Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!

Distribuie!

Pentru ca totul pe aceasta Planeta sa fie armonie, trebuie, in primul rand, ca bancherii fie sa dispara, fie sa le fie luata toata averea, caci resursele Planetei nu sunt ale lor, chiar daca sunt ei descendenti dragon si le considera mostenire din generatie in generatie. In al doilea rand, Capitalismul trebuie inlocuit cu ceea ce poarta denumirea de „Proiectul Venus”.

Bazele acestui proiect inedit pentru umanitate au fost puse de catre Jacque Fresco, un inginer constructor autodidact, care toata viata sa a lucrat pentru a pune bazele unui sistem socio-economic alternativ la toata mizeria aceasta din prezent, care e sustinuta de iluminatii.


VenusProjectposter

Atitudinea sa impotriva sistemului monetar, se datoreaza mai ales, dupa cum a tinut si el sa precizeze, inca din copilaria sa, fiind martor in anii `30 la Marea Criza Economica, cand a vazut cum zeci de mii de banci au fost falimentate dupa cum stim de familiile Rockefeller, Rothschild si Warburg, care au pus bazele Federal Reserve (Banca Federala de Rezerve), care imprumuta Guvernul American cu o dobanda uriasa. Practic, Guvernul American este imprumutat de o banca PRIVATA, din aceasta cauza averea familiilor Rockfeller, Rothschild si Warburg ajunge la 215 trilioane de dolari.

Bazele proiectului Venus au fost puse in anii `70. Acest om, gratie studiului sau autodidact, a inovat o serie de produse medicale, care au fost si sint ignorante de corporatiile farmaceutice. Proiectul Venus a fost prezentat pe larg in cadrul documentarului conspirationist Zeitgeist Addendum, ca fiind singura solutie pentru aceasta Planeta si singurul mod care nu va mai duce la crearea de razboaie si la tot felul de lupte de natura ale invidiei cu privire la „a te imbogatii”.


In Romania exista un site care vorbeste tuturor celor care sint interesati de acest proiect -> proiectulvenus.ro[1]

Credeti ca a traii fara bani este greu?

Iata in continuare povestea irlandezului, Mark Boyle, expusa pe site-ul worldobserveronline.com[2], care traieste o viata fara a avea nevoie de bani, fara a avea nevoie sa fie sclav indatorat la banca si fara cheltuieli, asta pentru cei care sustin in mod ipocrit ca Proiectul Venus este „utopic”, nu, utopic este sismul social de acum, utopic atunci cand spun ca „oamenii vor fi fericiti”, asta e o adevarata UTOPIE. Mark sustine ca a fost inspirat sa ia aceasta decizie de un inteleptul indian Mahatma Ghandi care spunea: „fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”.

r547030_3212368

Mark are si o gandire logica si vedem lumea asa cum este ea explicand ca oamenii trebuie sa renunte in a mai polua mediul, foarte putini oameni doresc sa faca rau majoritatii, iar aici se incadreaza perfect familiile de bancheri americani pe care le-am mentionat mai sus. Acesta mai este revoltat si de faptul ca „oamenii arunca multa mancare dupa ce sint manipulati de mass-media prin diverse reclame sa cumpere cat mai mult”, iar daca acesti oameni si-ar produce singuri mancarea, precum taranii si ar vede ca nu este simplu nu ar mai recurge la aruncarea ei”, spunea Mark.

Acesta spune ca are o caravana, pe care ar vrea sa si-o doteze cu energie electrica libera, insa sustine ca este mult mai fericit decat era inainte. „Multa lume sustine ca sint anti-capitalist, deoarece eu consider ca acest capitalism este un fundament gresit care conduce la o exploatare si o distrugere a planetei, eu sint doar pro-natura”, a tinut el sa lamureasca. El mai adauga ca nu este singurul care traiesc asa, ci multi oameni s-au alaturat acestui stil de a trai aproape de natura formand o comunitate care este in crestere.

Documentar: Proiectul Venus !

SURSE

1. http://www.proiectulvenus.ro/

2. http://worldobserveronline.com/2013/10/04/man-lives-without-money/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...