Programul HAARP și manipularea vremii: Savanții vorbesc despre „capriciile” vremii din ultimii ani și despre modificarea climei la nivel planetar

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oare astfel de nori, ca cel din imaginea de mai sus, pot fi consideraţi „naturali”? Aceasta în ciuda tratatului semnat în anul 1978, prin care mai marii lumii se angajau că nu vor folosi tehnologia care influenţează vremea pentru a lupta împotriva duşmanilor. Probabil au uitat să includă şi umanitatea în acel tratat.

La simpozionul internaţional desfăşurat la Ghent, în Belgia, între 28-30 mai, 2010, savanţii au declarat în mod tranșant că „manipularea climei prin modificarea norilor Cyrrus nu reprezintă nicio farsă şi nicio teorie a conspiraţiei”. Dimpotrivă, este o realitate pe deplin operaţională în ultimii 60 de ani.


Tehnologia a avansat, astfel încât acum marile puteri, ce deţin aceste secrete de manipulare a vremii şi chiar a climei, au capacitatea să orienteze foarte precis acţiunea lor.

Într-un emisiune la postul american de televiziune CBS, fizicianul Michio Kaku a vorbit tocmai despre astfel de experimente, care sunt foarte asemănătoare ca efecte cu ceea ce se obţine acţionând instalaţiile HAARP din Alaska.


Influenţarea vremii pare să acţioneze în acelaşi mod, prin trimiterea în atmosferă a unor raze laser şi a nanoparticulelor. Mai apoi, savantul a făcut o scurtă istorie a acţiunii de modificare a vremii în ultimii zeci de ani, însă staff-ul emisiunii s-a grăbit să-l întrerupă, îndemnându-l pe fizician să afirme că această acţiune a guvernelor este doar presupusa şi nu sigură.

Într-un studiu recent publicat în revistă Proceedings of the National Academy, profesorul Wolf Kasparian afirma că razele laser îndreptate în atmosferă creează canale de plasmă fierbinte, care duc mai apoi la formarea cristalelor de gheaţă. Din nefericire, ignoranța populaţiei este enormă, astfel încât foarte puţini oameni sunt conştienţi de acţiunile din umbră ale guvernelor şi, ca urmare, ei sunt convinşi că astfel de programe secrete nu există.

article00b34c9cc000005d image004(25) image006(14)

În ciuda unor munţi de dovezi puse la dispoziţie de-a lungul timpului de diferite persoane care au luat parte direct la astfel de programe şi care mai apoi au decis că trebuie să vorbească despre aceste lucruri, modificarea vremii este încă un subiect tabu, care multora li se pare nebunesc. Mass-media este de asemenea complice la cenzura instituita de guverne asupra acestui subiect.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/savantii-vorbesc-despre-capriciile-vremii-din-ultimii-ani-si-despre-modificarea-climei-la-nivel-planetar-a270
  2. Foto: Rob Sharrock
  3. Foto: Scott Blair
  4. Foto: Internet
  5. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Rasism: Un tânăr alb din Chicago, sechestrat, torturat în direct și obligat de patru negri să îl înjure pe Donald Trump
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene
Eurodeputata globalistă, Judith Sargentini, cea a inițiat sancționarea Ungariei, după ce guvernul naționalist al Ungariei a început să se îndepărteze de "valorile europene". Aceasta îi apreciază pe activiștii #Rezist din România
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
NATO doreste un Departament de Comunicare in UE pentru a combate "propaganda rusa" anti-NATO
Tehnica vaccinurilor cu ARNm era descrisă de New York Times, în 2015, drept o inginerie genetică ce modifică ADN-ul
"Războiul împotriva terorismului" - minciuna perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele "siguranței"
Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Experiment militar șocant și inuman ce a fost efectuat în anii ʼ60: britanicii şi-au drogat soldaţii cu LSD, fără ca ei să ştie

India, o țară plină de mistere

Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA

Proiecte militare top-secret ale Statelor Unite

Piramidele din Bosnia sunt atribuite unei civilizații extraterestre

Închide