• Fără categorie

Proiectul Monarch – CIA și controlul minții

Distribuie!

„Multe zvonuri vorbesc despre un proiect misterios denumit Monarch, bazat pe traume provocate artificial, care sunt raspunzatoare pentru dedublarea personalitatii victimei.

Prin aceasta procedura constiinta se dedubleaza in mai multe personalitati. Doctorii din proiectul Monarch pregateau o personalitate care sa fie sub comanda serviciilor secrete, fara ca persoana initiala sa stie.


Proiectul Monarch isi trage radaciniile din cel de-al doilea razboi mondial. Printre psihiatrii care lucrau in Germania in timpul razboiului, aceasta metoda era cunoscuta drept Programarea Marionetelor. Probabil ca specialistii in aceasta zona stranie importati prin proiectul Paperclip, programau marionete pentru CIA in Artichoke si Mkultra.

Intrucat copii sunt cei mai apti ca dupa o experienta ingrozitoare sa produca o personalitate multipla, acest proiect se ocupa de studierea lor. Intre timp tot mai multe persoane vin la organizatiile controlare a mintii si sustin ca au fost candva subiecte ale proiectului Monarch.


Amintirile traumatizante merg pana in copilarie, cand ar fi participat, printre numeroase activitati umilitoare, la ritualuri satanice. Aceste maltratari au fost date la o parte de catre copil, ele producand o alta personalitate ce nu stie de experientele ingrozitoare.
Diferite surse sustin ca persoanele din proiectul Monarch isi alegeau victimele din astfel de grupuri.

Exista indicii conform carora expertii militari in controlarea gandirii sunt amestecati in sectele satanice, cu ajutorul carora gasesc noi recruti pentru proiectul Monarch. Este cunoscut faptul ca locotenent-colonelul angrenat in proiectul Psywar, Michael Aquino, este fondatorul sectei cu numele de Templul lui Seth. Cazul victimei lui Dan Harr ar putea confirma aceste presupuneri.

Bunicul lui Dan Harr a lucrat in timpul celui de al doilea razboi mondial si intre anii 1947 si 1948 la uzina Badger Ordinance din apropiere de Barboo, Wisconsin. La putin timp dupa cel de al doilea razboi mondial, aici au fost adapostiti oameni de stiinta din Paperclip. Mai tarziu el a lucrat si pentru guvern si CIA.

Dan Harr pretinde ca a fost vizitat in 1984, in timpul unui studiu, de o persoana din CIA, care s-a prezentat drept Charlie McBride. Acest om i-a oferit lui Harr un post intr-un program special.

La inceput Harr a refuzat. Mai tarziu, problemele financiare l-au fortat sa accepte. McBride l-a dus pe Harr la o ferma din Virginia. Acolo a luat parte la un program de antrenamente denumit Non Official Cover. In timpul acestor antrenamente subconstientul lui Dan Harr a fost controlat si i s-au programat amintiri false.

La mijlocul anilor ’90 i-au revenit o serie de amintiri traumanizante, ce indicau unele concluzii despre antrenamente. Se ocupa intens cu electronica, anumite componente de calculator si serviciul tehnic de informatii.

Dupa aceea a venit in Mare Island. In aceasta regiune exista mai multe institute de cercetare a CIA si Agentia Nationala de Securitate. Dan Harr nu isi mai poate aminti ce a facut in timpul sederii la sale de opt luni la Mare Island.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://esentainfinitului.blogspot.ro/2013/03/proiectul-monarch.html

SURSE

  1. http://esentainfinitului.blogspot.ro/2013/03/proiectul-monarch.html
  2. Foto: pinterest.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...