Profesorul Adrian Hill de la Universitatea Oxford se plânge că dispare prea repede coronavirusul: „E o cursă contra cronometru. Inițial, estimam o probabilitate de 80% pentru elaborarea unui vaccin eficient până în septembrie. Acum, șansele de a nu obține niciun rezultat sunt de 50%. Chiar dacă am obține un rezultat în august, n-am putea începe vaccinarea generală a doua zi”

Distribuie!by “Paranoia cvasi-generalizata la nivel mondial, care a impins majoritatea covarsitoare a statelor lumii sa ia masuri dictatoriale sub pretextul combaterii pandemiei de COVID-19, risca sa se dovedeasca nimic altceva decat o inselatorie planetara. Nu de alta, dar coronavirusul este pe cale de a disparea mult mai repede decat se […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Paranoia cvasi-generalizata la nivel mondial, care a impins majoritatea covarsitoare a statelor lumii sa ia masuri dictatoriale sub pretextul combaterii pandemiei de COVID-19, risca sa se dovedeasca nimic altceva decat o inselatorie planetara. Nu de alta, dar coronavirusul este pe cale de a disparea mult mai repede decat se asteptau specialistii pana acum.

Este principala idee ce se desprinde dintr-o spectaculoasa luare de pozitie a profesorului Adrian Hill (foto), de la Universitatea Oxford, conducatorul unei echipe de cercetatori care lucreaza la elaborarea unui vaccin impotriva SARS-Cov-2. Mai exact, intr-un interviu acordat ziarului The Telegraph (si publicat sambata, 23 mai 2020), omul de stiinta s-a plans ca virusul va disparea prea repede pentru ca echipa de cercetatori pe care o conduce sa aiba timp a elabora un vaccin. Mai precis, un vaccin eficient, care sa treaca prin toate procedurile necesare – inclusiv prin cele de testare, a mentionat vaccinologul britanic.


Daca ipoteza profesorului Hill se va confirma, ea nu doar ca va demitiza masurile dictatoriale luate de guvernele lumii impotriva propriilor popoare in numele combaterii pandemiei, dar va si da peste cap planuri de miliarde de dolari. Mai exact, The Telegraph noteaza ca gigantul farmaceutic AstraZeneca a incheiat deja cu guvernul Statelor Unite ale Americii un contract in valoare de 1,2 miliarde de dolari in schimbul a 400 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 ce ar trebui produse pe baza cercetarilor echipei conduse de Adrian Hill. In plus, guvernul britanic s-a angajat sa plateasca pentru pana la 100 de milioane de doze, dintre care 30 de milioane ar trebui sa fie gata pana in septembrie pentru vaccinarea cetatenilor UK. Chiar daca The Telegraph nu mentioneaza nicio suma, aflam de la AFP ca finantarea guvernamentala din Regatul Unit se cifreaza la peste 85 de milioane de lire sterline (echivalentul a 104 milioane de dolari).

Revenind la Adrian Hill, trebuie sa mentionam ca profesorul universitar a aratat cum stau lucrurile la nivel statistic in ceea ce priveste disparitia coronavirusului. Mai precis, omul de stiinta se asteapta ca din esantionul de 10.000 de voluntari recrutati pentru testarea vaccinului, sub 50 de oameni sa contracteze virusul. Daca dintre acestia vor fi testati pozitiv mai putin de 20, inseamna ca rezultatele vor fi pur si simplu irelevante, a avertizat Hill.


Iata principalele declaratii ale vaccinologului Adrian Hill:

„Este o cursa, da. Dar nu este o cursa impotriva celorlalti. Este o cursa impotriva virusului care dispare si o cursa contra cronometru. Am spus in acest an ca exista sanse de 80% sa elaboram un vaccin eficient pana in septembrie. In momentul de fata, exista o sansa de 50% ca sa nu obtinem niciun rezultat. Suntem in pozitia bizara de a dori sa ramana COVID-ul, cel putin pentru o scurta perioada. Dar cazurile sunt in scadere. (…)

Treizeci de milioane de doze sunt destul de greu de realizat, iar o suta de milioane sunt si mai greu de realizat pana in septembrie. Retineti: chiar daca vom obtine un rezultat in august, nu putem incepe vaccinarea tuturor in ziua urmatoare. Aici exista un pericol de a promite prea mult. (…) Exista riscuri multiple. Nu s-a mai facut niciodata. Nu stim daca o putem face. Credem ca putem. Stiti, se intampla greseli. Se petrec accidente si cand gatesti. Trebuie sa intelegem asta. (…)

Guvernul SUA, guvernul Regatului Unit, o multime de organizatii de caritate si numerosi filantropi spun ca ne vor plati sa producem in serie vaccinul, ca ne vor plati inainte de a incheia testele. Adica este ca si cum am primi un urias vot de incredere cu privire la ceea ce facem. Este cu adevarat magulitor. Dar asta nu garanteaza rezultatul. Ar putea sa nu iasa nimic sau ar putea fi ceva grozav ori ceva pe calea de mijloc. Suntem contrariati. Noi ne incredem in propria tehnologie si presupun ca suntem mai inclinati sa supraestimam decat sa subestimam.

Incercam sa fim cat mai obiectivi cu putinta, dar am petrecut 16 ani dezvoltand aceasta tehnologie. Daca deodata pare ca ar putea fi utila pentru intreaga lume, iti doresti cu adevarat sa functioneze”.”[1]

SURSE

  1. https://www.luju.ro/paranoia-covid-inselatorie-mondiala-profesorul-adrian-hill-de-la-universitatea-oxford-se-plange-ca-dispare-prea-repede-coronavirusul-e-o-cursa-contra-cronometru-initial-estimam-o-probabilitate-de-80-pentru-elaborarea-unui-vaccin-eficient-pana-in-septembri
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”
Programul HAARP, controlul climei și războiul geoclimatic
În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă
Școala de la Frankfurt, Marxismul Cultural și Noua Ordine Mondială
William S. Lind, Andrei Dîrlău, Irina Bazon - "Corectitudinea politică: "religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale"
Prințul Philip al Marii Britanii: "Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană"
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie
Sud Coreenii protestează împotriva instalării scutului antirachetă american
Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro