Profesorii sunt pedepsiți dacă refuză să se supună trendului transgender. Profesor suspendat pentru că i-a spus unei fete că este… fată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un profesor de matematică din Marea Britanie a fost suspendat și riscă sancțiuni disciplinare pentru că i s-a adresat unei eleve cu pronume feminin, deși aceasta se crede băiat.

Joshua Sutcliffe este profesor de matematică la o școală și un liceu din comitatul Oxfordshire, în Anglia.
Pe 2 noiembrie, împotriva lui Sutcliffe a fost depusă o plângere pe motiv că acesta s-a adresat unei eleve cu pronume feminin, deși aceasta dorește să fie considerată băiat.
Joshua afirmă că a încercat să balanseze credința sa creștină că sexul biologic este un dat de la Dumnezeu și este definit de la naștere cu nevoia de a respecta sensibilitățile copilului. Deși a evitat folosirea unor pronume specifice sexului, adresându-se copiilor pe nume, el admite că le-a felicitat cu „bravo, fetelor” atunci când s-a adresat unui grup de eleve printre care și cea în cauză, care s-a simțit ofensată, scrie Cultura Vieții.
Deși profesorul a căutat să dezamorseze „tensiunea” și și-a cerut scuze, o investigație a început imediat și Joshua a fost suspendat și forțat să-și petreacă timpul izolat în cancelarie.
În urma unei anchete de o săptămână, conducerea școlii a constatat că Sutcliffe „l-a numit” greșit pe elevă (engl. „misgendered”, adică i-a „greșit genul”), a „demonstrat comportament discriminator” și a „contravenit politicii de egalitate a școlii”.
„Am fost șocat și întristat de acțiunea școlii care, în opinia mea, reflectă o tendință în creștere de a marginaliza creștinii, oamenii ca mine, în piața publică și de a vedea credințele noastre pedepsite și amuțite. Modul agresiv în care ideologia transgender este impusă îmi subminează libertatea de credință și de conștiință. Am convingerea profundă că noi toți am fost făcuți în imaginea lui Dumnezeu ca bărbat și femeie”, a spus profesorul de 27 de ani.
Recent, Biserica Anglicană, care are în subordine 4.700 de școli, unde învață peste un milion de elevi, a anunțat că elevii cu „tulburări de gen” să fie lăsați să se îmbrace după cum doresc.”[1]

Video


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Profesorii-sunt-pedepsiti-daca-refuza-sa-se-supuna-trendului-transgender.-Profesor-suspendat-pentru-ca-i-a-spus-unei-fete-ca-este…-fata-147508
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...