Propaganda despre aparitia unei noi tulpine a gripei aviare in Europa ! Propaganda are ca scorp evident, vaccinarea !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand credeam ca am scapat de propaganda “epidemiei de Ebola”, intervine o alta propaganda, care sa conduca, evident, spre vaccinare si spre alte masuri severe impotriva unor boli “fantasmagorice”, care sunt scoase, in anumite perioade, pentru a se crea stari de haos. In perioada 2009-2010, se incepuse masiv propaganda cu privire la existenta “gripei aviare”, in care zeci de mii de pasari, din curtile oamenilor au fost arse pur si simplu. Acei oameni, n-au fost despagubiti, toti, dupa aceasta marlanie.

gripa aviara minciuna

Citez o stire publicata pe site-ul Digi24.ro:


“O nouă tulpină de gripă aviară, H5N8, a fost semnalată la o fermă de curci din nordul Germaniei, pentru prima dată în Europa, au anunţat miercuri seara autorităţile locale.

Prezent până acum în Asia, în special în Coreea de Sud, virusul a fost identificat într-o fermă din landul Mecklembourg-Pomerania de Vest, afectată de un val de morţi neexplicate în rândul păsărilor domestice, a declarat Ministerul regional al Agriculturii într-un comunicat citat de Mediafax.

Este prima apariţie în Europa a acestei tulpini de virus şi în rândul păsărilor sălbatice, continuă ministerul.

Curcile bolnave au fost sacrificate, ferma a fost dezinfectată, iar un perimetru de securitate de minimum trei kilometri şi o zonă de monitorizare de cel puţin zece kilometri au fost instituite, potrivit aceleiaşi surse.

Această tulpină este diferită de forma A(H5N6), de asemenea nouă, împotriva căreia Organizaţia ONU pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a avertizat în sepembrie, din cauza virulenţei puternice.”[1]

Ma astept ca mincinosul, care conduce Institutul de Boli Infectioase “Matei Bals”, masonul Streinu Cercel, sa apara iarasi prezentandu-ne aceasta propaganda iluzorie. Cata incredere mai poate avea un astfel de personaj, avand in vedere c-a mintit o tara intreaga, in cazul mortii actorului, Toni Tecuceanu, cand a spus ca, “a murit din cauza gripei porcine” !

Ulterior, dupa lungi tergiversari ale dosarului mortii actorului, s-a aflat ca actorul murise din cauza unui virus contractat in spital, nicidecum din cauza gripei porcine. In prezent, dosarul a ajuns pe masa la CEDO, pentru a fi judecat, Cercel, fiind acuzat direct de familia actorului si toate probele demonstreaza asta !


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cazul-toni-tecuceanu-cum-presa-a-manipulat-o-tara-intreaga-sa-se-vaccineze-impotriva-gripei-porcine.

SURSE

1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Tulpina+noua+gripa+aviara+curcani+Germania+Europa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro