Proiectul Moon Dust, recuperarea OZN-urilor și a extratereștrilor

Distribuie!

„PROIECTUL MOON DUST, RECUPERAREA OZN-URILOR ȘI A EXTRATEREȘTRILOR

După incidentul din iulie 1947, de la Roswell, SUA au decis că trebuie să desfășoare un proiect în care echipe de oameni să fie inițiați și specializați, în incidente legate de extratereștrii și OZN-uri. Intervenția la fața locului, imediat după un astfel de incident, este extrem de importantă. Trebuie puse în practică proceduri precise, respectarea ordinelor, personalul trebuie să fie specializat în recuperarea probelor care fac dovada accidentului.


În anul 1947, generalul Nathan Twining scria un raport superiorilor săi, despre OZN-uri. El considera că acestea sunt controlate manual, automat sau de la distanță. Totodată el vorbea despre forma, mărimea și culoarea OZN-urilor, despre zonele unde au fost observate.

Curând, americanii și-au dat seama că se impune formarea unei echipe care să poată interveni în astfel de cazuri și crearea unui departament care să clasifice toate aceste date. Informațiile care se obțineau din astfel de incidente se scurgeau pe diverse piste, spre nemulțumirea autorităților, ajungând în presă, la populație. Toate informațiile trebuiau stocate într-un proiect, la care trebuia să aibă acces numai câteva persoane. Acest proiect s-a numit Blue Book.


Astfel au fost formate echipe specializate pe întreaga suprafață a SUA, care puteau să intervină în cel mai scurt timp și în cel mai mare secret. Proiectul s-a sprijinit pe ajutorul poliției și al armatei, care aveau obligativitatea de a susține aceste echipe în cel mai mare secret. Forțele aeriene americane, împreună cu serviciile secrete au stabilit că trebuie să aibă propriul lor proiect cu echipe specializate.

A fost creat proiectul Moon Dust, iar serviciile secrete din armată au preluat controlul asupra evenimentelor extraterestre. De regulă, clasificau toate informațiile, în media ajungeau informații minimalizate și mult mai târziu, când impactul emoțional era redus. Serviciile Secrete Militare ale SUA, sunt puternice ca și structură, bine finanțate și sunt aproape stat în stat. Congresul american nu are cunoștință despre activitatea lor.

Se cere insistent autorităților americane declasificarea unui raport, întocmit în 1947, în Georgia, unde a fost descoperită epava unui OZN, iar în interiorul epavei erau cinci cadavre ale extratereștrilor. Mărturie că acest incident s-a produs este un telex pe care armata a treia americană l-a transmis altor structuri ale armatei.

În 1953, în deșertul din California, a fost descoperit un OZN, acoperit de nisip, care a fost recuperat în cel mai mare secret de către cei de la armată. În 25 martie 1965, în Nepal s-a descoperit epava unui OZN. Autoritățile nepaleze au informat ambasada americană, care la rându-i a trimis echipa specială a proiectului Moon Dust, pentru a recupera OZN-ul. Există din ce în ce mai multe motive și probe să credem că au fost recuperate nu numai epave ale OZN-urilor, vorbim despre cadavre ale extratereștrilor sau despre extratereștrii care au supraviețuit accidentelor.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/proiectul-moon-dust-recuperarea-ozn-urilor-si-a-extraterestrilor
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...