Propagandiștii capitaliști vor o lege prin care persoanele care neagă așa-zisa “Revoluție din Decembrie 1989” să fie condamnate la închisoare!

by Noua Securitate a Capitalismului, este mult mai periculoasa decat Securitatea Comunista. Securitatea Capitalista, cu tot ceea ce inseamna legi “Big Brother”, a intrecut cu mult Securitatea Comunista, iar aceasta nu este o “exagerare”, ci un adevar clar si precis. Aflam cu indignare propunerea aberanta, totalitara, a unui istoric, Adrian […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noua Securitate a Capitalismului, este mult mai periculoasa decat Securitatea Comunista. Securitatea Capitalista, cu tot ceea ce inseamna legi “Big Brother”, a intrecut cu mult Securitatea Comunista, iar aceasta nu este o “exagerare”, ci un adevar clar si precis.

Aflam cu indignare propunerea aberanta, totalitara, a unui istoric, Adrian Niculescu, Conferentiar la SNSPA Facultatea de Stiinte Politice, care doreste ca persoanele ce neaga asa-zisa “Revolutie din Decembrie 1989” (Lovitura de Stat) sa fie condamnate la inchisoare.


Adrian Niculescu si multi alti “intelectuali” vor ca asa-zisa “Revolutie din Decembrie 1989” sa fie un Adevar Suprem si oricine isi permite sa-l contrazica, sa fie imediat condamnat.

Aceasta lege este aberanta si incalca libertatea de exprimare. Este ca si cum te-ai duce in SUA si ai cere Congresului ca “Declaratia de Independenta a SUA” sa fie considerata un Adevar Absolut si oricine il neaga sa fie arestat. O astfel de propunere ar fi imediat de respinsa.


De ce ii deranjeaza pe acestia discutiile despre Lovitura de Stat din Decembrie 1989? Este simplu: Ei incearca sa spele pe cap generatii si generatii de Tineri Frumosi si Liberi, spunandu-le “cat de rau este Comunismul lui Ceausescu si cat de bun este Capitalismul si neoliberalism, si mai ales Marxismul Cultural).

In scrisoarea trimisa celor de la Revista 22 (adica tocmai activistilor lui George Soros ai ONG-ului Grupului pentru Dialog Social platit din bani publici), Adrian Niculescu invoca termeni precum “democratia”, “libertatea”, desi legea dorita de el este fix impotriva acestor idei de “democratie” si “libertate”.

Nu ar trebui sa va uimeasca astfel de legi, caci in Europa se creaza legi pe banda rulanta pentru a condamna oamenii “Incorecti Politic”. In “Lumea Libera si Civilizata” (Europa) risti sa ajungi la inchisoare daca nu esti de acord cu avortul (Franta) sau daca ii critici pe imigranti (Olanda, Belgia, Suedia, Franta, Germania etc.).

Tot acesti indivizi se vaita de cresterea ideologiei nationaliste si ca oamenii refuza sa mai accepte globalizarea (comunismul global). De fapt, oamenii nu au acceptat niciodata globalizarea, daca ar fi stiut ce inseamna NATO, UE, Bilderberg, FMI, Banca Mondiala, Clubul de la Roma si alte structuri de acest fel care ne conduc vietile.

Iata ca in SUA a castigat Donald Trump, caci cetatenii americani au spus un nu cu fermitatea conceptului marxist – “Corectitudinea Politica”. Globalistii au fost socati de victoria sa. Nu ar trebui sa-i socheze. In Europa, nationalistii sunt cei mai populari pentru a castiga alegerile. Este normal, oamenii s-au saturat de totalitarismul capitalist, neoliberal si tot ceea ce inseamna Marxismul Cultural.

Asadar, respingem orice astfel de lege, asa cum respingem si legea antilegionara, noi sustinem libertatea de exprimare si dezbaterile libere cu argumente pro si contra, asa este normal.

Iata scrisoarea lui Adrian Niculescu:

“Am primit la redacţie un apel al conf. dr. Adrian Niculescu (SNSP, Facultatea Științe Politice) către viitorul Parlament, legat Revoluţia din 1989, pe care-l publicăm intergral. Precizăm că respectivul apel reprezintă punctul său de vedere.

Catre noul Parlament al României

În ajunul alegerii noului Parlament, și în preajma celei de-a XXVII-a aniversări a Revoluției Române din Decembrie 1989, în fața intensificării îngrijorătoare, în progresie geometrică, a atacurilor și a insultelor celor mai grosiere și mai imunde la adresa Revoluției (1) , moment crucial, oră astrală, care, alături de Marea Unire din 1918, constituie ”cea mai mare faptă istorică a poporului român” (după celebra expresie a fostului disident maghiar, născut în România, filosoful Gaspar Miklos TAMAS), ce se află la însăși rădăcina Libertății si a Democrației restituite a României de azi – fiind înscris și-n Constituția Tării (art. 1, alineat 3) -, tocmai în virtutea și a acestei prevederi constituționale, subsemnații, respectuos, cer noului Parlament să voteze o lege care să condamne negarea Revoluției și să asigure, deci, protecția legală pentru Revoluția Română din Decembrie 1989, după modelul, deja existent în numeroase țări, al punerii sub scutul Legii a Holocaustului și a Genocidului împotriva poporului armean.

Există o singură certitudine: Revoluția a răsturnat regimul totalitar comunist și a reinstaurat Libertatea. O astfel de răsturnare de regim politic / ”orinduire socială” nu se face decît printr-o Revoluție!

