Proteste anti-americane la baza NATO de la Incirlik

by “Proteste antiamericane au loc joi seară în apropierea bazei militare NATO de la Incirlik în Adana, Turcia, transmite postul turc Kudüs Tv. Protestarii strigă și lozinci anti israeliene. Poliția a blocat accesul pe drumul spre bază.”[1] SURSE http://www.flux24.ro/proteste-anti-americane-la-baza-nato-de-la-incirlik/ Foto: Internet Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proteste antiamericane au loc joi seară în apropierea bazei militare NATO de la Incirlik în Adana, Turcia, transmite postul turc Kudüs Tv.


Protestarii strigă și lozinci anti israeliene.


Poliția a blocat accesul pe drumul spre bază.”[1]

CodzEtbVUAEw8pE

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/proteste-anti-americane-la-baza-nato-de-la-incirlik/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Google și Twitter nu au găsit „mâna Moscovei” în alegerile din SUA
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
Miliardarul Soros finanţează în Marea Britanie o campanie anti-Brexit
Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !
75% dintre francezi aprobă "vestele galbene"
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Andrew Basiago despre călătoria în timp și despre teleportare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro