Proiectul Stargate și civilizația de pe planeta Marte

Distribuie!

„CIA – TOP SECRET: Documentele sugerează că primii oameni ar putea fi și descendenții rasei marțiene. Foto în articol

Documentele CIA sugerează că primii oameni ar putea fi și descendenții acestei rase marțiene. Datele au fost colectate ca parte a proiectului Stargate Project – o operațiune secretă între CIA și Departamentul Apărării al SUA, titrează Express.

Armata a sperat să folosească aceste lucruri în scopuri militare, dar anii de cercetare – între 1978 și 1995 – au dus și alte descoperiri uimitoare. Studiul le-a dat şansa de a vedea alte părți ale lumii și alte părți ale universului într-o anumită perioadă de timp. Coordonatele furnizate corespund exact platourilor de pe Marte unde orașele ar fi putut prospera, dar au trecut milioane de ani înainte ca Homo-sapiens să fi condus Pământul. Un cercetător extraterrestrial on-line a spus: „O civilizație ca a noastră a existat într-adevăr – vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă această informație s-ar fi scurs afară?”

În 1976, sonda Viking a realizat o imagine a unei caracteristici geografice care a devenit cunoscută sub numele de „Fața de pe Marte”. Unii ufologi erudiți susțin că „fața” este un monument străvechi sculptat de o civilizație străină, cu milioane de ani în urmă.

Proiectul Stargate al CIA și al Ministerului Apărării a fost întrerupt în 1995, însă recent un număr mare de documente clasificate au fost postate pe Internet. Proiectul Stargate a fost o unitate secretă a Armatei SUA înființată în 1978 în Fort Meade, Maryland. Proiectul a fost supravegheat până în 1987 de Lt. Frederick Holmes, asistent al generalului-maior Albert Stubblebine, apoi președinte al Institutului Monroe, notează Express.„[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/cia-top-secret-documentele.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...