Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bulgaria a luat atitudine impotriva UE si NATO, asta dupa ce NATO/SUA/UE au decis ca „Rusia trebuie pedepsita”, iar unchiul Sam, vrea cu ardoare sa declanseze un razboi cu tot dinadinsul. Motivul principal pentru care „Rusia trebuie pedepsita”, se datoreaza faptului ca „aceasta a tradat Noua Ordine Mondiala” si mai mult decat atat, Rusia, respectiv Putin, refuza Noua Ordine Mondiala. Cine s-ar fi gandit ca in la un moment dat in decursul istoriei, tocmai cei mai „rai” din lume, vor refuza planul Iluminatilor?

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-noua-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-i-se-permite-orice.


2015_02_09_3fc9ecc1-04be-451f-ba97-610476c2bbca_rsz_crp

nato-legal-terrorism.preview

De pe site-ul Epoch Times Romania aflam mai multe:

„Cetăţenii bulgari au organizat o demonstraţie pentru a condamna planurile guvernului de a permite înfiinţarea pe teritoriul bulgar a unei baze militare de comandă a NATO.

Manifestanţii s-au adunat duminică în faţa clădirii prezidenţiale din capitala bulgară Sofia şi ulterior au mărşăluit către clădirea Parlamentului, afişând bannere pe care erau scrise mesaje anti-UE şi anti-NATO.

Pe unul dintre bannere era scris următorul mesaj: “25 de ani de democraţie americană – jafuri, ruină, distrugerea statului.”

Manifestanţii au cerut de asemenea demisia preşedintelui bulgar Rosen Plevneliev.

Protestul a avut loc după ce secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a anunţat la începutul lunii că NATO va înfiinţa în scurt timp unităţi de comandă şi control în şase state europene, incluzând Bulgaria şi România.

Blocul militar vestic şi-a crescut în ultimul an prezenţa în estul Europei în mijlocul crizei din Ucraina. În plus, forţele NATO au desfăşurat în 2014 aproximativ 200 de exerciţii militare în această regiune, Stoltenberg promiţând că astfel de manevre vor continua.

De asemenea, Rusia a condamnat în mai multe rânduri exerciţiile NATO şi expansiunea militară a alianţei către graniţele sale.”[1]

P.S. In Romania cand va urma un astfel de protest, caci si Romania va fi folosita drept baza NATO ?!


SURSE

1. http://epochtimes-romania.com/news/manifestantii-bulgari-resping-planurile-pentru-o-baza-nato-in-tara-lor—229905

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...