Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !

by Bulgaria a luat atitudine impotriva UE si NATO, asta dupa ce NATO/SUA/UE au decis ca “Rusia trebuie pedepsita”, iar unchiul Sam, vrea cu ardoare sa declanseze un razboi cu tot dinadinsul. Motivul principal pentru care “Rusia trebuie pedepsita”, se datoreaza faptului ca “aceasta a tradat Noua Ordine Mondiala” si […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bulgaria a luat atitudine impotriva UE si NATO, asta dupa ce NATO/SUA/UE au decis ca “Rusia trebuie pedepsita”, iar unchiul Sam, vrea cu ardoare sa declanseze un razboi cu tot dinadinsul. Motivul principal pentru care “Rusia trebuie pedepsita”, se datoreaza faptului ca “aceasta a tradat Noua Ordine Mondiala” si mai mult decat atat, Rusia, respectiv Putin, refuza Noua Ordine Mondiala. Cine s-ar fi gandit ca in la un moment dat in decursul istoriei, tocmai cei mai “rai” din lume, vor refuza planul Iluminatilor?

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-noua-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-i-se-permite-orice.


2015_02_09_3fc9ecc1-04be-451f-ba97-610476c2bbca_rsz_crp

nato-legal-terrorism.preview

De pe site-ul Epoch Times Romania aflam mai multe:

“Cetăţenii bulgari au organizat o demonstraţie pentru a condamna planurile guvernului de a permite înfiinţarea pe teritoriul bulgar a unei baze militare de comandă a NATO.

Manifestanţii s-au adunat duminică în faţa clădirii prezidenţiale din capitala bulgară Sofia şi ulterior au mărşăluit către clădirea Parlamentului, afişând bannere pe care erau scrise mesaje anti-UE şi anti-NATO.

Pe unul dintre bannere era scris următorul mesaj: “25 de ani de democraţie americană – jafuri, ruină, distrugerea statului.”

Manifestanţii au cerut de asemenea demisia preşedintelui bulgar Rosen Plevneliev.

Protestul a avut loc după ce secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a anunţat la începutul lunii că NATO va înfiinţa în scurt timp unităţi de comandă şi control în şase state europene, incluzând Bulgaria şi România.

Blocul militar vestic şi-a crescut în ultimul an prezenţa în estul Europei în mijlocul crizei din Ucraina. În plus, forţele NATO au desfăşurat în 2014 aproximativ 200 de exerciţii militare în această regiune, Stoltenberg promiţând că astfel de manevre vor continua.

De asemenea, Rusia a condamnat în mai multe rânduri exerciţiile NATO şi expansiunea militară a alianţei către graniţele sale.”[1]

P.S. In Romania cand va urma un astfel de protest, caci si Romania va fi folosita drept baza NATO ?!


SURSE

1. http://epochtimes-romania.com/news/manifestantii-bulgari-resping-planurile-pentru-o-baza-nato-in-tara-lor—229905

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un document, semnat de 11.000 oameni de știință, cere reducerea populației pentru a salva planeta de „schimbările climatice”
Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: "Turcia nu a transmis niciun avertisment"
Americanii, care au venit în România să facă blindate, au probleme în Danemarca: Firma implicată în mai multe scandaluri de corupție a organizat la București o conferință... anticorupție. Afacerea a fost pusă la cale pe când Mihai Tudose era ministrul economiei
Wi-Fi - moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Rusia: "SUA simuleaza operatiunile militare contra retelei teroriste ISIS!"
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
Progresiştii internaționalişti de azi au preluat în mod habotnic de la Karl Marx lupta pentru desființarea familiei tradiționale, lupta pentru creșterea şi educația în mod preponderent instituționalizată a copiilor şi lupta pentru desființarea statelor națiune
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Divide et Impera în Sistemul Piramidal al Iluminaților
Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro