Propaganda despre aparitia unei noi tulpine a gripei aviare in Europa ! Propaganda are ca scorp evident, vaccinarea !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand credeam ca am scapat de propaganda “epidemiei de Ebola”, intervine o alta propaganda, care sa conduca, evident, spre vaccinare si spre alte masuri severe impotriva unor boli “fantasmagorice”, care sunt scoase, in anumite perioade, pentru a se crea stari de haos. In perioada 2009-2010, se incepuse masiv propaganda cu privire la existenta “gripei aviare”, in care zeci de mii de pasari, din curtile oamenilor au fost arse pur si simplu. Acei oameni, n-au fost despagubiti, toti, dupa aceasta marlanie.


gripa aviara minciuna

Citez o stire publicata pe site-ul Digi24.ro:


“O nouă tulpină de gripă aviară, H5N8, a fost semnalată la o fermă de curci din nordul Germaniei, pentru prima dată în Europa, au anunţat miercuri seara autorităţile locale.

Prezent până acum în Asia, în special în Coreea de Sud, virusul a fost identificat într-o fermă din landul Mecklembourg-Pomerania de Vest, afectată de un val de morţi neexplicate în rândul păsărilor domestice, a declarat Ministerul regional al Agriculturii într-un comunicat citat de Mediafax.

Este prima apariţie în Europa a acestei tulpini de virus şi în rândul păsărilor sălbatice, continuă ministerul.

Curcile bolnave au fost sacrificate, ferma a fost dezinfectată, iar un perimetru de securitate de minimum trei kilometri şi o zonă de monitorizare de cel puţin zece kilometri au fost instituite, potrivit aceleiaşi surse.

Această tulpină este diferită de forma A(H5N6), de asemenea nouă, împotriva căreia Organizaţia ONU pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a avertizat în sepembrie, din cauza virulenţei puternice.”[1]

Ma astept ca mincinosul, care conduce Institutul de Boli Infectioase “Matei Bals”, masonul Streinu Cercel, sa apara iarasi prezentandu-ne aceasta propaganda iluzorie. Cata incredere mai poate avea un astfel de personaj, avand in vedere c-a mintit o tara intreaga, in cazul mortii actorului, Toni Tecuceanu, cand a spus ca, “a murit din cauza gripei porcine” !

Ulterior, dupa lungi tergiversari ale dosarului mortii actorului, s-a aflat ca actorul murise din cauza unui virus contractat in spital, nicidecum din cauza gripei porcine. In prezent, dosarul a ajuns pe masa la CEDO, pentru a fi judecat, Cercel, fiind acuzat direct de familia actorului si toate probele demonstreaza asta !


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cazul-toni-tecuceanu-cum-presa-a-manipulat-o-tara-intreaga-sa-se-vaccineze-impotriva-gripei-porcine.

SURSE

1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Tulpina+noua+gripa+aviara+curcani+Germania+Europa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Piers Morgan primeste o vaccinare prin injectie de la Dr. Oz si apoi se imbolnaveste
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: "Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe"
După "Vaxxed", un alt documentar despre vaccinuri, "Man Made Epidemic", produs în Germania, a fost interzis în urma presiunilor Big Pharma
Dr. Jacob Puliyel – Cum se mușamalizează decesele asociate cu vaccinarea
Producătorul Nurofen a fost amendat cu 6 milioane de dolari, în Australia
Zapada toxica si zapada artificiala - dovada ca "darele morti" (Chemtrails) lasate in mod intentionat de avioane sint foarte toxice! Intreaga lume este poluata de avioane care pulverizeaza in atmosfera substante chimice! In SUA unele persoane au fost arestate dupa aceste dezvaluiri! Zapada cazuta in Romania este toxica!
Italia: Instanța a respins ancheta despre siguranța vaccinurilor. Senatorul Bartolomeo Pepe Tirania: depășește regimul din Coreea de Nord. Industria Vaccinurilor este o mafie
Ministerul Sănătății din România a lansat o alarmă falsă cu privire la o "epidemie de rujeolă" pentru a facilita vaccinarea obligatorie
Donald Trump: "Vaccinarea masivă cauzează autism"
Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump pentru a opri ancheta privind siguranța vaccinurilor
Italia: Copiii nu au voie la școală fără a fi vaccinați, iar medicii anti-vaccin își pierd dreptul de liberă practică
Aspartam, Prozac si Ritalin - cele trei substante extrem de periculoase promovate in lume de catre Iluminati !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro