Proteste uriașe în Danemarca. Legea vaccinării cu forța, abandonată

Distribuie!by “Autor: Tudor Borcea O lege care ar fi dat autorităților puterea de a injecta forțat un vaccin împotriva coronavirusului a fost abandonată, după nouă zile de proteste publice. „Legea epidemiei” ar fi dat guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricui este infectat cu o […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Autor: Tudor Borcea

O lege care ar fi dat autorităților puterea de a injecta forțat un vaccin împotriva coronavirusului a fost abandonată, după nouă zile de proteste publice.


„Legea epidemiei” ar fi dat guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar măsurile referitoare la vaccinări au fost cele care au provocat cea mai mare revoltă în rândul populației.

În Danemarca, guvernul național a propus o nouă lege epidemică care include dreptul de a efectua examinări fizice forțate, necesită izolare și permite vaccinarea fizică de constrângere îndrumată de poliție.


În luna martie, parlamentul a adoptat o nouă lege cu privire la epidemii, care include dreptul autorităților de a proceda la examene fizice cu forța, de a oblige intrarea în izolare și de autoriza vaccinarea sub constrângere fizică, cu ajutorul poliției, scrie Zero Hedge.

În virtutea acestei legi, Autoritatea daneză de sănătate putea defini „grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a îndigui și a elimina o maladie periculoasă”.

„Cei care refuză pot – în anumite situații – să fie constrânși prin metode fizice, cu recursul poliției”, cu toate că la ora actuală nu există încă un vaccin împotriva Covid-19.

După nouă zile de proteste consecutive împotriva noii legi, aceasta a fost abandonată.

Având în vedere un vaccin împotriva coronavirusului, guvernele din întreaga lume iau în considerare măsuri punitive împotriva celor care refuză să îl ia.

Pe de altă parte, este probabil ca companiile aeriene să solicite pasagerilor să se înscrie pentru un „permis de sănătate” care include un certificat digital de vaccinare Covid-19 înainte de a li se permite să zboare, potrivit unui nou raport publicat de Axios, scrie Libre Info.

Sistemul ar fi unul similar cu cel prevăzut de Ticketmaster, care are în vedere ca pasagerii trebuie să demonstreze că au fost vaccinați sau să prezinte un test de coronavirus negativ înainte de cumpăra bilete.

„Trei alianțe globale care reprezintă 58 de companii aeriene fac presiuni asupra guvernelor să autorizeze teste Covid-19 generalizate în rândul pasagerilor, în locul restricțiilor de carantină existente care, potrivit acestora, sunt ineficiente și au lovit puternic transportul aerian”, se arată în raportul menționat.

Pasagerii companiilor aeriene ar fi supuși unor măsuri similare luate în considerare de Ticketmaster, prin care ar trebui să se verifice dacă au fost vaccinați sau au fost testați negativ cu 24 până la 72 de ore înainte de zbor.”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/proteste-uriase-in-danemarca-legea-vaccinarii-cu-forta-abandonata.html
  2. https://evz.ro/proteste-uriase-in-danemarca-legea-vaccinarii-cu-forta-abandonata.html/2
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Covid-19: Rata mortalității este de 0,1-0,26%
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
3 iulie 1988 - SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!
Tehnici insidioase de manipulare: conștiința umană se poate modifica ușor
Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici
Jean Claude Juncker susține că a discutat cu conducători ai altor planete: "Sunt foarte îngrijorați!"
Ungaria: Proteste ale globaliștilor pro-UE împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce Viktor Orban a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros
Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro