Proiectul „Aquarius”: Cum a capturat armata SUA o navă extraterestră

Distribuie!

„Proiectul „Aquarius”: Cum a capturat armata SUA o nava extraterestra

Serviciul Naţional de Securitate al SUA refuză cu vehemenţă să desecretizeze unul dintre cele mai controversate proiecte desfăşurate de-a lungul timpului.Proiectul „Aquarius” (Vărsătorului) poartă numele operaţiunea prin care serviciile secrete americane în colaborare cu armata, au reuşit să pună mâna pe o navă extraterestră.


Acum câţiva ani, printr-o scurgere de informaţii dubioasă, câteva documente cu marca „Top Secret” au ajuns subiecte de dezbatere ale opiniei publice. Acestea sugerau că în anul 1958, armata americană a reuşit să captureze o navă extraterestră în deşertul Utah.

Aeronava fusese părăsită de extratereştri pe presupusul motiv că nu mai era în bună stare de funcţionare. Armata SUA a împânzit deşertul în speranţa că va pune mâna şi pe omuleţii verzi, dar nu a găsit picior de extraterestru. Mai mulţi specialişti s-au chinuit zile întregi pentru a deschide portiera navei străine, dar fără să reuşească acest lucru. După mai multe încercări eşuate, nava a fost mutată într-o zonă securizată, unde accesul era autorizat doar pentru membri FBI şi CIA.


Într-un raport emis în 1976 se semnala că tehnologia extraterestră are un avans de câteva mii de ani. Din această cauză, chiar dacă cercetătorii au reuşit să deschidă OZN-ul este puţin probabil să fi înţeles ceva din ceea ce au descoperit înăuntru.

Istoria spionajului extraterestru pe Terra a început acum 25.000 de ani, în vremea lui Homo Sapiens şi s-a încheiat cu bascii care au trăit în Franţa şi Spania din anul 1966. Cel puţin aceste date au fost prelevate de la bordul navei capturate de armata SUA.

Proiectul „Aquarius” a fost iniţiat în 1953 din ordinul preşedintelui american Eisenhower. Iniţial trebuia să se adune cât mai multe date despre civilizaţiile de pe alte planete, dar odată cu descoperirea navetei spaţiale lucrurile au luat o altă întorsătură. Existenţa proiectului a fost dezvăluită de William More când a făcut public rezumatul acestui uimitor proiect.

 

La început a fost clasificat SECRET dar a fost promovat la prezenta clasificare de TOP-SECRET în decembrie, 1969 după ce proiectul Blue Book s-a închis. Scopul proiectului Aquarius a fost de a colecta toate informaţiile tehnologice, medicale, ştiinţifice din observaţiile OZN/NEI (Obiecte Zburătoare Neidentificate / Nave Extraterestre Identificate) şi din contactul cu formele de viaţă extraterestre.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/proiectul-aquarius-cum-a-capturat-armata-sua-o-nava-extraterestra
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...