Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !

Distribuie!by Bulgaria a luat atitudine impotriva UE si NATO, asta dupa ce NATO/SUA/UE au decis ca “Rusia trebuie pedepsita”, iar unchiul Sam, vrea cu ardoare sa declanseze un razboi cu tot dinadinsul. Motivul principal pentru care “Rusia trebuie pedepsita”, se datoreaza faptului ca “aceasta a tradat Noua Ordine Mondiala” si […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bulgaria a luat atitudine impotriva UE si NATO, asta dupa ce NATO/SUA/UE au decis ca “Rusia trebuie pedepsita”, iar unchiul Sam, vrea cu ardoare sa declanseze un razboi cu tot dinadinsul. Motivul principal pentru care “Rusia trebuie pedepsita”, se datoreaza faptului ca “aceasta a tradat Noua Ordine Mondiala” si mai mult decat atat, Rusia, respectiv Putin, refuza Noua Ordine Mondiala. Cine s-ar fi gandit ca in la un moment dat in decursul istoriei, tocmai cei mai “rai” din lume, vor refuza planul Iluminatilor?

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-noua-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-i-se-permite-orice.


2015_02_09_3fc9ecc1-04be-451f-ba97-610476c2bbca_rsz_crp

nato-legal-terrorism.preview

De pe site-ul Epoch Times Romania aflam mai multe:

“Cetăţenii bulgari au organizat o demonstraţie pentru a condamna planurile guvernului de a permite înfiinţarea pe teritoriul bulgar a unei baze militare de comandă a NATO.

Manifestanţii s-au adunat duminică în faţa clădirii prezidenţiale din capitala bulgară Sofia şi ulterior au mărşăluit către clădirea Parlamentului, afişând bannere pe care erau scrise mesaje anti-UE şi anti-NATO.

Pe unul dintre bannere era scris următorul mesaj: “25 de ani de democraţie americană – jafuri, ruină, distrugerea statului.”

Manifestanţii au cerut de asemenea demisia preşedintelui bulgar Rosen Plevneliev.

Protestul a avut loc după ce secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a anunţat la începutul lunii că NATO va înfiinţa în scurt timp unităţi de comandă şi control în şase state europene, incluzând Bulgaria şi România.

Blocul militar vestic şi-a crescut în ultimul an prezenţa în estul Europei în mijlocul crizei din Ucraina. În plus, forţele NATO au desfăşurat în 2014 aproximativ 200 de exerciţii militare în această regiune, Stoltenberg promiţând că astfel de manevre vor continua.

De asemenea, Rusia a condamnat în mai multe rânduri exerciţiile NATO şi expansiunea militară a alianţei către graniţele sale.”[1]

P.S. In Romania cand va urma un astfel de protest, caci si Romania va fi folosita drept baza NATO ?!


SURSE

1. http://epochtimes-romania.com/news/manifestantii-bulgari-resping-planurile-pentru-o-baza-nato-in-tara-lor—229905

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Polonia, Ungaria şi Slovacia resping cu vehemență propunerea Comisiei Europene de a amenda ţările care nu primesc imigranți
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Fostul francmason, Maurice Caillet, propune separarea francmasoneriei de Stat
Proiectul Looking Glass
Tentative ale francmasonilor de a-l ucide pe ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei
Viktor Orban: "Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate"
Jan Van Helsing - "Politic incorect"
10 dovezi care arată că lumea este condusă de către Iluminați după concepte sataniste
Naționalismul - Rezistența împotriva Noii Ordini Mondiale
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro