Program lansat de ProjectCE: detector de OZN-uri si fenomene paranormale ! Numai bun de folosit !

Distribuie!

Un astfel de program este binevenit persoanelor interesate de domeniul extraterestrilor, OZN, fantome, dar si alte fenomene ce sunt etichetate drept „paranormale”, de catre stiinta oficiala, limitata. Programul se poate descarca de aici -> bit.ly/ufodetector033.

Mai exista si un alt dispozitiv asemanator ce poate fi achizitionat de pe Amazon -> http://www.amazon.com/magnetometer-interfaced-microcontroller-detecting-anomalies.


radar_alien_logo_r

Mai multe despre acest program aflam de pe site-ul Secretele lui Lovendal:

„Un nou program care foloseşte webcam-ul calculatorului conectat la USB poate fi folosit pentru a scana cerul, pentru a detecta OZN-urile, și atunci când observă ceva care nu este o pasăre, avion sau alt obiect cunoscut, va înregistra OZN-ul pentru dvs. Programul a fost creat de către ProjectCE: Connecting Evidence și este numit simplu “UFO Detector”, adică “Detectorul de OZN-uri”. Acesta este disponibil pentru a fi downloadat gratuit de pe site-ul www.projectce.org[2].

Potrivit site-ului mai sus menţionat, programul include un algoritm de detectare care caută orice obiect emițător de lumină, care nu poate fi identificat. Cu alte cuvinte, acesta va fi capabil să detecteze dacă obiectul este ceva pământesc sau nu. Pentru a contribui la îmbunătățirea algoritmului, utilizatorii pot trimite imagini ale obiectelor pe care “UFO Detector” le detectează a fi OZN-uri, dar care, evident, că nu sunt. Aceste “falsuri pozitive” vor ajuta software-ul de a nu mai face aceleași greșeli în viitor.

Atunci când un OZN este reperat de către software, el este înregistrat într-un format video de înaltă definiție, astfel încât să poată fi examinat mai târziu. În prezent, nimic nu poate opri un farsor în a adăuga un videoclip cu un OZN fals. Cu toate acestea, ProjectCE intenţionează să dezvolte un format video sigur pentru program în viitor, astfel încât manipularea să nu mai treacă nedetectată.

ProjectCE speră că programul lor va ajuta la producerea unor videoclipuri mai bune despre OZN-uri. Site-ul afirmă: “Credem că putem avea un număr mai mare de filmări bune, prin care ne putem schimba felul în care ne uităm la OZN-uri”. Un alt obiectiv viitor al lui ProjectCE este acela de a crea un forum on-line pentru ca oamenii să prezinte videoclipurile de OZN-uri, sa le analizeze și să discute concluziile lor.

Dacă vreţi să downloadaţi acest progrămel, sunteţi liberi să o faceţi oricând!”[1]

Programul este bun, deoarece prin algoritmul iese usor in afara spectrului celor sapte culori ale luminii albe ROGVAIV, observand astfel tot felul de fenomene considerate „paranormale”. Trebuie amintit ca spiritele, fantomele, fulgerele globulare, aura, rareori pot fi observate cu ochii fizici, caci ele se afla in afara acestui spectru ROGVAIV, insa cu aparatura ultra-peformanta, ce fotografiaza ori filmeaza in afara acestori sapte culori, se pot observa si multi s-ar speria de cate ar vedea, in casa lor, in camera lor.


SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/detectati-ozn-urile-cu-ajutorul-unui-nou-soft-spectaculos-pentru-vanatorii-de-extraterestri-ufo-detector/

2. http://www.projectce.org/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...