Proiectul HAARP și controlul timpului

Distribuie!

„PROIECTUL HAARP ȘI CONTROLUL TIMPULUI

S-a spus despre proiectul HAARP că poate controla timpul. Injectarea energiei în ionosferă este un pericol pentru planeta noastră. Această afirmație are tot mai mulți susținători care acuză pe specialiștii din cadrul proiectului HAARP și îi numesc teoreticienii complotului.


Proiectul HAARP a devenit o super-armă. Proiectul a demarat în anul 1948, în Gakona, Alaska, cu 18 antene care aveau înălțimi de 20 de metri.

În anul 1996, proiectul avea 48 de antene și se preconiza ca până la sfârșit să aibă 360 de antene. Puterea acestor antene este de peste 1 miliard de wați.


Din punct de vedere funcțional, sunt trimise în ionosferă unde de înaltă frecvență care revin sub forma undelor de joasă frecvență.

Rosalie Bertell, specialist în fizică atomică, a declarat că proiectul HAARP este foarte eficient în cazul unui război nuclear, în comunicațiile cu submarinele, în localizarea unor baze secrete, bruiaj al unor lasere performante.

O revistă de specialitate americană a susținut într-un articol că, puterea proiectului HAARP este una inimaginabilă. În timpul războiului din Golf, specialiștii HAARP au reușit să acționeze asupra mentalului populaţiei irakiene, inducând o stare de frică și panică.

Cu ajutorul acestei super-arme, o țară poate fi paralizată în câteva ore. S-a estimat faptul că, un uragan produs de HAARP poate distruge a suprafață de 350000 de hectare de pădure.

În timpul războiului din Afganistan, temperaturile au scăzut dramatic, până la -30 de grade Celsius. A fost aleasă Alaska pentru amplasarea antenelor pentru că în această zonă, câmpul electromagnetic permite trecerea undelor în ionosferă în cele mai bune condiții. În plus, zona este mai retrasă, departe de ochii lumii. Cu toate că s-au dat asigurări că proiectul va fi stopat, instalații de tip HAARP au fost amplasate la Pine Gape în Australia.

Specialiștii atrag atenția că ADN-ul este de 400 de ori mai absorbant, este ca un burete care reacționează la toate aceste emisii de unde.

Experiențele și testele HAARP se răsfrâng asupra tuturor viețuitoarelor. Consecințele sunt grave. Se produc mutații genetice, apar viruși noi, fenomenul de eșuare a cetaceelor este pus tot pe seama emisiilor de unde, în sensul că le-a fost afectat sistemul de orientare.

Fenomenul s-a extins și la crabi, zeci de mii au fost descoperiți morți pe o plajă din Anglia. Mii de păsări au fost descoperite moarte în SUA și Suedia.

Se cunoaște faptul că, ionosfera este ca un scut care protejează toate formele de viață de radiațiile cosmice. Înainte de producerea unui mare cutremur, chinezii au observat apariția unor aurore boreale, care au precedat mare cutremur, cu 30 de minute. Se spune că HAARP este o puternică armă seismică. Multe semne de întrebare au ridicat cele trei cutremure din anul 2010, care s-au produs într-un interval de patru zile.

 

 

Venezuela, 8 ianuarie 2010, profunzime 10 km.

Honduras,11 ianuarie 2010, profunzime 10 kilometri

Haiti, 12 ianuarie 2010, profunzime 10 km.

 

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că, în 11 ianuarie, cu o zi înainte să se producă marele cutremur din Haiti, US Southren Command a făcut o simulare a unui cutremur în Haiti. Autoritățile americane au susținut că a fost o simplă coincidență.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/proiectul-haarp-si-controlul-timpului
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...