Proiectul strict secret Grill Flame demarat în anul 1978 de armata americană pentru pregătirea unor spioni paranormali

Distribuie!by “”Naturalii” Mel Riley, unul dintre spionii Psi militari, a făcut parte dintr-un program special condus de DIA, numit Grill Flame. Era un proiect strict secret demarat în anul 1978 de armata americană pentru pregătirea unor spioni paranormali. Acesta era cunoscut numai de circa 12 persoane din cadrul Pentagonului şi […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Naturalii”

Mel Riley, unul dintre spionii Psi militari, a făcut parte dintr-un program special condus de DIA, numit Grill Flame. Era un proiect strict secret demarat în anul 1978 de armata americană pentru pregătirea unor spioni paranormali. Acesta era cunoscut numai de circa 12 persoane din cadrul Pentagonului şi de coordonatorii serviciilor secrete americane.


Persoanele racolate care dovedeau că posedă capacităţi Psi au format un grup cunoscut sub numele de “Naturalii”. Ei îşi aveau sediul la Forf Meade din statul Maryland şi făceau parte din NSA. Aceştia aveau ca sarcină să supravegheze prin metode Psi bazele militare sovietice şi chineze. În 1979, Mel Riley a vizualizat experienţa nucleară de la Lop Nor, efectuată de chinezi, radiaţiile acesteia fiind descrise ca o lumină de culoare verde.

Joe Mc. Moneagle, un alt membru renumit al grupului de spioni Psi americani, a urmărit un consul american din zona Mării Mediterane, care era suspectat că făcea spionaj în favoarea sovieticilor. El a vizualizat vizavi de consulat un rus care avea instalat un post de ascultare. Lângă postul rusesc a mai descoperit şi o echipă a NSA care-i supraveghea pe spionii ruşi, care spionau consulatul cu aparatură electronică.


Mc. Moneagle a mai vizualizat pe malul Mării Mediterane, în zona Spaniei, o lumină verde identică cu cea vizualizată de Riley în China şi a considerat a fi de la radiaţii nucleare. Ulterior, s-a aflat că un bombardier american pierduse în acea zonă o bombă atomică.”[1]

SURSE

  1. https://jurnalul.antena3.ro/paranormal/spionajul-paranormal-523038.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.