Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul “la rece” !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Personal, nu iau in seama aceasta ipoteza, desi am vazut tot felul de deontologi, sociopatologi, analisti militari, care n-au fost in viata lor pe front, dar sunt “analisti militari” si cate si mai cate, o intraega propaganda, mai ceva decat cea cu “sfarsitul lumii din 21 decembrie 2012”. Ca Iluminatii au placerea nebuna, sa bage astfel de propagande, prin mass-media, pentru a intretine oamenii intr-o stare de frica acuta, e clar, e cert, e vizibil, dar haideti sa nu ne precipitam si sa stam sa analizam toata situatia cu calm.

stop the war bomb

Da, NATO vrea comandamente pe teritoriul Romaniei si al Bulgariei. Bulgarii, am scris ca s-au opus in forta, printr-un val de proteste, dar romanii balesc la sanii si fundul bombat al Elenei Udrea. Societatea Civila ? Care Societate Civila ? Aia a “baiatului destept al Societatii Civile, Alexandru Cumpanasu, propagandist al SUA si UE ?! Vai nu !


Eu consider ca nu va fi niciun razboi, niciun fel de escaladare, chiar daca SUA/UE si NATO, incearca sa forteze lucrurile. Totusi, Putin, nu este Gaddafi, nu este Saddam. Daca Rusia ar fi fost cat Libia sau Irak-ul era de mult “democratizata”. Putin a spus clar ca se opune Noii Ordini Mondiale, respectiv Guvernarii Mondiale, iar Rusia este scoasa din grupul Iluminatilor G8, acum existand doar G7.

De ce sa precipitam lucrurile si sa intretinem asa o atmosfera de panica, cand pana in acest moment, nu exista semn clar de vreun razboi mondial. Si chiar asa, considerati ca NATO ar ataca Rusia ? Nu ! Seful armatei din Ucraina a recunoscut ceva spus de putini dintre noi si anume: in Donbass nu exista si nu au existat trupe rusesti. Asadar, cu cine se luptau ucrainenii ? Probabil cu mercenari.


P.S. Nu consider ca va avea loc un razboi mondial de aici, iar daca se va intampla asta, imi asum greseala !

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...