Proiectul HAARP și controlul timpului

by “PROIECTUL HAARP ȘI CONTROLUL TIMPULUI S-a spus despre proiectul HAARP că poate controla timpul. Injectarea energiei în ionosferă este un pericol pentru planeta noastră. Această afirmație are tot mai mulți susținători care acuză pe specialiștii din cadrul proiectului HAARP și îi numesc teoreticienii complotului. Proiectul HAARP a devenit o […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PROIECTUL HAARP ȘI CONTROLUL TIMPULUI

S-a spus despre proiectul HAARP că poate controla timpul. Injectarea energiei în ionosferă este un pericol pentru planeta noastră. Această afirmație are tot mai mulți susținători care acuză pe specialiștii din cadrul proiectului HAARP și îi numesc teoreticienii complotului.


Proiectul HAARP a devenit o super-armă. Proiectul a demarat în anul 1948, în Gakona, Alaska, cu 18 antene care aveau înălțimi de 20 de metri.

În anul 1996, proiectul avea 48 de antene și se preconiza ca până la sfârșit să aibă 360 de antene. Puterea acestor antene este de peste 1 miliard de wați.


Din punct de vedere funcțional, sunt trimise în ionosferă unde de înaltă frecvență care revin sub forma undelor de joasă frecvență.

Rosalie Bertell, specialist în fizică atomică, a declarat că proiectul HAARP este foarte eficient în cazul unui război nuclear, în comunicațiile cu submarinele, în localizarea unor baze secrete, bruiaj al unor lasere performante.

O revistă de specialitate americană a susținut într-un articol că, puterea proiectului HAARP este una inimaginabilă. În timpul războiului din Golf, specialiștii HAARP au reușit să acționeze asupra mentalului populaţiei irakiene, inducând o stare de frică și panică.

Cu ajutorul acestei super-arme, o țară poate fi paralizată în câteva ore. S-a estimat faptul că, un uragan produs de HAARP poate distruge a suprafață de 350000 de hectare de pădure.

În timpul războiului din Afganistan, temperaturile au scăzut dramatic, până la -30 de grade Celsius. A fost aleasă Alaska pentru amplasarea antenelor pentru că în această zonă, câmpul electromagnetic permite trecerea undelor în ionosferă în cele mai bune condiții. În plus, zona este mai retrasă, departe de ochii lumii. Cu toate că s-au dat asigurări că proiectul va fi stopat, instalații de tip HAARP au fost amplasate la Pine Gape în Australia.

Specialiștii atrag atenția că ADN-ul este de 400 de ori mai absorbant, este ca un burete care reacționează la toate aceste emisii de unde.

Experiențele și testele HAARP se răsfrâng asupra tuturor viețuitoarelor. Consecințele sunt grave. Se produc mutații genetice, apar viruși noi, fenomenul de eșuare a cetaceelor este pus tot pe seama emisiilor de unde, în sensul că le-a fost afectat sistemul de orientare.

Fenomenul s-a extins și la crabi, zeci de mii au fost descoperiți morți pe o plajă din Anglia. Mii de păsări au fost descoperite moarte în SUA și Suedia.

Se cunoaște faptul că, ionosfera este ca un scut care protejează toate formele de viață de radiațiile cosmice. Înainte de producerea unui mare cutremur, chinezii au observat apariția unor aurore boreale, care au precedat mare cutremur, cu 30 de minute. Se spune că HAARP este o puternică armă seismică. Multe semne de întrebare au ridicat cele trei cutremure din anul 2010, care s-au produs într-un interval de patru zile.

 

 

Venezuela, 8 ianuarie 2010, profunzime 10 km.

Honduras,11 ianuarie 2010, profunzime 10 kilometri

Haiti, 12 ianuarie 2010, profunzime 10 km.

 

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că, în 11 ianuarie, cu o zi înainte să se producă marele cutremur din Haiti, US Southren Command a făcut o simulare a unui cutremur în Haiti. Autoritățile americane au susținut că a fost o simplă coincidență.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/proiectul-haarp-si-controlul-timpului
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA
Un fost pilot CIA a depus mărturie că nici un avion nu a lovit WTC la 11 septembrie 2001
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Povestea expertului în OZN-uri asasinat pentru că știa prea multe
Germanii, tot mai furioşi pe mass-media corporatistă pe care o descoperă ca fiind mincinoasă
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație
Frankfurt este primul oraș german în care nativii au devenit minoritari: 51,2% din locuitori sunt imigranți
David Wilcock: Cultul cargourilor şi Programul Spaţial Secret
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, înseamnă că sunteți surzi!”
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBTI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro