Proteste uriașe în Danemarca. Legea vaccinării cu forța, abandonată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Autor: Tudor Borcea

O lege care ar fi dat autorităților puterea de a injecta forțat un vaccin împotriva coronavirusului a fost abandonată, după nouă zile de proteste publice.


„Legea epidemiei” ar fi dat guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar măsurile referitoare la vaccinări au fost cele care au provocat cea mai mare revoltă în rândul populației.

În Danemarca, guvernul național a propus o nouă lege epidemică care include dreptul de a efectua examinări fizice forțate, necesită izolare și permite vaccinarea fizică de constrângere îndrumată de poliție.


În luna martie, parlamentul a adoptat o nouă lege cu privire la epidemii, care include dreptul autorităților de a proceda la examene fizice cu forța, de a oblige intrarea în izolare și de autoriza vaccinarea sub constrângere fizică, cu ajutorul poliției, scrie Zero Hedge.

În virtutea acestei legi, Autoritatea daneză de sănătate putea defini „grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a îndigui și a elimina o maladie periculoasă”.

„Cei care refuză pot – în anumite situații – să fie constrânși prin metode fizice, cu recursul poliției”, cu toate că la ora actuală nu există încă un vaccin împotriva Covid-19.

După nouă zile de proteste consecutive împotriva noii legi, aceasta a fost abandonată.

Având în vedere un vaccin împotriva coronavirusului, guvernele din întreaga lume iau în considerare măsuri punitive împotriva celor care refuză să îl ia.

Pe de altă parte, este probabil ca companiile aeriene să solicite pasagerilor să se înscrie pentru un „permis de sănătate” care include un certificat digital de vaccinare Covid-19 înainte de a li se permite să zboare, potrivit unui nou raport publicat de Axios, scrie Libre Info.

Sistemul ar fi unul similar cu cel prevăzut de Ticketmaster, care are în vedere ca pasagerii trebuie să demonstreze că au fost vaccinați sau să prezinte un test de coronavirus negativ înainte de cumpăra bilete.

„Trei alianțe globale care reprezintă 58 de companii aeriene fac presiuni asupra guvernelor să autorizeze teste Covid-19 generalizate în rândul pasagerilor, în locul restricțiilor de carantină existente care, potrivit acestora, sunt ineficiente și au lovit puternic transportul aerian”, se arată în raportul menționat.

Pasagerii companiilor aeriene ar fi supuși unor măsuri similare luate în considerare de Ticketmaster, prin care ar trebui să se verifice dacă au fost vaccinați sau au fost testați negativ cu 24 până la 72 de ore înainte de zbor.”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/proteste-uriase-in-danemarca-legea-vaccinarii-cu-forta-abandonata.html
  2. https://evz.ro/proteste-uriase-in-danemarca-legea-vaccinarii-cu-forta-abandonata.html/2
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...