Proiectul Rainbow și invizibilitatea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Autor: Romulus Popescu

Totul a început în anul 1931, cînd Guvernul american a hotărît înfiinţarea mai multor baze care să cerceteze echipamentele recuperate de la farfurii zburătoare prăbuşite în New Mexico şi în alte zone, pentru a realiza prin retroconcepţie noi tehnologii operaţionale.


Proiectul se numea Rainbow şi era cunoscut sub numele de Proiectul Invizi­bilitate. La acest proiect a fost cooptat şi Einstein, dar în anul 1932 se pare că ar fi demisionat din motive neelucidate.

În anul 1934 (sau 1936), conducerea proiectului, derulat la Chicago, a fost preluată de Nikola Tesla.


În anul 1939 a fost angajat Al Bielek, recunoscut la acea vreme pentru cunoştinţele sale unice şi capacităţile sale paranormale, fiind însărcinat cu furnizarea rapoartelor despre proiect.

În 1940 s-a realizat primul test de invizibilitate, prin care s-a reuşit dispariţia unei nave fără echipaj la bord.

Se dorea continuarea experimentelor cu oameni la bord, fapt care l-a îngrijorat pe Tesla, pentru că se puteau înregistra incidente grave în momentul activării bobinelor lui Gauss din cauza radiaţiilor electromagnetice.

Confirmarea acestui pericol, a declarat el, ar fi primit-o şi de la extratereştrii, cu care se afla în contact de multă vreme. Marina a refuzat experimentul fără oameni la bord, fiindcă în vreme de război nu era timp de pierdut. Atunci, Tesla a ales varianta sabotării discrete a experimentelor, după care în 1942 a demisionat, părăsind proiectul.”

Sursa: https://jurnalul.ro/paranormal/experimentul-philadelphia-315546.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...