Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de “știri false”! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul “combaterii știrilor false”!

by “Proiect de LEGE: 5 ANI DE ÎNCHISOARE pentru răspândirea de „FAKE NEWS” pe internet Utilizarea boților (bots) pentru influențarea dezbaterilor politice sau a cursului alegerilor va fi pedepsită cu amenzi de până la 10.000 de euro sau pedeapsa cu închisoarea pentru cinci ani, potrivit unei propuneri venite din partea […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Proiect de LEGE: 5 ANI DE ÎNCHISOARE pentru răspândirea de „FAKE NEWS” pe internet

Utilizarea boților (bots) pentru influențarea dezbaterilor politice sau a cursului alegerilor va fi pedepsită cu amenzi de până la 10.000 de euro sau pedeapsa cu închisoarea pentru cinci ani, potrivit unei propuneri venite din partea Partidului Republican de la Dublin, scrie The Independent Irlanda.


Noul proiect de lege înaintat de republicanii irlandezi vine să protejeze sistemul electoral al democrațiilor occidentale în contextul supozițiilor potrivit cărora președintele american Donald Trump a fost puternic influențat de entități ruse.

Astfel, va deveni o infracțiune promovarea activă a știrilor false (fake news) pe site-uri precum Facebook și Twitter.


James Lawless, inițiatorul legii, a motivat propunerea prin faptul că „nu trebuie să fim naivi și să ne gândim că Irlanda nu va fi afectată de noua formă hibridă a războiului informațional”.

„E foarte probabil ca aceste conturi inactive să se activeze în viitoarele alegeri, cum s-a întâmplat în Marea Britanie și în SUA”, a mai spus republicanul.  „Botul” va fi definit ca orice program care folosește peste 25 de conturi sau profiluri de internet ca să realizeze anumite sarcini automat.

În plus, vor fi pedepsiți și cei care au cunoștință de asemenea acte și nu aduc la cunoștința acutorităților. Sancțiunile pornesc de la 500 de euro amendă, ajungând până la 10.000 de euro și este prevăzută chiar închisoarea pentru cinci ani în cazurile grave.”[1]

Dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale, globalistii SUA-UE au acuzat Rusia, in mod fals, ca s-a implicat in alegerile din SUA. Tot globalistii sunt cei care au creat conceptul de “combatere a stirilor false”, un pretext pentru instaurarea cenzurii. Cei care nu sunt de acord cu globalizarea, casatoriile LGBT, multiculturalismul si corectitudinea politica sunt acuzati ca distribuie “stiri false”. Globalistii au vazut ca oamenii incep sa nu mai aiba incredere in minciunile lor.

Globalistii acuza publicatiile rusesti RT si Sputnik de distribuirea de “stiri false”. Iata ca in Irlanda se creaza un proiect de lege pentru condamnarea la inchisoare a celor care distribuie “stiri false”. Cine decide ca o stire este falsa? Raspuns: Statul. Stirile false distribuite de agentiile de presa globaliste nu vor fi luate in seama. Acest proiect de lege totaliar iti ia dreptul de a te exprima liber si de a critica ideile sustinute de presa globalista si de stat.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/high-tech/proiect-de-lege-5-ani-de-inchisoare-pentru-raspandirea-de-fake-news-pe-internet-206204.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)
Le Pen se proclamă „candidatul poporului” şi promite să elibereze francezii de elitele arogante
Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)
Fost premier olandez: Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război
Anchetă în Poliția germană după ce dosarul atentatorului de la Berlin a fost falsificat
Soldati americani arestati la Viena, fiind prinsi ca duceau ilegal arme catre Ucraina ! O regula de baza a Iluminatilor: finantarea razboaielor cu armament si bani imprumutati cu dobanda !
Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !
Închinarea la Marx și satanismul Uniunii Europene
Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Doi soți aparținând comunității LGBT vor fi tații unui copil biologic, în vara acestui an. Cum a fost posibil
Începand cu 1776, SUA s-au aflat în război 93% din timp și au avut doar 21 de ani de pace
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro