Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

by Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani! Din pacate, a trebuit sa moara 32 de persoane (cifra pana in prezent, altii sunt in stare grava) pentru a se provoca o scanteie, menita de a scoate oamenii in strada […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

Din pacate, a trebuit sa moara 32 de persoane (cifra pana in prezent, altii sunt in stare grava) pentru a se provoca o scanteie, menita de a scoate oamenii in strada impotriva clasei politice. Clasa politica se defineste foarte simplu: FSN de stanga si FSN de dreapta.


Capitalismul a distrus Romania

image-2015-11-3-20554478-0-moment-reculegere image-2015-11-3-20554583-0-miting image-2015-11-3-20554504-0-protestatarii-calea-victoriei image-2015-11-3-20554359-0-protestele-din-piata-victoriei image-2015-11-3-20554554-0-protestatarii-ajuns-fata-parlamentului

Practic, vorbim de aceeasi indivizi care aproape au pulverizat Romania, insa spiritul ancestral al bravilor daci nu a incetat sa existe, el va dainui vesnic in noi si mai mult decat atat va ajuta la trezirea in masa a oamenilor, acesta fiind cosmarul tuturor politicienilor, practic cosmarul sistemului acest deosebit de pervers si perfid numit Sistemul Capitalist cu toata “Democratia” sa.

Se tot vorbeste despre coruptie, un termen utilizat zilnic in viata noastra, insa nu se vorbeste despre ce anume genereaza coruptia ? Ei bine, coruptia este generata de capitalism, deoarece capitalismul genereaza coruptie in mod automat, asa cum Banca Federal Reserve din SUA genereaza dobanda pe care n-o poti plati niciodata.


Mergand pe aceasta analogie logica, in sistemul capitalist nu poti infrange coruptia, iar Institutiile de asa-zisa “lupta impotriva coruptiei” sunt un adevarat paravan pentru coruptie si timpul ne-a aratat si ne va mai arata asta.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Petiție: "Nu vrem cote obligatorii de migranți în România și nu vrem mega-moschee în București"
Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul "luptei anticorupție"!
România este Republică, nu Monarhie Absolută!
Declarații uluitoare făcute de Tokes: "Acum e momentul autonomiei teritoriale și al independenței totale a Ardealului și a Partiumului! Unitatea militară secuiască înființată în timpul lui Bela Kun trebuie să ne fie exemplu"
Cenzura stângii: Rețeaua Soros, Google, Facebook și România. Și Google recunoaște
Falimentul regimului euro-atlantic în România (II)
Americanul care a vânat comori în Ulpia Traiana Sarmizegetusa, în 1995: „M-a costat 3.500 de dolari expediţia, dar mi-a tăiat respiraţia ce am găsit acolo”
Karl Marx și Friedrich Engels: "Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale"
Generalul Iulian Vlad, fost șef al Departamentului Securității Statului: "Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București"
Naționala României de hochei a cântat în cor imnul secuiesc
Procesul împotriva construirii mega moscheii în București! Guvernul României este aproape de a câștiga procesul!
Guvernul Masonic al Romaniei interzice comercializarea sarii neiodate ! Toti trebuie sa fiti iodati cu ferocianura de potasiu !
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro