Propaganda multiculturalismului le-a trimis la moarte pe studentele scandinave. R. Spencer: “Stânga furnizează victime inocente statului islamic!”

by “Vestea că două studente din Europa au fost ucise cu o sălbăticie inimaginabilă în Maroc a făcut înconjurul lumii. Presa main-stream a tratat subiectul ca pe un fapt divers – încă un posibil atac al jihadiștilor… Dar, nu-i așa, trebuie să ne obișnuim să trăim cu amenințarea teroristă deasupra […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea că două studente din Europa au fost ucise cu o sălbăticie inimaginabilă în Maroc a făcut înconjurul lumii. Presa main-stream a tratat subiectul ca pe un fapt divers – încă un posibil atac al jihadiștilor…

Dar, nu-i așa, trebuie să ne obișnuim să trăim cu amenințarea teroristă deasupra capului.

Adevărul este însă mai complicat. De vină pentru această tragedie nu sunt numai scelerații care au comis abominabilul asasinat, indiferent de mobilul actului lor dement, nici numai liderii religioși sau politici ai islamismului fanatic, ci și inconștienții promotori ai „corectitudinii politice” și „multiculturalismului”.

Daneza Louisa Vesterager Jespersen (26 de ani) și Maren Ueland (28 de ani) din Norvegia sunt, în primul rând, victimele propagandei neobosite pe care o fac politicienii, presa, universitățile și liderii de opinie ai marxismului cultural. Este acuzația teribilă pe care o face Robert Spencer, unul dintre liderii mișcării contra jihadismului din Statele Unite.

„Louisa Jespersen și Maren Ueland au învățat, fără îndoială, în universitățile scandinave în care au studiat, (…) că nu există vreo dispută între oameni care să nu poată fi rezolvată printr-un dialog respectuos și că problemele din lumea de azi sunt în primul rând din vina SUA și a Israelului.

De ce ar trebui două fete din Scandinavia să se îngrijoreze când merg în Maroc? Jespersen și Ueland au fost învățate, de asemenea, că Islamul este o religie a păcii și că numai “islamofobii”, rasiștii și bigoții cred altceva. De ce ar putea fi îngrijorate că fac o drumeție într-o țară musulmană, cum ar fi Marocul?”

Robert Spencer are argumente serioase că delirul neo-marxist amenință nu numai supraviețuirea pe termen lung a lumii civilizate, dar și existența tinerilor educați încă de la grădiniță în cultul „corectitudinii politice”, “multiculturalismului” și „diversității”.

Politicienii, liderii de opinie, sistemul de învățământ, presa, filmele, până și așa-zisele documentare științifice nu fac altceva decât să creeze o realitate paralelă, în care adevărurile sunt ajustate „ad usum delphini”.

Tot ce ar putea să contrazică noua religie a fraternității universale este, dacă nu trecut pur și simplu sub tăcere, măcar distorsionat de așa natură încât albul devine negru, iar călăii se transformă în victime.

Pentru neo-marxiștii care domină astăzi lumea, spune Spencer, „există un singur grup de oameni răi în lume, aceia care înțeleg că sunt forțe ale răului îndreptate împotriva Statelor Unite (și a Occidentului, în general n.r.) și care încearcă să-i protejeze pe americani (și europeni n,r) de jihadiștii islamici și imigranții certați cu legea..”

În ceea ce le privește, spune Robert Spencer, Jespersen și Ueland nu aveau, cu siguranță, altceva decât dispreț pentru “intoleranța” și “ura” pe care le manifestă dușmanii terorismului față de jihad și de imigrația ilegală nerestricționată.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/multiculturalism-studente.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Operatiuni "Steag Fals" in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Curtea Regală a Dragonului - una dintre cele mai puternice organizații secrete de pe Pământ
Raport CIA: Israelul a dezvoltat în secret o serie de arme chimice, în anii '60 și '70
Curtea Supremă din Canada a decis că poate fi permisă o relație între oameni și animale
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Putin califică atacul SUA asupra Siriei drept agresiune asupra unui stat suveran
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Declinul Occidentului. Profeția lui Oswald Spengler anunță sfârșitul civilizației europene
Ontario, Canada: S-a votat legea TOTALITARĂ prin care statul îți poate lua copiii dacă ești împotriva ideologiei LGBT. Părinții nu mai pot interveni în alegerile pe care le fac proprii copii
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Acceptabilitatea socială a homosexualității a scăzut în America
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro