Program lansat de ProjectCE: detector de OZN-uri si fenomene paranormale ! Numai bun de folosit !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un astfel de program este binevenit persoanelor interesate de domeniul extraterestrilor, OZN, fantome, dar si alte fenomene ce sunt etichetate drept “paranormale”, de catre stiinta oficiala, limitata. Programul se poate descarca de aici -> bit.ly/ufodetector033.

Mai exista si un alt dispozitiv asemanator ce poate fi achizitionat de pe Amazon -> http://www.amazon.com/magnetometer-interfaced-microcontroller-detecting-anomalies.


radar_alien_logo_r

Mai multe despre acest program aflam de pe site-ul Secretele lui Lovendal:

“Un nou program care foloseşte webcam-ul calculatorului conectat la USB poate fi folosit pentru a scana cerul, pentru a detecta OZN-urile, și atunci când observă ceva care nu este o pasăre, avion sau alt obiect cunoscut, va înregistra OZN-ul pentru dvs. Programul a fost creat de către ProjectCE: Connecting Evidence și este numit simplu “UFO Detector”, adică “Detectorul de OZN-uri”. Acesta este disponibil pentru a fi downloadat gratuit de pe site-ul www.projectce.org[2].

Potrivit site-ului mai sus menţionat, programul include un algoritm de detectare care caută orice obiect emițător de lumină, care nu poate fi identificat. Cu alte cuvinte, acesta va fi capabil să detecteze dacă obiectul este ceva pământesc sau nu. Pentru a contribui la îmbunătățirea algoritmului, utilizatorii pot trimite imagini ale obiectelor pe care “UFO Detector” le detectează a fi OZN-uri, dar care, evident, că nu sunt. Aceste “falsuri pozitive” vor ajuta software-ul de a nu mai face aceleași greșeli în viitor.

Atunci când un OZN este reperat de către software, el este înregistrat într-un format video de înaltă definiție, astfel încât să poată fi examinat mai târziu. În prezent, nimic nu poate opri un farsor în a adăuga un videoclip cu un OZN fals. Cu toate acestea, ProjectCE intenţionează să dezvolte un format video sigur pentru program în viitor, astfel încât manipularea să nu mai treacă nedetectată.

ProjectCE speră că programul lor va ajuta la producerea unor videoclipuri mai bune despre OZN-uri. Site-ul afirmă: “Credem că putem avea un număr mai mare de filmări bune, prin care ne putem schimba felul în care ne uităm la OZN-uri”. Un alt obiectiv viitor al lui ProjectCE este acela de a crea un forum on-line pentru ca oamenii să prezinte videoclipurile de OZN-uri, sa le analizeze și să discute concluziile lor.

Dacă vreţi să downloadaţi acest progrămel, sunteţi liberi să o faceţi oricând!”[1]

Programul este bun, deoarece prin algoritmul iese usor in afara spectrului celor sapte culori ale luminii albe ROGVAIV, observand astfel tot felul de fenomene considerate “paranormale”. Trebuie amintit ca spiritele, fantomele, fulgerele globulare, aura, rareori pot fi observate cu ochii fizici, caci ele se afla in afara acestui spectru ROGVAIV, insa cu aparatura ultra-peformanta, ce fotografiaza ori filmeaza in afara acestori sapte culori, se pot observa si multi s-ar speria de cate ar vedea, in casa lor, in camera lor.


SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/detectati-ozn-urile-cu-ajutorul-unui-nou-soft-spectaculos-pentru-vanatorii-de-extraterestri-ufo-detector/

2. http://www.projectce.org/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Medicii sunt șocați: Tămâia e mult mai bună decât chimioterapia, distrugând cu succes celulele canceroase! E uluitor!
O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
Cercetătorii au descoperit că visele lucide se aseamănă cu experienţele psihedelice date de halucinogene
Ce vise ar putea veni din lumile paralele?
Serialul Star Trek - tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale
Glanda pineală şi energia electromagnetică
Mușuroaiele de furnici din Australia sunt în mod uimitor aliniate la câmpul magnetic al Pământului
Un fizician celebru susține că gravitația este o simplă iluzie
Riscurile utilizării foliei de aluminiu
Efectele rugăciunii asupra conștiinței și procesul vindecării
Studiu: "Sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase"
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro