Facebook, Rectenwald, profesor de studii […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de a ne pierde definitiv cultura, avertizează, trăgând un semnal de alarmă, profesorul Michael Rectenwald de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice.

Într-o postare pe Facebook, Rectenwald, profesor de studii liberale la NYU, rezumă amenințarea cu care se confruntă Occidentul în cel mai direct și concis mesaj: „Ne aflăm într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului – cu puterea mass-media corporatistă, cu social media corporatistă, cu mediul academic și cu majoritatea Americii corporatistă, cu statul profund, cu guvernul din umbră și majoritatea mecanismelor juridice din spatele lui”.


Profesorul american adaugă:
Monștrii anti-occidentali, anti-suveranitate, anti-creștini și anti-libertate ne distrug moștenirile culturale, arta și civilizația contemporană”.

Mesajul său conține și un avertisment: „Întreaga noastră cultură este sub asediu și pe punctul de a se dezmembra în fața unei justiții sociale absolute și continue”, în timp ce „totalitarismul de stânga este în plină desfășurare”.


Potrivit profesorului american, „suntem pe punctul de a ne pierde complet cultura, beneficiile civilizației occidentale și întreaga moștenire a istoriei civilizației occidentale”.
Pentru ca în final, să menționeze: „O renaștere majoră și un contraatac sunt necesare cât mai curând”.

În replică la controversele și atacurile provocate de postarea sa pe Facebook, profesorul american spune: „Cum îndrăznește stânga să ridice astfel de pretenții de superioritate morală? Stânga aflată la putere este cea care a ucis în masă și a întemnițat mai mulți oameni decât orice alt contingent din istoria politică. Așa că nu veniți aici să-mi dați lecții de morală, mie sau altora, monștrilor!

Acest mesaj care a provocat valuri vine la scurt timp după ce un alt profesor american, Jason D. Hill, avertiza că învățământul superior din SUA se află într-un colaps, iar mediul universitar este dominat de antiamericanism, socialism și marxism cultural.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18630
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Erdogan ordonă retragerea militarilor turci de la un exercițiu NATO
Strategia lui Emmanuel Macron a eșuat, susținerea pentru "vestele galbene" crește! "Salvatorul UE" riscă o înfrângere devastatoare
Americanii, care au venit în România să facă blindate, au probleme în Danemarca: Firma implicată în mai multe scandaluri de corupție a organizat la București o conferință... anticorupție. Afacerea a fost pusă la cale pe când Mihai Tudose era ministrul economiei
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Illuminații şi sinistra aristocraţie neagră a planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta
Edward Snowden explică modul în care NSA supraveghează ziariștii
Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!
Germania multiculturalistă: Poliția germană face percheziții la persoane care au postat "mesaje extremiste" pe Internet
SUA au atacat cu rachete Siria! Donald Trump: "Am ordonat bombardarea unor ținte militare de unde s-a lansat atacul chimic"
Armele electromagnetice
Panama Papers: De ce nici un american și nici o bancă din SUA nu apar pe listă ?
Operațiune "Steag Fals": Armata americană fotografiată în timp ce revopsea avioane de luptă astfel încât să arate ca cele rusești
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro