Proteste anti Putin la Moscova și în alte zeci de orașe. Peste 1.000 de manifestanți au fost arestați

by “Proteste de amploare la Moscova și în alte zeci de orașe din Rusia, anti Putin. Forțele de ordine au arestat peste o mie de manifestanți. Protestul de la Moscova s-a desfășurat în Piața Pușkin, în același loc ca și festivitatea de Ziua Rusiei, care marchează proclamarea independenței în 1990, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Proteste de amploare la Moscova și în alte zeci de orașe din Rusia, anti Putin. Forțele de ordine au arestat peste o mie de manifestanți. Protestul de la Moscova s-a desfășurat în Piața Pușkin, în același loc ca și festivitatea de Ziua Rusiei, care marchează proclamarea independenței în 1990, înainte de destrămarea oficială a URSS.

Peste o mie de protestatari, printre care și opozantul principal al Kremlinului, Alexei Navalnîi, au fost reținuți în timpul manifestațiilor desfășurate luni în peste o sută de orașe din Rusia, împotriva președintelui Vladimir Putin și a corupției elitelor, transmit agențiile internaționale de presă.


Manifestațiile au fost organizate de susținători ai lui Navalnîi, care a fost reținut sub arest la domiciliu luni dimineață, înainte de a se putea alătura protestatarilor la Moscova. Navalnîi a fost și organizatorul protestelor din martie, când mii de protestatari au ieșit pe străzile din Rusia, aceasta fiind cea mai mare demonstrație împotriva regimului de la Kremlin din 2012 până atunci, notează Reuters.

Până în prezent, sondajele de opinie îl consideră ca favorit la următoarele alegeri prezidențiale pe actualul lider de la Kremlin, Vladimir Putin. Totuși, protestele de luni vor demonstra dacă Alexei Navalnîi poate reprezenta un contracandidat serios pentru acesta la viitorul scrutin electoral.


Manifestanți au fost reținuți în zeci de alte orașe, de la Vladivostok, în Extremul Orient rus, până la Kaliningrad, în vestul țării, și de la Norisk (nord) până la Soci (sud), potrivit asociației de monitorizare anticorupție OVD-Info. Aceasta a contabilizat provizoriu pentru AFP cel puțin 600 de persoane reținute la Moscova și 300 de Sankt-Petersburg, scrie Agerpres.

Potrivit Ministerului de Interne, 500 de persoane au fost reținute la o demonstrație anti-Kremlin care a avut loc la Sankt-Petersburg. La protest, care nu a fost autorizat, au luat parte în jur de 3.500 de persoane, indică același comunicat, citat de Reuters.

Poliția a format mai multe cordoane în încercarea de a dispersa mulțimea, recurgând la bastoane de cauciuc și reținându-i pe protestatarii care s-au opus. Miile de manifestanți au strigat slogane precum „Rusia fără Putin!”, „Putin e un hoț!” și „Libertate pentru Navalnîi!”.

„Putin se află la putere de 17 ani și nu are de gând să plece. A uzurpat puterea, există o lipsă totală de societate civilă, tribunalele nu funcționează, corupția s-a transformat în sistem”, a denunțat Aleksandr Tiurin, în timpul manifestației care a reunit mai multe mii de persoane pe strada Tverskaia.”[1]

Aceste proteste impotriva lui Vladimir Putin sunt orchestrate de catre globalisti in frunte cu George Soros. Vladimir Putin este un opozant al Noii Ordini Mondiale.

Video

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Proteste-anti-Putin-la-Moscova-si-in-alte-zeci-de-orase.-Peste-1.000-de-manifestanti-au-fost-arestati-143920
  2. Foto: activenews.ro
  3. Video: YouTube
  4. Video: RT
  5. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Cum „asasinează” NSA şi CIA economiile mai multor ţări
HAARP şi GWEN - două modalităţi de manipulare a climei
Massachusetts Institute of Technology (MIT) propune bila metalică antigravitațională – un bun început pentru upgradarea științei contemporane
Tehnologia Wi-Fi și cancerul
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Marele Arhitect al masonilor este Satana (Jahbulon)
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Vaticanul și cele trei bule papale: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pământ; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pământ; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pământ
Slovacia și Cehia au refuzat să gazduiască trupe și baze NATO pe teritoriul lor!
Google Earth a început îndepărtarea crucilor de pe turle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro