Protest anti-NATO, la Bruxelles

Distribuie!by “Minifestația a fost organizată în preajma summitului Alianței Atlanticului de Nord, programată în capitala Belgiei pentru săptămâna viitoare. BUCUREȘTI, 7 iul — Sputnik. Acțiunea a reunit reprezentanți ai mai multor organizații sub lozincile ”Trump nu este agreat”, ”Să facem lumea măreață din nou”, ”Stop NATO — stop războiul”. În cadrul unui […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Minifestația a fost organizată în preajma summitului Alianței Atlanticului de Nord, programată în capitala Belgiei pentru săptămâna viitoare.

BUCUREȘTI, 7 iul — Sputnik. Acțiunea a reunit reprezentanți ai mai multor organizații sub lozincile ”Trump nu este agreat”, ”Să facem lumea măreață din nou”, ”Stop NATO — stop războiul”.

În cadrul unui miting improvizat, cu participarea pacifiștilor din Marea Britanie șu SUA, s-au făcut auzite apeluri de a retrage Belgia din Alianță, critici la adresa ”politicii mioape” a lui Trump.


În continuare coloana de manifestanți a pornit un marș sub supravegherea poliției, scandând ”Trump, afară!”, relatează RIA Novosti.

Acțiunea a culminat cu un concert în piața din fața Gării de Nord, fără ca să fie înregistrat vreun incident.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180707/20384952/bruxelles-protest-anti-nato.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro