Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Propaganda globalistilor din SUA-UE: „Rusia este o mare amenintare pentru omenire!” Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !

Totul a inceput in iarna anului 2013, cand Rusia l-a ajutat pe Presedintele legitim al Ucrainei, sa ajunga teafar in Rusia, dupa ce globalistii pro europeni au provocat lovitura de stat din Ucraina prin aparitia celebrului „Euromaidan”, alcatuit din grupari pro europene, care doreau inalturarea lui Vicktor Ianukovici, asta dupa ce a facut o serie de declaratii anti-UE, zicand: „Ce sa ne dea noua UE ? Homosexuali, lebiene, asta vreti ?”


Rusia a denuntat Euromaidan-ul, ca de altfel si lovitura de stat din Ucraina, iar imediat propaganda occidentala s-a pus in miscare. Aceeasi propaganda a scos-o din inchisoare pe infractoarea, Iulia Timosenko, o globalista care a condus spre pierzanie Ucraina in timpul cat a fost premier.

Se pare ca in anul 2009 aceasta ar fi semnat ilegal cateva contracte de aprovizionare cu gaz rusesc. Potrivit procurorilor, fostul premier a prejudiciat statul cu 200 de milioane de dolari.


In tot acest timp, globalistii au tipat in stil propagandistic, pe oriunde au putut, „Rusia a invadat Crimeea”, desi acea zona este ocupata in mare parte de cetateni rusi, pe care Putin dorea sa-i protejeze de orice alte pericole ale „democratiei” Occidentale.

Vladimir-Putin-impotriva-Iluminatilor Putin Sah-Mat

Diversi indivizi, de la politicieni corupti la jurnalistii de propaganda, faceau scenarii cum „Rusia va lansa arme de distrugere in masa, cum va incepe un razboi nuclear, cum Romania va fi atacata” si aberatiile de acest fel au continuat, caci, nu-i asa, exista libertate de exprimare !

In tot acest timp, SUA a acuzat Rusia, oficial, ca „a tradat Noua Ordine Mondiala”. Tradand Noua Ordine Mondiala, respectiv planul de a instaura Guvernul Mondial, Rusia a fost eliminata din superstructura globalistilor, astfel incat G8 a devenit G7.

De la asa-zisa „Declaratie de Independenta” si pana-n prezent, SUA s-a aflat timp de 222 de ani in razboi, avand doar 17 ani de pace, dupa cum spun statisticile ce au fost analizate. In toata aceasta perioada, SUA a incercat sa-si impuna ideologia „democratiei” si kapitalismului peste tot in lume. Cei care n-au fost de acord cu ei, erau prezentati drept „dictatori” de catre Mass-Media controlata de grupul Bilderberg.

Ideologul politicii externe al SUA a fost si ramane evreul Zbigniew Brzezinski. Este considerat a fost strategul Iluminatilor, el fiind un globalist inrait. A fost Consilier pe Probleme de Securitate Nationala, in timpul Administratiei condusa de Jimmy Carter. Zbigniew Brzezinski impreuna cu Jimmy Carter sunt co-fondatorii Comisiei Trilaterale – o organizatie creata in 1973 – de catre David Rockefeller pentru a implementa cat mai rapid Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala.

Dupa Primul Razboi Mondial a fost creata Liga Natiunilor, acest razboi fiind declansat atat de scufundarea intentionata a navei Lusitania, care a atras SUA in acest razboi, dar si asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand de catre „Mana Neagra” o societate secreta francmasonica. Primul Razboi Mondial a fost atat de dur incat americanii l-au numit „razboiul care sfarsise toate razboaiele”.

Globalistii aveau insa alte planuri. Urma al Doilea Razboi Mondial, care a condus de aruncarea primei arme atomice de catre SUA asupra oraselor japoneze, Hiroshima si Nagasaki fapt ce a contribuit la capitularea lor neconditionala. Dupa acest razboi ceea ce se numea „Liga Natiunilor”, a devenit o structura si mai puternica numindu-se „Organizatia Natiunilor Unite” (ONU).

Nici al Doilea Razboi Mondial nu este sfarsitul in viziunea globalistilor. La data de 15 August 1871, francmasonul evreu Albert Pike, Suveran Pontif al Francmasoneriei Universale si Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33, i-a trimis o scrisoare lui Giuseppe Mazzini, unde ii explica cum vor fi cele trei razboaie mondiale.

Daca primele doua s-au intamplat intocmai, asa cum au fost planuite, urmatorul va trebui sa conduca la instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial. Problema este ca, Rusia nu a mai dorit sa fie partasa la toate aceste mizerii si si-a schimbat strategia la 180 de grade, denuntand astfel toate practicile mizere si sataniste ale „lumii libere”.

SUA si UE au devenit disperate, dupa ce Rusia a inceput sa-l sustina pe actualul presedinte legitim al Siriei, Bashar al-Assad. Propaganda SUA-UE minte in stilul specific, utilizand aceleasi metode specifice ca si in cazul lui Saddam Hussein cand Dick Cheney spunea ca, „Saddam Hussein are arme de distrugere in masa, biologice si chimice”, chiar daca nu le-au putut prezenta, cu toate acestea au facut genocid in Irak, nu degeaba Amnesty International, o organizatie pentru apararea drepturilor omului a cerut inculparea lui George W. Bush si a lui Tony Blair, cei ce au ordonat bombardarea Irakului fara Rezolutie ONU in 2003.

Totusi, trebuie precizat ca, Putin, Assad, Saddam, Gaddafi nu si-au ucis proprii cetateni in atentate de tip „Drapel Fals”, pe cand SUA au facut-o la 11 septembrie 2001. De fapt, Ted Gunderson, fostul sef al FBI pe Departamentul din Los Angeles, a afirmat ca, „CIA si FBI provoaca aceste atentate teroriste pentru a lua libertatile oamenilor”.

Exact, terorismul si aparitia celulelor teroriste sunt un produs al „lumii libere”, caci „lupta impotriva terorismului” presupune restrangerea libertatilor civile prin tot felul de legi de tip Big Brother. SUA a avut centre de detentie conduse de CIA, atat pe teritoriul ei, cat si in Europa, inclusiv in Romania, provocand un scandal international.

„Lumea Libera” s-a mai aflat intr-un alt scandal international in ceea ce priveste serviciul secret american, NSA, asta dupa ce agentul Edward Snowden a dezertat plecand si cu documente clasificate pe care le-a facut publice.

El a obtinut azil politic in Rusia din partea lui Putin si din documentele clasificate prezentate a aratat cum NSA a spionat si spioneaza o lume intreaga, inclusiv lideri pe care ii considera „parteneri strategici” (sic).

Rusia a fost un puternic opozand al ideii de Organisme Modificate Genetic (GMO), despre care, savantii rusi au demonstrat ca provoaca cancer si alte boli precum infertilitatea. Ei bine, Henry Kissinger, in 1974, a trasat planul de reducere al populatiei Planetei pentru a se intra in Noua Ordine Mondiala si in Guvernul Mondial.

La data de 31 decembrie 2009, „Lumea Libera” a adoptat Codexul Alimentar un set de politici prin care chimicalele deveneau baza alimentatiei umane, aici vorbind si de o hrana sintetica. Dupa ce globalistii au adoptat Codexul Alimentar dand unda verde utilizarii chimicalelor, Romania a fost prima tara din lume care a utilizat Initium pentru culturile de vita de vie si cartofi.

Numai un gram de Initium, spun specialistii, se elimina intr-un an, iar daca ingurgitarea se face continua, practic, acest element chimic deosebit de toxic, nu va mai putea fi eliminat. Ulterior, globalistii au creat corporatia Monsanto, careia Obama i-a acordat puteri totalitare, aceasta otravind pamantul din SUA pentru a produce Organisme Modificate Genetic.

In Europa, opozitia fata de o astfel de hrana a devenit foarte puternica, Ungaria dand foc culturilor din soi care au fost modificate genetic, astfel de atitudine dure avand loc si in alte locuri din lume. In Rusia, Vladimir Putin a afirmat ca, „cineva cultiva Organisme Modificate Genetic va fi acuzat de… terorism biologic”. De aici rezulta ca Rusia stie cum sa aiba grija de proprii cetateni.

