Protest împotriva Pactului ONU pentru Migrație. Marş împotriva “colonizării României” în Capitală: “Este visul marxiştilor dintotdeauna”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marş împotriva “colonizării României” în Capitală: “Este visul marxiştilor dintotdeauna”

În jur de 300 de persoane au protestat, luni, în Capitală, împotriva participării României la reuniunea de la Marrakech unde astăzi a fost aprobat oficial Pactul Global pentru Migraţie. Protestatarii, care acuză că adoptarea acestui pact poate avea drept consecinţă colonizarea României cu populaţii străine, s-au strâns la Ministerul Afacerilor Externe, de unde au pornit în marş spre Guvern şi apoi spre Cotroceni.


Participanţii la protest au acuzat că niciun reprezentant al MAE nu a primit niciun mandat din partea poporului român sau al Parlamentului României să semneze “infamul Pact pentru Migraţie de la Marrakesh” şi susţin că pentru aderarea României la o înţelegere internaţională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003.

“Există chiar şi parlamentari care nu au habar ce conţine acest Pact! Noi, românii, suntem toleranţi. Dar privind la efectele pe care această migraţie le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franţa etc) realizăm simplul adevăr: acela că migraţia islamică nu are şanse de integrare în niciun popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de ştiri din ţările de mai sus, la crimele, la războaiele stradale, la crasa nesupunere civică, la violenţele contra poliţiei, la impunerea legii islamice Sharia în suburbiile şi cartierele din atâtea şi atâtea oraşe europene, la violuri în masă etc., ca să realizăm că aşa-zisul multiculturalism, aşa cum este el invocat de birocraţii nealeşi de nimeni de la Bruxelles, nu este decât o imensă ipocrizie.


Menirea acestei ipocrizii este visul marxiştilor dintotdeauna: destructurarea naţiunilor într-un ghiveci internaţionalist uşor de guvernat. Prin protestul nostru apărăm de fapt Constituţia şi teritoriul României. Cei care plănuiesc să aducă aici populaţii întregi, străine de credinţa şi cultura poporului român – şi, în plus, fac asta în deplin secret – se fac vinovaţi de trădarea intereselor noastre şi vor trebui să răspundă, în frunte cu ministrul Teodor Meleşcanu, care atunci când va semna tratatul va trebui să-şi semneze şi demisia!”, susţin organizatorii.

Organizatorii marşului transmit că numeroase ţări au respins pactul, respectiv SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croaţia, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia şi susţin că România trebuie să facă la fel.

Organizatorii marşului sunt: Asociaţia Noua Dreaptă, Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Asociaţia pentru Cultură, Educaţie şi Valori Europene, Asociaţia Bucovina Profundă, Asociaţia Calea Neamului, Asociaţia Gogu Puiu, Asociaţia Pro Consumatori, Asociaţia pentru Revigorarea Tradiţiei, Asociaţia Scut Botoşănean, Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu, Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni, Asociaţia pentru Toleranţă în Spaţiul Public.

Reamitim că Pactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea verbală şi tradiţionala lovitură de ciocan, în faţa reprezentanţilor celor aproximativ 150 de ţări reuniţi în conferinţă interguvernamentală, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

”Acest moment este produsul inspirat al eforturilor. Nu trebuie să cedăm în faţa fricii sau a retoricii false” privind migraţia, a declarat astăzi secretarul general al ONU, Antonio Guterres, în deschiderea dezbaterilor de la Marrakech.

Guterres a acuzat ”numeroasele minciuni” răspândite în legătură cu acest acord, care urmează să fie supus unui ultim vot de ratificare în Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, la 19 decembrie.

La reuniunea din Marrakesh au decis să nu ia parte Italia, Austria, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Letonia, Elveţia, Australia, Israel şi Republica Dominicană şi, evident, SUA.

Pactul ONU a fost finalizat în luna iulie de către toţi cei 193 membri ONU, cu excepţia SUA, care s-a retras anul trecut. În ciuda faptului că pactul nu are natură obligatorie, o serie de ţări, în afară de SUA, şi-au înregistrat deja opoziţia.

Guvernele de aripă dreaptă din Ungaria şi Austria au susţinut că nu vor semna documentul în decembrie din cauza temerilor că acesta ar putea crea confuzii între delimitarea migraţiei legale şi cea ilegală. Polonia şi Republica Cehă au semnalat de asemenea că probabil nu vor semna pactul.

ONU a prezentat pactul într-un moment în care lumea este martoră unora dintre cele mai mari valuri de imigraţie din istorie, declanşate în mare parte de conflictele şi sărăcia din unele părţi ale Africii şi Orientului Mijloc.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/mars-impotriva-colonizarii-romaniei-in-capitala-este-visul-marxistilor-dintotdeauna—281925
  2. Foto: epochtimes-romania.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul Masonic al Romaniei doreste sa modifice Constitutia Romaniei - Constitutia Romaniei a fost intemeiata de antimasonul Antonie Iorgovan! Antonie Iorgovan a fost asasinat de masonerie dupa atacurile sale impotriva mafiei masonice! In Noua Constitutie ungurii isi vor recapata tinutul secuiesc mult visat prin prisma regionalizarii!
Atacul ONG-urilor lui George Soros asupra României
Caraș-Severin: Vaccinări făcute cu Poliția şi Jandarmeria! Spuneți nu legii vaccinării obligatorii!
Tokes Laszlo: Dorim să câștigăm parteneriatul Bucureștiului în chestiunea autonomiei! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Războiul meteorologic împotriva României - distrugerea agriculturii și consecințe economice
Apare un nou serviciu de interceptare a comunicațiilor. Cine îți va putea asculta telefonul și citi e-mail-urile
Jurnalistul american, care l-a făcut „sociopat și instabil” pe Trump, susține că SUA ar trebui să impună sancțiuni economice României și că America ar trebui să-și folosească influența pentru a o readuce pe Laura Codruța Koveși în fruntea DNA
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
UDMR strânge semnături pentru ca drepturile maghiarilor să fie protejate de Bruxelles, nu de București
Minciuna "pestei porcine africane": Medicii veterinari alungați dintr-un sat din Brăila
Mihai Eminescu - "Chestiunea Evreiasca"
Multinaționalele NU își mai pot ascunde profiturile: vor achita impozite către stat pentru TOATE profiturile obținute pe teritoriul național
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...