Atacurile împotriva Revoluției sînt autentice atentate la Istoria națională, la Adevăr și la chiar baza Libertății, recucerite prin sacrificii de sînge, în Decembrie 1989, de către poporul român. Ele subminează și compromit din temelii, pe termen lung, întregul edificiu al democrației românești si însăși construcția unei societăți pluraliste sănătoase… Revoluția Română, care a readus Libertatea Națiunii, a ajuns cel mai pîngărit și maculat episod din istoria noastră. Batjocorirea Revoluției (”bulibășală”, ”aglomerație”, ”lovitură de Stat”, ”meciul Dinamo-Steaua”…), jignitoare pentru bunul simț, ca și reevaluarea și reabilitarea comunismului – în special a național-comunismului ceaușist! – a devenit un veritabil ”sport național”…
______________________________

Bibliografie

1 v., din noianul de exemple, seria de articole apărute în Evenimentul Zilei, 14 – 31 XII 2015, sub genericul Lumini și Umbre – un nume deloc întîmplător, similar cu cel al revistei omonime a ”veteranilor din Serviciile Române de informații”, dar și al unui fost program B-1 TV! -, unde, de pildă, generali de Securitate ca Aurel ROGOJANU, Iulian VLAD sau Vasile MĂLUREANU insinuau enormități, aflam că opozanți de prestigiu, de talia unor Andrei PLEȘU sau Mircea DINESCU, s-ar fi găsit în solda ambasadei sovietice contra ”votcă și caviar”, sau insanități precum că Revoluția ar fi avut drept scop ”dezmembrarea României”, ”argumentate” inclusiv cu citate din sinistrul șef legionar Horia SIMA!; Tratatul Academiei Române – Istoria Românilor, vol. X, România în anii 1948 -1989 (Dinu C. GIURESCU, coordonator), București, Ed. Enciclopedică, 2013 (pp. 489 – 495 și passim – v recenzia lui Bogdan MURGESCU, Studii si Articole de istorie, tom LXXXI, 2014, pp. 267 – 271); seria emisiunilor Realitatea TV din 26 II, 27 și 28 III 2016 – la 26 II, dl Cozmin GUȘA a calificat Revoluția drept ”complot KGB-isto -budapestan”!-, respectiv 5, 12 și 19 XI 2016, realizator: Octavian HOANDRĂ (care, repetat, s-a declarant ”schilodit” de Revoluție, ”episod petrecut după scenarii straine, fără voia poporului român”!) – acestea din urmă marcate de afirmațiile d.lui Florian BICHIR, că Revoluția ar fi fost ”o a treia invazie sovietică, după 1877 și 1944”, ca și de apariția unor cunoscuți foști ofițeri din Securitatea ceaușistă, de tipul col. Filip TEODORESCU și Radu TINU, șeful Securității din Timișoara – ceea ce, după mărturiile unor personalitați precum Claudiu IORDACHE sau Liviu BĂCANA, au și cauzat, indirect, atacul subit și decesul, recent, al unuia dintre marii eroi ai Revoluției timișorene, primul care, la 20 XII 1989, s-a adresat mulțimii și a declarat Timișoara Oraș Liber, devenind liderul Frontului Democratic Român, întîiul organism politic născut din Revoluție: prof. univ. dr. Lorin FORTUNA… – etc. Inițiativa de față, și Legea care ar rezulta, s-ar cuveni să poarte numele lui Lorin FORTUNA…
___________________________

O astfel de lege ar reprezenta un act civic indispensabil, de asanare morală, în România de azi care, în ciuda libertății absolute – post-1989 – a cuvîntului și a tiparului, pare tot mai dezorientată, în special în rîndul tinerilor, ce, primii, cad pradă tuturor falsificărilor, manipulărilor și a dezinformărilor…

București, la 30 Noiembrie 2016

Conf. Dr. Adrian NICULESCU (S.N.S.P.A., Facultatea Științe Politice)

SEMNATARI

– Vartan ARAKELIAN, scriitor, om de televiziune, București,

– Liviu BĂCANA, participant la Revoluția din 1989, Timișoara,

– Mădălin HODOR, istoric, cercetător superior, CNSAS, București,

– Claudiu IORDACHE, scriitor, membru fondator al Frontului Democratic Român, Timișoara

– Prof. Dr. Miodrag MILIN, istoric, Universitatea din Timișoara,

– Prof. Dr. Liviu ROTMAN, istoric, Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA, Bucuresti.”[1]

SURSE

  1. http://revista22.ro/70258919/istoricul-adrian-niculescu-propune-o-lege-care-s-condamne-negarea-revoluiei-din-1989.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
Lider maghiar, apel către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: "România federală ar fi un stat mult mai eficient"
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
Curtea Constituțională a României îl obligă pe președintele Klaus Iohannis să emită decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA! Statul Paralel din România este la un pas de a fi destructurat!
#Rezistenții, Klaus Iohannis, SUA și UE fac scut în jurul "penalei" Laura Codruța Kovesi
Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Datoria externă a României se apropie de 100 de miliarde de euro! Începând cu 1990, politicienii trădători au îndatorat România!
Protest împotriva Statului Paralel din România
Judecătoare, dezvăluiri explozive despre puciul pus la cale de oamenii lui Kovesi în CSM: Marele plan de supunere a unui sistem care nu înțelege să se așeze în genunchi/ UPDATE/ Comunicatul judecătorilor, printre care Președintele Înaltei Curți: Refuzăm ca prin asigurarea cvorumului de Plen să creăm astfel cadrul necesar pentru încălcarea unui drept fundamental
Eșec de proporții pentru austriecii de la Schweighofer Holzindustrie: Organizația Forest Stewardship Council (FSC) a anunțat că retrage definitiv certificarea pentru lemnul procesat de compania austriacă Schweighofer Holzindustrie, principala beneficiară a lemnului tăiat din pădurile României
CNA amendează televiziunile care spun că George Soros conduce România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro