Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !

by Iata unul dintre dezavantajele de a avea telefon smartphone. O fi el “smart” (inteligent), dar inteligenta se pare ca are nu de putine ori, in aceste cazuri, forme cat se poate de negative, dupa cum scrie si site-ul intelnews.org[1]. Un brand popular de smartphone-uri din China, a intrat in […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata unul dintre dezavantajele de a avea telefon smartphone. O fi el “smart” (inteligent), dar inteligenta se pare ca are nu de putine ori, in aceste cazuri, forme cat se poate de negative, dupa cum scrie si site-ul intelnews.org[1]. Un brand popular de smartphone-uri din China, a intrat in atentia oamenilor intrucat s-au descoperit telefoane ce contin programe de tip spy (spion). Telefonul inteligent despre care vorbim se numeste Samsung Galaxy S4. Aceste telefoane Samsung Galaxy S4 sint astfel plagiate ca si model de catre chinezi.

Star N9500

 

Descoperirea programului de spionaj a fost facuta de catre membri companiei G Data Software, din Germania, care are si o filiala in Statele Unite ale Americii. Reprezentatii firmei, care a fost fondata in anul 1985, au declarat ca au descoperit acest software spion, ce se afla ascuns destul de bine, in telefon. Purtatorul de cuvant al G Data Software, Thorsten Urbanski, a declarat reporterilor din Germania, care multi utilizatori care au achizitionat acest tip de telefon au identificat un program “rau intentionat”, asa cum a fost el semnalizat de catre majoritatea programelor antivirus.


Firma de securitate, a declarat ca, sistemul de operare Star N9500 contine aplicatii software ascunde, care ar putea permite unei terte persoane, sa acceseze si sa fure informatii personale ale utilizatorului acelui telefon. Exista, de asemeni si aplicatii secrete, care ar putea permite unui hacker, de a plasa apeluri de telefon sau sa utilizeze microfonul si camera dispozitivului, fara consimtamantul proprietarului. Ce este cu adevarat socant, datele furate au fost trimite catre un server din China. Anchetatorii de la compania G Data Software, au spus ca echipa lor de experti, studiaza deja modul in care functioneaza acest sistem de operare.

Presa din Germania vorbea despre jurnalistii de la Associated Press, care au incercat sa localizeze producatorul de smartphone, dar fara succes. Ei au contactat mai multe societati din provincia de sud a Chinei numita Shenzhen, centru al industriei de telecomunicatii a tarii. Agentia de stiri din Germania, a declarat ca nu poate gasi nicio referire cu privire la producatorul acestor telefoane inteligente. Aceasta nu e prima oara cand o firma germana de securitate descopera program de spionaj ascuns in sistemul de operare al unui smartphone fabricat in China comunista.


In Octombrie 2013, intr-un card de memorie facut in China, comercializat de un furnizor de servicii de telecomunicatii E-plus, a fost identificat un program de spionaj de tip Malware, care ar fi permis hackerilor sa accesez orice telefon si computer unde acesta era introdus.

SURSE

1. http://intelnews.org/2014/06/18/01-1499/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul "Republicii Secuiesti" cheamă secuii la înrolare pentru eliberarea "Pământului Secuiesc"
Deputatul Liviu Pleșoianu, argumente împotriva americanilor și afirmațiilor făcute de Radu Tudor. Implicarea Globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Programul HAARP în România
Raport financiar: americanii s-au umplut de bani pe seama românilor
Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect
SRI și DNA - alianța diabolică împotriva României condusă de către Globaliștii SUA-UE-Soros
Mesajul unui Sorosist pentru români: "Românul - o ființă înapoiată, un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare și care se ghidează după tradiții și obiceiuri"
A fost desecretizat protocolul încheiat de SRI cu ICCJ. Documentul integral
Sorosiștii #Rezist distribuie știri false cu privire la modificarea legilor justiției! Iată adevărul despre modificările legilor justiției pentru punerea în acord cu deciziile Curții Constituționale a României!
De ce ţi se închide contul de Facebook?
Roexit - ieșirea României din Uniunea Europeană provoacă panică printre globaliști. Globaliștii se tem ca vor pierde puterea, accesul la resursele României și că România va redeveni o țară suverană și puternică
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro