Proiectul Stargate – spionajul PSI

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reamintim cititorului ca atat in fostul URSS, mai ales sub conducerea profesorului Leonid L. Vasiliev de la Universitatea din Leningrad (azi Skt.Petersburg), cat si in Statele Unite, dar si in alte tari, s-au desfasurat cercetarii parapsihologice, in cadrul unor institutii finantate de stat, inca din anii 1920-30. In Statele Unite, cercetarea a fost efectuata in locuri precum Universitatea Duke, Universitatea Princeton, SAIC etc.

In 1975 fizicienii Russell Targ si Harold Puthoff de la Institutul de Cercetare Stanford (SRI International) au primit un grant guvernamental de 20 de milioane de dolari pentru „Proiectul Stargate” destinat „vederii la distanta” prin mijloace extrasenzoriale. In aceeasi perioada au devenit cunoscute filmarile, facute la Institutul Uhtomski din Leningrad, in care Nina Kulaghina actiona doar prin telekinezie asupra continutului unui ou, care plutea la doi metri de ea, in apa sarata a unui acvariu. Dupa 30 de minute, ea a expediat galbenusul in-tr-un colt al acvariului si albusul in celalalt.


Ingo Swann, in cadrul experimentelor de la SRI, a reusit sa modifice parametri de functionare ale unui magnetometru ecranat la maximul permis de tehnologia existenta. Cand subiectul s-a concentrat asupra interiorului magnetometrului, semnalul de iesire a fost vizibil perturbat, indicand o schimbare a campului magnetic intern. Au fost observate si alte corelatii ale eforturilor sale mentale cu variatii de semnal. Nici inainte nici dupa vizita sa nu au mai fost constatate asemenea variatii.

Ingo Swann a elaborat tehnici prin care au fost antrenati, la Fort Meade, MD, sute de militari americani „clarvazatori”, care au fost utilizati, pana in 1995 in nenumarate misiuni operative. De pilda, fostul presedinte Jimmy Carter a recunoscut ca o aeronava disparuta in Zair a fost gasita cu ajutorul unui clarvazator care a indicat exact latitudinea si longitudinea. Dar in acelasi mod au fost localizate si persoane, explorate instalatii militare din URSS, sau au fost urmarite submarinele nucleare care navigau sub calota de gheata a Arcticii. Desi metoda nu avea decat o precizie de 65-90%, ea functiona, chiar daca stiinta noastra inca nu poate oferi o explicatie cum anume.


DAN D. FARCAS

Sursa: http://www.magazin.ro/content/view/14985/4/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
La Ateneul Român, în timpul preluării Președinției Consiliului European de către România, Imnul României a fost cenzurat, pentru a nu fi deranjați globaliștii UE. S-a tăiat strofa: “Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină”

Guvernul SUA a testat efectele LSD-ului pe cetăţeni canadieni şi americani, fără ca aceştia să ştie

Papa Ioan Paul al II-lea: “România este Grădina Maicii Domnului”

Levitația, stare mentală dominată de forță

Baza secretă din Munții Bucegi

Închide