Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!

Din pacate, a trebuit sa moara 32 de persoane (cifra pana in prezent, altii sunt in stare grava) pentru a se provoca o scanteie, menita de a scoate oamenii in strada impotriva clasei politice. Clasa politica se defineste foarte simplu: FSN de stanga si FSN de dreapta.


Capitalismul a distrus Romania

image-2015-11-3-20554478-0-moment-reculegere image-2015-11-3-20554583-0-miting image-2015-11-3-20554504-0-protestatarii-calea-victoriei image-2015-11-3-20554359-0-protestele-din-piata-victoriei image-2015-11-3-20554554-0-protestatarii-ajuns-fata-parlamentului

Practic, vorbim de aceeasi indivizi care aproape au pulverizat Romania, insa spiritul ancestral al bravilor daci nu a incetat sa existe, el va dainui vesnic in noi si mai mult decat atat va ajuta la trezirea in masa a oamenilor, acesta fiind cosmarul tuturor politicienilor, practic cosmarul sistemului acest deosebit de pervers si perfid numit Sistemul Capitalist cu toata „Democratia” sa.

Se tot vorbeste despre coruptie, un termen utilizat zilnic in viata noastra, insa nu se vorbeste despre ce anume genereaza coruptia ? Ei bine, coruptia este generata de capitalism, deoarece capitalismul genereaza coruptie in mod automat, asa cum Banca Federal Reserve din SUA genereaza dobanda pe care n-o poti plati niciodata.


Mergand pe aceasta analogie logica, in sistemul capitalist nu poti infrange coruptia, iar Institutiile de asa-zisa „lupta impotriva coruptiei” sunt un adevarat paravan pentru coruptie si timpul ne-a aratat si ne va mai arata asta.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...