Proiecte oficiale ale clarviziunii

Distribuie!by “Scoala americana de clarviziune a fost creata pentru a sprijini spionajul militar in perioada razboiului rece. Acest program a fost delurat prima data de catre CIA, iar apoi a mai fost derulat in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute din Menlo Park, California. Primele lucruri care au fost […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Scoala americana de clarviziune a fost creata pentru a sprijini spionajul militar in perioada razboiului rece. Acest program a fost delurat prima data de catre CIA, iar apoi a mai fost derulat in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute din Menlo Park, California. Primele lucruri care au fost cercetate faceau referire la modul cum ar trebui comunicat locul deplasarii prin extracorporalitate.

Solutia pentru aceasta problema a venit de la Jacques Vallee, acesta lucrand in apropierea Silicon Valley. El a sugerat sa se foloseasca drept „adresa” coordonatele geografice si anume latitudinea si longitudinea. O prima tinta codificata ar fi realizat o harta detaliata a unei cladiri, dar si a terenului aflat in preajma acesteia. Aceste rezultate au fost confirmate ulterior de cei de la CIA.


O alta tinta prin coordonate a fost o instalatie sovieto-franceza din insula Kerguelen. Swann a afirmat ca a vazut chiar si o harta topografica a insulei si a putut sa confirme faptul ca nu ii scapase nici un detaliu cu privire la aceasta insula, atunci cand o vizualizase. URSS a efectuat in anul 1962 ultimele teste nucleare din atmosfera, iar la inceputul anului 1963, acestia au semnat un act prin care spuneau ca se vor desfasura si unele teste subterane.

CIA a decis sa recurga la clarvazatori pentru ca in momentul acela SUA nu mai dispunea de spioni si respectiv de detalii suficiente pentru a afla care sunt planurile URSS-ului. A aparut astfel un alt clarvazator legendar pe nume Pat Price. Acesta a facut cateva expeditii extracorporale pe teritoriul URSS intr-un centru care pana atunci fusese neidentificat.


Expeditii extracorporale

Acest experiment a avut trei faze. Prima parte a constat in furnizarea coordonatelor geografie, singura informatie despre aceste coordonate este ca in preajma lor se afla o baza militara a URSS. Pentru „calibrarea procesului” clarvazatorul a cerut mai multe detalii pe care Statele Unite le cunosteau deja despre aceasta baza. In a treia faza s-au cerut datele la care spionii nu aveau acces si suprinzator, rezultatele nu au intarziat sa apara.

Ingo Swann a istorisit chiar si un incident care a avut loc in anul 1975 si 1976. Se pare ca in aceasta perioada se faceau mai multe experimente la care asistau mai multi militari, in special persoane cu doua sau mai multe stele. Swann a fost pus sa faca o demonstratie prin care sa-si arate abilitatile sale, sub indrumarea unui doctor de fizica numit Harold Puthoff. Obiectivul clarviziunii era un submarin care a reusit sa doboare un OZN.

Puthoff era palid atunci cand a inteles situatia. Swann a desenat imaginea presupusului OZN, exact asa cum il vazuse. Militarul a luat hartia si a examinat-o, el fiind urmat de toti ceilalti. Atat Puthoff, cat si Swann s-au intors la hotel, fiind convinsi ca au ratat testul la care au fost supusi. Peste trei zile Puthoff a primit un telefon de la un general, acesta intrebandu-i de cati bani au nevoie.

Datorita documentelor desecretizate de CIA in anul 1996 stim ca proiectele de clarviziune au intrat si ele in subordonarea armatei americane, echipa care se ocupa cu acest proiect, reusind chiar sa creeze un grup
care se ocupa de vederea controlata la distanta. Aceasta metoda este una realizata din sase pasi, in care orice persoana poate capata abilitati necesare pentru a se folosi de clarviziune. Persoanele care treceau prin acest antrenament de doi ani reuseau sa se „dedubleze” fiind in stare sa vada si apoi sa descrie diverse lucruri, incaperi, instalatii, dar si documente. Primii care au reusit sa invete cum sa faca toate aceste lucruri au devenit instructori. Swann arata insa ca insusirile de clarviziune se manifestau in mod spontan la unii indivizi, acuratetea infromatiilor obtinute fiind intre 15% si 50%. Cei care au realizat programul de clarviziune de la CIA, erau convinsi ca acuratetea putea creste si mai mult, aceasta ajungand undeva la 65-95%. S-a creat un „Detasament G” care se ocupa in mod curent cu clarviziunea pentru a obtine informatii.

Ingo Swann a fost cel respoonsabil pentru pregatirea celor din Detasamentul G, el folosindu-se de aceste tehnologii ale clarviziunii. Maiorul Ed Dames a preluat proiectul pentru ca cei care au fost antrenati de Swann puteau obtine informatiile dorite si fara indrumarea acestuia. In anul 1989, Swann s-a retras complet din acest program si a spus ca s-a retras datorita faptului ca au fost incluse si persoane care nu au avut nici un fel de aptitudine. Ed Dames a fost chiar un student al lui Swann, acesta fiindu-i impus din motive politice. Intre anul 1986 si 1995, echiap aceasta speciala de clarvazatori a primit niste misiuni clare, in vederea obtinerii unor informatii, printre aceste misiuni regasindu-se si persoane precum Manuel Noriega din Panama sau Moammar Gadhafi din Libia. A existat chiar si un proiect numit THORN, acesta fiind concentrat asupra explorarii fenomenului OZN.

Exercitii de clarviziuni

Swann nu este apreciat doar pentru faptul ca a facut numeroase cercetari asupra constiintei, el fiind cunoscut si datorita muncii sale cu privire la clarviziune. El a realizat chiar si mii de sesiuni de vedere la distanta in scopuri de cercetare. Capacitatile parapsihice a mediumilor se deterioreaza cu timpul, dar se pare ca acesta nu a fost cazul lui Ingo Swann. El a rezistat timp de 15 ani ca important cercetator al acestui domeniu, cu toate acestea a spus ca e foarte greu sa reuseasca sa faca fata stresului muncii sale. El a spus ca aceste experiente nu pot fi reduse la o cercetare rationala si obiectiva.

Imediat dupa ce Swann a plecat, tehnicile sale au fost schimbate, introducandu-se noi metode de scriere automata, dar si metode prin carti de tarot, metode ce nu ar fi existat precedent. Rezultatele acestora nu au fost insa atat de fiabile. A avut loc o reducere a personalului, dar si numeroase probleme de management datorita faptului ca disparuse si amenintarea adversarului traditional.

Protectul Stargate de clarviziune militara a fost inchis in cele din urma in anul 1995. Multe dintre persoanele care au lucrat in acest proiect militar si-au deschis chiar companii private unde au continuat sa utilizeze aceste tehnici deprinse in urma antrenamentelor. A existat chiar si un interes crescut al publicului care dorea sa se foloseasca, dar si sa insuseasca aceste tehnici.”[1]

SURSE

  1. https://revistamagazin.ro/proiecte-oficiale-ale-clarviziunii
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro