Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !

by Iata unul dintre dezavantajele de a avea telefon smartphone. O fi el “smart” (inteligent), dar inteligenta se pare ca are nu de putine ori, in aceste cazuri, forme cat se poate de negative, dupa cum scrie si site-ul intelnews.org[1]. Un brand popular de smartphone-uri din China, a intrat in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata unul dintre dezavantajele de a avea telefon smartphone. O fi el “smart” (inteligent), dar inteligenta se pare ca are nu de putine ori, in aceste cazuri, forme cat se poate de negative, dupa cum scrie si site-ul intelnews.org[1]. Un brand popular de smartphone-uri din China, a intrat in atentia oamenilor intrucat s-au descoperit telefoane ce contin programe de tip spy (spion). Telefonul inteligent despre care vorbim se numeste Samsung Galaxy S4. Aceste telefoane Samsung Galaxy S4 sint astfel plagiate ca si model de catre chinezi.

Star N9500

 

Descoperirea programului de spionaj a fost facuta de catre membri companiei G Data Software, din Germania, care are si o filiala in Statele Unite ale Americii. Reprezentatii firmei, care a fost fondata in anul 1985, au declarat ca au descoperit acest software spion, ce se afla ascuns destul de bine, in telefon. Purtatorul de cuvant al G Data Software, Thorsten Urbanski, a declarat reporterilor din Germania, care multi utilizatori care au achizitionat acest tip de telefon au identificat un program “rau intentionat”, asa cum a fost el semnalizat de catre majoritatea programelor antivirus.


Firma de securitate, a declarat ca, sistemul de operare Star N9500 contine aplicatii software ascunde, care ar putea permite unei terte persoane, sa acceseze si sa fure informatii personale ale utilizatorului acelui telefon. Exista, de asemeni si aplicatii secrete, care ar putea permite unui hacker, de a plasa apeluri de telefon sau sa utilizeze microfonul si camera dispozitivului, fara consimtamantul proprietarului. Ce este cu adevarat socant, datele furate au fost trimite catre un server din China. Anchetatorii de la compania G Data Software, au spus ca echipa lor de experti, studiaza deja modul in care functioneaza acest sistem de operare.

Presa din Germania vorbea despre jurnalistii de la Associated Press, care au incercat sa localizeze producatorul de smartphone, dar fara succes. Ei au contactat mai multe societati din provincia de sud a Chinei numita Shenzhen, centru al industriei de telecomunicatii a tarii. Agentia de stiri din Germania, a declarat ca nu poate gasi nicio referire cu privire la producatorul acestor telefoane inteligente. Aceasta nu e prima oara cand o firma germana de securitate descopera program de spionaj ascuns in sistemul de operare al unui smartphone fabricat in China comunista.


In Octombrie 2013, intr-un card de memorie facut in China, comercializat de un furnizor de servicii de telecomunicatii E-plus, a fost identificat un program de spionaj de tip Malware, care ar fi permis hackerilor sa accesez orice telefon si computer unde acesta era introdus.

SURSE

1. http://intelnews.org/2014/06/18/01-1499/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

George Maior și Florian Coldea au fost decorați de către directorul CIA! George Maior și Florian Coldea au fost decorați pentru că susțin Noua Ordine Mondială! SRI-ul nu mai are nici o legătură cu apărarea valorilor naționale, ci este o instituție care susține globalizarea!
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
Românii din Covasna și Harghita, ÎMPIEDICAȚI să intre cu drapelul României în Muzeul Satului din București: „Însemnele tricolorului vor fi folosite în limita bunului simț, fără prea mari exagerări”
ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !
Prinși cu “Black Card”-uri de la Soros!
Prinderea lui Sebastian Ghiță are ca scop distragerea atenției publice de la frauda alegerilor prezidențiale din 2009 și de la legea vaccinării obligatorii
Un tânăr student, un analist politic şi un jurnalist vorbesc despre un subiect mai puţin dezbătut în România: presiunea marxismului din universităţi
Guvernul Masonic al Romaniei interzice dronele cu camera foto/video! Acestora le este frica de jurnalistii independenti care expun adevarul despre ei! Dronele ajung in locuri unde de multe ori presa are accesul interzis!
Un apropiat al lui George Maior și Ion Iliescu, numit ambasador al SUA la București? Legătura cu afacerea Castelul Bran
Dezastrul provocat cetăților dacice din Munții Orăștiei aflate sub protecția UNESCO
Institutul Elie Wiesel dorește să instaureze cenzura în România sub pretextul "combaterii discursului instigator la ură". Dacă ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la închisoare pe toți cei care suntem naționaliști!
DNA asigură protecție pentru străinii care jefuiesc România
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro