Proiectul guvernamental de control mental „Monarch”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Proiectul guvernamental de control mental numit „Monarch” (Monarch butterfly), așa cum a fost el denumit, face parte din imensul proiect MKUltra și vizează subjugarea minții și a voinței oamenilor prin producerea unor traume puternice.

În vreme ce populaţia credulă și naivă este supusă unei continue și subtile înşelăciuni prin intermediul mass-media și al unui circ politic și social foarte bine orchestrat, în care sunt folosiți o multitudine de mediumi manipulaţi, pe ascuns este instrumentată una dintre cele mai diabolice atrocităţi asupra unui număr ceva mai restrâns de indivizi.


Cele descrise în continuare sunt susţinute de documente guvernamentale americane declasificate, de persoane oficiale aflate în legătură cu serviciile secrete de informaţii americane, de diverse publicaţii credibile şi de mărturiile luate de la supravieţuitorii supuşi, împotriva voinţei lor, la forme foarte complexe de control al minţii bazate pe traumă, cunoscute sub numele de programare Monarch.

Acest nume se referă la fluturele Monarh (Monarch butterfly). Persoana care suferă traume prin electroşocuri resimte o senzaţie de pierdere a greutăţii capului, ca și când ar pluti sau ar bate din aripi ca un fluture.


Programarea Monarch poate fi cel mai bine descrisă ca o formă de scindare succesivă și repetată a personalității cu conotații oculte malefice, cu scopul de a compartimenta conștiința în personalităţi multiple. În timpul acestui proces, este realizat de regulă un ritual satanic cu scopul de a implica un anume demon sau grup de demoni în cadrul programării respective.

Victima sau supravieţuitorul este numit „sclav“ de către programatorul manipulator, care, în schimb, este perceput ca „stăpân“ sau „zeu“. Aproape 75% dintre victime sunt femei, fiindcă experimentatorii au constatat că ele au o mai mare toleranţă la durere și suferință şi tind să-și disocieze personalitatea mai rapid decât bărbaţii. Subiecţii sunt folosiţi, în principal, în operaţiuni sub acoperire, în prostituţia de lux şi în pornografie.

Un ofiţer militar cu legături în DIA (Defense Intelligence Agency) a mărturisit unei surse că „în tabloul cel mare“, astfel de oameni (victimele Monarch) există în toate sferele sociale, de la cea inferioară, reprezentată de cerşetorul de pe stradă, până la cea superioară, populată de cei bogați și influenți. Există mai multe niveluri ale programării Monarch.

Astfel, nivelul Alfa este programarea obişnuită sau „generală“ în cadrul personalităţii de bază. Ea se caracterizează printr-o extrem de mare capacitate de memorare, împreună cu o creştere substanţială a forţei fizice şi a acuităţii vizuale.

Programarea alfa este realizată prin scindarea deliberată a personalităţii victimei, care, în câteva cuvinte, cauzează o separare funcțională a proceselor cerebrale asociate cu emisfera cerebrală dreaptă de cele asociate cu emisfera cerebrală stângă, permiţând totuși o unificare programată a acestora printr-o stimulare a legăturii neuronale.

Nivelul Beta se referă la „programarea sexuală“. Această programare elimină toate convingerile morale învăţate şi cultivă instinctul sexual primar, animalic, degradant.

Nivelul Delta este cunoscut ca „programarea ucigaşă“, fiind dezvoltat iniţial pentru antrenarea agenţilor speciali sau a soldaţilor de elită (Delta Force, Mossad etc.) destinați operaţiunilor sub acoperire. Subiecții sunt lipsiți de frică și sunt foarte sistematici în îndeplinirea sarcinilor primite. Instrucţiunile de sinucidere sau autodistrugere sunt incluse de la acest nivel.

Nivelul Theta este utilizat în „programarea psihică“. Datorită limitărilor evidente ale ființelor umane obișnuite, au fost dezvoltate şi introduse diverse sisteme de control electronic al minţii, cum ar fi dispozitivele telemetrice biomedicale (implanturile cerebrale), laserele cu energie direcţionată ce utilizează microunde şi/sau electromagnetismul.

Nivelul Omega este o formă de programare pentru „autodistrugere“, cunoscută sub numele de „codul verde“. Comportamentele corespunzătoare includ tendinţele suicidare şi/sau automutilarea. Acest program este, în general, activat atunci când victima/supravieţuitorul începe o formă de terapie recuperatoare sau ajunge să fie interogată şi au fost recuperate prea multe amintiri.

Nivelul Gama este o altă formă de protecţie a sistemului și reprezintă „programarea prin inducerea în eroare“, care permite dezinformarea şi direcţionarea greşită a celor care fac investigații pentru a afla ce se petrece cu cel programat mental. Pe acest nivel se recurge la invocarea forțelor malefice, infernale. Programarea tinde să se refacă mai târziu, dacă este dezactivată inadecvat.

