Propunere ademenitoare: UE va da bani pentru fiecare imigrant. Despre ce sumă e vorba

by “Comisia Europeană va propune statelor membre ale UE ajutoare financiare în schimbul acceptării imigranților. Cât costă fiecare migrant. BUCUREȘTI, 24 iul — Sputnik. Autoritățile europene examinează posibilitatea acordării unui ajutor financiar statelor în cadrul realizării concepției “centrelor de control” de primire a migranților și a platformelor regionale de debarcare. Suma […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comisia Europeană va propune statelor membre ale UE ajutoare financiare în schimbul acceptării imigranților. Cât costă fiecare migrant.

BUCUREȘTI, 24 iul — Sputnik. Autoritățile europene examinează posibilitatea acordării unui ajutor financiar statelor în cadrul realizării concepției “centrelor de control” de primire a migranților și a platformelor regionale de debarcare. Suma ajutorului ar putea reprezenta câte 6 mii euro de persoană, a anunțat marți serviciul de presă al Comisiei Europene (CE).

Potrivit CE, programul presupune o susținere financiară deplină a statelor membre în vederea acoperirii cheltuielilor operative pentru infrastructură, precum și o susținere financiară a statelor-membre care vor accepta relocarea migranților (câte 6 mii de euro de persoană).


Măsurile financiare sunt prevăzute și de concepția platformelor regionale de debarcare a migranților salvați în mare, în regiunea mediterăneană.

UE este gata să ofere o susținere financiară și operativă pentru debarcare și după debarcare, precum și pentru control asupra frontierelor, prin oferirea echipamentelor, instructaj și alte forme de susținere, se spune în comunicat.


Comisia Europeană asigură că aceste centre nu vor deveni “tabere” cu un regim de “detenție”.

“Acordurile regionale de debarcare presupun oferirea unui set de proceduri stabilite și a regulilor de asigurare a unei debarcări orgnizate și sigure, precum și prelucrarea datelor după debarcare în condițiile respectării a legislației internaționale și a drepturilor omului”, a declarat CE, subliniind că posibilitarea relocării nu vor fi accesibile tuturor persoanelor sosite pe țărm, care au nevoie de o protecție internațională, în același timp „punctele de primire urmează să fie create la o distanță cât mai mare de punctele de ieșire ilegală”.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180724/20765600/ue-bani-migranti.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Frankfurt este primul oraș german în care nativii au devenit minoritari: 51,2% din locuitori sunt imigranți
Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE
Uniunea Europeană vrea să se extindă cu încă 6 state până în 2025
O treime dintre polonezi susțin ieșirea țării lor din UE
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
După Marea Britanie, în alte două țări se fac pregătiri pentru ieșirea din Uniunea Europeană
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Polonia se revoltă și anunță că va bloca sancțiunile Uniunii Europene împotriva Ungariei
Liderii europeni speriați rău de naționaliști! Au provocat revolta anti-UE și în România!
Președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, dorește ca România să lupte împotriva naționalismului
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro