Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

by Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani! Din pacate, a trebuit sa moara 32 de persoane (cifra pana in prezent, altii sunt in stare grava) pentru a se provoca o scanteie, menita de a scoate oamenii in strada […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

Din pacate, a trebuit sa moara 32 de persoane (cifra pana in prezent, altii sunt in stare grava) pentru a se provoca o scanteie, menita de a scoate oamenii in strada impotriva clasei politice. Clasa politica se defineste foarte simplu: FSN de stanga si FSN de dreapta.


Capitalismul a distrus Romania

image-2015-11-3-20554478-0-moment-reculegere image-2015-11-3-20554583-0-miting image-2015-11-3-20554504-0-protestatarii-calea-victoriei image-2015-11-3-20554359-0-protestele-din-piata-victoriei image-2015-11-3-20554554-0-protestatarii-ajuns-fata-parlamentului

Practic, vorbim de aceeasi indivizi care aproape au pulverizat Romania, insa spiritul ancestral al bravilor daci nu a incetat sa existe, el va dainui vesnic in noi si mai mult decat atat va ajuta la trezirea in masa a oamenilor, acesta fiind cosmarul tuturor politicienilor, practic cosmarul sistemului acest deosebit de pervers si perfid numit Sistemul Capitalist cu toata “Democratia” sa.

Se tot vorbeste despre coruptie, un termen utilizat zilnic in viata noastra, insa nu se vorbeste despre ce anume genereaza coruptia ? Ei bine, coruptia este generata de capitalism, deoarece capitalismul genereaza coruptie in mod automat, asa cum Banca Federal Reserve din SUA genereaza dobanda pe care n-o poti plati niciodata.


Mergand pe aceasta analogie logica, in sistemul capitalist nu poti infrange coruptia, iar Institutiile de asa-zisa “lupta impotriva coruptiei” sunt un adevarat paravan pentru coruptie si timpul ne-a aratat si ne va mai arata asta.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Părinții pot primi până la 10 mii de lei amendă dacă nu acceptă "imunizarea" copiilor. Forma finală a proiectului Legii vaccinării! Proiectul legii vaccinării obligatorii este unul specific regimurilor totalitare!
Klaus Iohannis a primit premiul Kalergi. Contele Kalergi, promotor fanatic al Statelor Unite ale Europei, mason în loja Humanitas și lăudător al lui Troțki, a scris că rasa viitorului în Europa va fi „negroid-eurasiatică”
Miting pentru autonomie la Miercurea Ciuc cu militanti ai Garzii Maghiare. S-a scandat: ”Vrem autonomie”, ”Epurare etnica”
Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
SRI mai are 64 de protocoale în afară de cel denunțat cu DNA
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Instituțiile statului contra Românilor. Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel
Roger Stone, consilierul lui Donald Trump despre români: Serviciile secrete au scăpat de sub control/ Despre Soroș: Vrea totalitarism global, vrea să dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu
10 motive: De ce “căsătoria” homosexuală este dăunatoare
Globaliștii SUA-UE-Soros au creat Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros încearcă să transforme România într-un stat totaliar pentru a putea prelua resursele țării!
Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc
Mare amatoare de a da lecții de anticorupție României, Ambasadoarea Olandei a petrecut de Revelion alături de un afacerist condamnat pentru corupție, un fost polițist arestat într-un dosar cu trafic de cocaină, plus Orlando „Regele Condimentelor”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro