Proteste masive in SUA: din Baltimore pana la New York – americanii s-au saturat de „democratia” si „Visul American” al coruptiei si minciunii capitaliste !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce Militia SUA a impuscat de nenumarate ori, persoane de culoare, doar pentru niste „suspiciuni rezonabile” sau dupa ce au batut pana la moarte, oameni de culoare, asta dupa ce i-au condus la sectiile de militie, enervarea a atins cota maxima, atat in randul populatiei americane de culoare, cat si in randul albilor, dar si altor etnii, care incep sa inteleaga coruptia, minciuna, prefacatoria sub care functioneaza SUA, „Visul American”, „Taramul celor Liberi” si alte expresii tampite de acest fel.

baltimore protests

SUA este un imens lagar de concentrare, evident al „libertatii”, unde oamenii sunt monitorizati inca de la intrarea pe acest Taram, fiind suspectati drept „teroristi” si putand fi arestati, doar daca li se par diversilor gardieni, militieni, ca se uita ciudat la ei. Modul cum privesti a ajuns un obiect de studiu cu privire la „identificarea teroristilor”.


De asemeni, in SUA, a functionat legea „Patriotic Act”, in baza careia orice om putea fi acuzat din start ca, este „terorist”, militia, dar si armata puteau descinde la el acasa, fara mandat, il puteau retine pe o perioada nelimitata, il puteau privi de dreptul de a avea un avocat si chiar il puteau tortura, asa cum fac agentii CIA la Guantanamo si asa cum au facut in inchisorile CIA din Romania, toate astea in baza „suspiciunii rezonabile ca poate fi terorist”.

Cum sa nu se revolte americanii ? Au motive enorm de multe. De pe site-ul Active News aflam mai multe despre situatia critica din SUA:


„Protestele stimulate de tulburările din Baltimore au izbucnit în mai multe oraşe americane, inclusiv în New York, unde poliţia a arestat câteva zeci de persoane dintre sutele care s-au adunat în Union Square.

Oamenii au scandat „Fără dreptate nu e pace” şi „Hands up, don’t shoot” („mâinile sus, nu trage”), ultimul slogan fiind răspândit la nivel naţional după uciderea lui Michael Brown, un adolescent de culoare, neînarmat, de către poliţistul Darren Wilson la Ferguson, anul trecut.

În videoclipul de mai jos, protestatarii strigă „New York is Baltimore and Baltimore is New York” („New York este Baltimore şi Baltimore este New York”).

Violenţe fără precedent au cuprins oraşul american Baltimore după înmormântarea tânărului Freddie Gray, ce a murit în custodia poliţiei.

Mii de manifestanți au sfidat ordinul emis de municipalitate prin care li se interzicea să iasă pe străzi în intervalul 22.00 – 05.00, timp de o săptămână. În momentul în care poliţia a încercat să intervină, protestatarii au atacat cu sticle cu apă, cărămizi, pocnitori și cocktailuri Molotov. În plus, au incendiat o bibliotecă publică și au devastat numeroase magazine în calea lor spre centrul orașului.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/sua-protestele-se-extind-dupa-baltimore-acum-si-new-york-se-revolta-video_1899160.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...