În ceea ce privește metoda, procesul iniţial începe cu producerea disocierii în psihismul subiectului, aceasta având loc în intervalul dintre momentul naşterii și vârsta de şase ani. Disocierea se produce, la început, prin utilizarea electroşocurilor, care sunt administrate chiar şi când copilul se mai află încă în pântecele mamei.

Datorită traumelor severe induse prin electroşocuri, abuzuri sexuale şi prin alte metode, conştiinţa se scindează în personalităţi multiple. Condiţionarea viitoare a minţii victimei este amplificată prin hipnotism, pedepsire, alternanţa plăcere-durere, privarea de apă, mâncare, somn şi privarea senzorială, împreună cu diferite droguri care modifică anumite funcţii cerebrale.

Următoarea etapă este implementarea comenzilor şi a mesajelor detaliate. Acest fapt se realizează prin utilizarea căştilor hi-tech, împreună cu generatoare controlate de computer ce emit unde sonore imperceptibile sau unde armonice care influenţează învelişul de acid ribonucleic al căilor neuronale ce duc la zonele din creier ce au legătură cu mintea subconştientă.

Dispozitivele optice 3D sunt adeseori utilizate, simultan cu generatoarele de unde armonice, proiectându-se lumini colorate pulsatorii, imagini subliminale. Electroşocurile de mare voltaj sunt utilizate apoi, pentru disocierea memoriei.

Programarea este reînnoită periodic şi întărită prin stimuli vizuali, auditivi şi vizuali. Câteva dintre temele de programare de început au inclus Vrăjitorul din Oz şi Alice în Ţara Minunilor, ambele saturate cu simboluri oculte.

Multe dintre recentele desene animate şi filme Disney sunt realizate în dublu scop: desensibilizarea şi obişnuirea majorităţii populaţiei cu universul programării mentale prin utilizarea imaginilor subliminale şi prin programarea neurolingvistică şi crearea deliberată a declanșatorilor specifici şi a cheilor pentru programarea de bază a copiilor subjugaţi prin proiectul Monarch, ce sunt uşor impresionabili.

Muzica joacă un rol determinant în programare, prin combinaţii ale tonurilor variabile, ale ritmurilor şi cuvintelor. Numeroasele romane ale maestrului groazei, Stephen King, ca şi filmele sunt utilizate, susţin surse credibile, în astfel de scopuri ticăloase.

Una dintre ultimele sale cărţi, Insomnia, prezintă o fotografie a lui King împreună cu o afirmație-declanșator – „Noi nu dormim niciodată“ („We never sleep“) – mesaj grăitor pentru cei avizaţi, care cunosc metodele neurolingvistice (NLP) ce sunt folosite pentru programarea indivizilor cu tulburări de personalitate multiplă/tulburări de identitate disociativă.

O listă parţială a altor filme utilizate pentru întărirea programării de bază este următoarea: Pinochio, Frumoasa din pădurea adormită, Albă-ca-zăpada, Frumoasa şi Bestia, Aladin, Mica sirenă (Little Mermaid), Regele Leu (Lion King), E.T., Războiul Stelelor, Ucigaşii de fantome (Ghost Busters), Trancers II, Batman, Bewitched, Fantasy Island, Reboot, Tiny Toons, Înalta carte a credinţei închipuite (The Tall Book of Make Believe). Câteva filme care zugrăvesc şi portretizează unele aspecte ale programării Monarch sunt: Hell Raiser 3, Raising Cain, Labyrinth, Telefon, Johnny Mnemonic, Point of No Return, The Lawnmower Man şi Closet Land.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/zece-metode-subversive-secrete-prin-care-fiintele-umane-de-pe-aceasta-planeta-sunt-cel-mai-adesea-manipulate-fara-sa-si-dea-seama-iii/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cu mască, fără mască
Radarul Duga: Misterele instalației de lângă Cernobîl. Americanii se temeau că poate controla mințile
Francmasonii au fost interziși în Guvernul din Italia de noua coaliție guvernamentală naționalistă
Banii creați din nimic de bănci, sistemul fracționar de rezerve, îndatorarea, dobânda și sclavia umană perpetuă
SUA continuă să-şi monitorizeze ca de obicei aliaţii strategici
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist
Hackerii din Rusia au spart e-mail-uri deținute de George Soros, ofițeri ai armatei SUA și comandanți NATO
Aleksandr Dughin, filosof și "ideolog al lui Putin", a venit în România pentru a-și lansa o carte și a vorbit despre propaganda sorosistă, globalizare, daci, prietenia cu Rusia și Noua Ordine Mondială
SUA l-au ucis pe generalul iranian, Qassem Soleimani, susținând că acesta a organizat atacul împotriva ambasadei SUA din Irak și că a plănuit atacuri împotriva americanilor, fără a prezenta dovezi. De-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de minciuni pentru a ataca diverse țări
F.T.B. Clavel - Istoria francmasoneriei
Un raport al CIA din anul 2005, în care erau anticipate posibilele amenințări din anii 2020-2025, oferă o descriere amănunțită și detaliată a unei pandemii foarte asemănătoarea cu aceea care pune astăzi presiune pe întreaga planetă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...