Propaganda FAKE NEWS lovește din nou. Trei jurnaliști de la CNN au demisionat după ce s-a dovedit că au publicat o știre falsă despre Donald Trump. Articolul a fost șters ulterior

by “Trei angajați ai CNN au demisionat din cauza unui scandal după apariția unei știri false pe care apoi au fost forțați să o șteargă, această știre reprezentând o adevărată lovitură pentru președintele Donald Trump și pentru colaboratorii săi în momentul publicării. „CNN a declarat luni că trei jurnaliști, inclusiv […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trei angajați ai CNN au demisionat din cauza unui scandal după apariția unei știri false pe care apoi au fost forțați să o șteargă, această știre reprezentând o adevărată lovitură pentru președintele Donald Trump și pentru colaboratorii săi în momentul publicării.

„CNN a declarat luni că trei jurnaliști, inclusiv editorul executiv responsabil cu o anchetă de investigație, au demisionat după publicarea unui articol referitor la Rusia care ulterior a fost retras”, a declarat Brian Stelter, CNN.


Aceștia au demisionat după ce știrea lor a fost demontată de cei de la breitbart.com, iar ulterior articolul fiind șters de CNN, fapt ce a demonstrat încă o dată că Donald Trump a avut dreptate în legătură cu știrile false promovate de-alungului timpului de rețeaua mass-media.

„În urma retragerii unei povestiri publicate pe CNN.com, CNN a acceptat demisia angajaților implicați în publicarea povestirii”, a spus purtătorul de cuvânt al CNN.


„O investigație internă efectuată de conducerea CNN a constatat că unele procese editoriale standard nu au fost urmărite la publicarea articolului. Povestea, care a raportat că Congresul investighează un „fond de investiții rusesc care ar avea legături cu oficialii lui Trump”, a citat o singură sursă anonimă. Aceste tipuri de povestiri sunt de obicei revizuite de mai multe departamente din cadrul CNN – inclusiv experți în standardele de jurnalism și avocați – înainte de publicare.”, scrie sursa citată mai sus.

Într-o întâlnire a personalului, membrilor unității de anchetă li s-a spus că retragerea nu înseamnă că faptele relatate au fost neapărat greșite. Mai degrabă, aceasta însemna că „povestea nu era suficient de solidă pentru a fi publicată așa cum este”, a spus unul dintre oamenii informați despre anchetă.

Raportarea despre fondul de investiții rus și oficialii lui Trump nu a fost transmisă pe canalele de televiziune ale CNN, dar a fost publicată pe web și distribuită pe rețelele sociale.

Vineri seara, odată ce s-a stabilit că procesele editoriale nu au fost urmate, CNN a eliminat știrea de pe CNN.com. Curând după aceea, povestea a fost retrasă oficial și înlocuită cu nota unui editor.”[1]

Cum a aparut conceptul “fake news”? Conceptul “fake news” a aparut dupa ce Donald Trump a devenit Presedintele SUA. Acest concept a fost creat de catre globalistii SUA-UE cu scopul de a-i denigra pe cei din presa alternativa. Cei care au creat conceptul “fake news” sunt chiar ei cei care posteaza fake news.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Propaganda-FAKE-NEWS-loveste-din-nou.-Trei-jurnalisti-CNN-au-demisionat-dupa-s-a-dovedit-ca-au-publicat-o-stire-falsa-despre-Donald-Trump.-Articolul-a-fost-sters-ulterior-144278
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Iluzia diversității și propaganda neomarxistă
Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul
Noua definiție a "antisemitismului" reduce la tăcere criticii Israelului
Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !
Familia, femeia, amorul liber şi socialismul secolului 19. Juncker pupilul lui Marx
Suedezii fără adăpost lăsați în frig de autorități în timp ce imigranții se bucură de tratament preferențial
Documente clasificate făcute publice - programul execuțiilor cu drone ale SUA
Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice
Un economist britanic doreste o moneda electronica mondiala ! Acesta doreste ca banii in numerar sa dispara ! Bitcoin este o moneda digitala creata de Iluminati !
Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, Poliția Gândirii. Sfârșitul libertății de exprimare
De ce partidul condus de activista lesbiană Ulrike Lunacek nu a mai intrat în Parlament la alegerile din Austria?
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro