Proiectul Stargate – spionajul PSI

Distribuie!

„Reamintim cititorului ca atat in fostul URSS, mai ales sub conducerea profesorului Leonid L. Vasiliev de la Universitatea din Leningrad (azi Skt.Petersburg), cat si in Statele Unite, dar si in alte tari, s-au desfasurat cercetarii parapsihologice, in cadrul unor institutii finantate de stat, inca din anii 1920-30. In Statele Unite, cercetarea a fost efectuata in locuri precum Universitatea Duke, Universitatea Princeton, SAIC etc.

In 1975 fizicienii Russell Targ si Harold Puthoff de la Institutul de Cercetare Stanford (SRI International) au primit un grant guvernamental de 20 de milioane de dolari pentru „Proiectul Stargate” destinat „vederii la distanta” prin mijloace extrasenzoriale. In aceeasi perioada au devenit cunoscute filmarile, facute la Institutul Uhtomski din Leningrad, in care Nina Kulaghina actiona doar prin telekinezie asupra continutului unui ou, care plutea la doi metri de ea, in apa sarata a unui acvariu. Dupa 30 de minute, ea a expediat galbenusul in-tr-un colt al acvariului si albusul in celalalt.


Ingo Swann, in cadrul experimentelor de la SRI, a reusit sa modifice parametri de functionare ale unui magnetometru ecranat la maximul permis de tehnologia existenta. Cand subiectul s-a concentrat asupra interiorului magnetometrului, semnalul de iesire a fost vizibil perturbat, indicand o schimbare a campului magnetic intern. Au fost observate si alte corelatii ale eforturilor sale mentale cu variatii de semnal. Nici inainte nici dupa vizita sa nu au mai fost constatate asemenea variatii.

Ingo Swann a elaborat tehnici prin care au fost antrenati, la Fort Meade, MD, sute de militari americani „clarvazatori”, care au fost utilizati, pana in 1995 in nenumarate misiuni operative. De pilda, fostul presedinte Jimmy Carter a recunoscut ca o aeronava disparuta in Zair a fost gasita cu ajutorul unui clarvazator care a indicat exact latitudinea si longitudinea. Dar in acelasi mod au fost localizate si persoane, explorate instalatii militare din URSS, sau au fost urmarite submarinele nucleare care navigau sub calota de gheata a Arcticii. Desi metoda nu avea decat o precizie de 65-90%, ea functiona, chiar daca stiinta noastra inca nu poate oferi o explicatie cum anume.


DAN D. FARCAS

Sursa: http://www.magazin.ro/content/view/14985/4/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un spirit evoluat reprezintă pentru corpul în care se află şi un ecran de protecţie împotriva vibra­ţiilor agresive din jurul său, păstrând astfel integritatea funcţiilor şi a structurilor corpului
Teleportarea cuantică bate un nou record de distanță
Stephen Hawking: "Găurile negre ne-ar putea oferi o modalitate certă de a călători într-un alt Univers"
Trăim într-un multivers de lumi paralele pline de viață extraterestră
Curenţii energetici cosmici şi telurici
Misterele conştiinţei umane - explicate prin fenomene cuantice: descoperiri recente confirmă o teorie controversată
Fiecare moleculă de ADN înmagazinează în ea până la 1.000 de fotoni, similar cu un cablu subţire de fibră optică. Fotonii sunt propulsaţi înainte şi înapoi cu viteza luminii în interiorul moleculei şi sunt înmagazinaţi până când este necesar să fie folosiţi
Proiectul Montauk: Transmiţătorul de la Montauk, materializarea gândurilor în planul fizic, călătoria în timp și spațiu
Sentimentul de fericire crește activitatea sistemului imunitar și producția de endorfine, stimulând procesele cerebrale de creștere a conexiunilor dintre neuroni
OZN-urile naziste, denumite în germană Haunebu, sunt cunoscute de aviația militară ca avioane avansate sau nave spațiale, care ar fi fost dezvoltate de inginerii și savanții naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
Cum influențează limba pe care o vorbești felul în care vezi culorile
Star Gate, poarta către spionajul PSI

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...