SUA cea ne da indicatii despre cum sa traim si cea care impune „democratia”, trebuie sa precizam ca, a fost cea care a orchestrat, pentru prima data in istorie, atentate teroriste impotriva propriului popor. Este vorba despre Operatiunea Northwood’s care a fost orchestrata la 13 martie 1962 de catre generalul evreu, Lyman Lemnitzer, Seful Statului Major al SUA.

In baza acestei operatiuni trebuiau sa se comita atentate teroriste impotriva propriilor cetateni americani, pentru a se da vina ulterior pe Fidel Castro urmand ca, Cuba sa fie atacata si invadata. Presedintele John Fitzgerald Kennedy si Ministrul Apararii, Robert McNamara au refuzat aceasta operatiune.

In anii ’70, NATO a orchestrat Operatiunea Gladio, care a activat pe teritoriul Italiei sub forma unor gherile teroriste, care au provocat o serie de atentate teroriste, dandu-se vina pe socialisti. In 1990, fostul premier al Italiei, Giulio Andreotti a prezentat in public documente clasificate prin care a demonstrat ca, aceste gherile au functionat cu aprobarea guvernului italian, dar si al NATO.

Guvernul italian a elaborat în 2000 un raport de 300 pagini asupra Operațiunii Gladio. În examinarea absenței arestărilor celor implicați direct în atentatele teroriste din Italia, raportul afirma: „aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane”.

Mizand pe memoria scurta a oamenilor, aceeasi indivizi care ne vorbeau despre cum „Saddam va ataca lumea libera cu arme de distrugere in masa”, spun aceleasi lucruri despre Bashar al-Assad si, mai nou, despre Rusia.

Acesti indivizi, indeosebi politici, fara scrupule, foarte multi dintre ei condamnati pentru diverse infractiuni de la coruptie pana la abuz in serviciu, sunt invitati la televizor „pentru a ne da lectii geostrategice”.

In acelasi timp, membrii acestor trusturi de presa din Romania sunt acuzati de tot felul de infractiuni, unii ajungand si la puscarie (exemple: Dan Voiculescu – patronul Antenelor si Adrian Sarbu – patronul Mediafax si ProTV).

Acestia sunt indivizii care conduc presa din Romania, o presa mizera unde sunt promovate non-valorile (manele, prostituate, semi-analfabeti, inculti, scandaluri, respectiv ShowBiz). Este „normal” ca acesti indivizi lipsiti de scrupule sa prezinte stiri false si scandaluri de ShowBiz, intrucat ei au nevoie de un popor incult si docil, care sa nu stie sa critice ori sa puna intrebari incomode.

Politicienii corupti au nevoie de moguli de presa corupti, iar din aceasta combinatie iese o ideologie pro SUA-UE-NATO-ONU, in care totu-i frumos si luminos, iar cei rai sunt Putin, Assad si alti dictatori.

Este de apreciat faptul ca, odata cu aparitia retelelor de socializare (ex. Facebook) romanii au acces si la alte feluri de informatii, alternative, care le ofera o viziune de ansamblu fata de tot ceea ce se intampla.

In Raportul pe 2014, Serviciul Roman de Informatii s-a aratat deranjat de informatiile anti-occidentale si anti-israeliene (adica anti-sioniste) publicate pe internet de bloggeri sau diverse publicatii alternative, iar ingrijorarea lor este un semn de bucurie pentru noi, caci de aici denota faptul ca, globalistii sunt disperati, pierd teren in fata informatiilor adevarate, iar o parte dintre globalisti au ajuns sa ne plagieze din informatii, prezentandu-le tangential in publicatiile lor, chiar daca o fac sub clasica eticheta de „Teoria Conspiratiei”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Chemtrails: Scrisoarea unui mecanic de aviaţie
Julian Assange, fondatorul Wikileaks: "Băncile și presa nu-l vor lăsa pe Donald Trump să ajungă la Casa Albă"
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte
Neturei Karta - organizația evreilor antisionism
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Originile răului sau ce înseamnă comunismul (fragment I/II). Lupta lui Lenin cu Dumnezeu
India ne arată că imunitatea de grup funcționează. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu cip și cu steagul uniunii
Miting al cehilor pentru iesirea din NATO, revoltati de amplasarea bazelor in Cehia !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...