Protestele violente din SUA împotriva lui Donald Trump: Președintele Donald Trump a avut un rol esențial în combaterea minciunilor despre Covid-19, pe care globaliștii le-au promovat în această perioadă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa globalistă fake news din România, care a fost mituită cu 40 milioane de euro de către Guvernul PNL, critică decizia lui Donald Trump de a scoate armată pe străzi, în contextul protestelor violente orchestrate de către teroriștii Antifa.

Sunt aceeași jurnaliști globaliști, care lăudau Guvernul PNL pentru că a scos armata pe străzi, în România, în perioada stării de urgență a falsei epidemii (o mascaradă a globaliștilor). În timp ce mascarada Covid-19 se apropie de final, apar tot mai multe informații despre cum am fost mințiți de către globaliști.


De exemplu, Mediafax a publicat un studiu potrivit căruia bolnavii asimptomatici nu pot infecta alte persoane. Asta înseamnă că toate măsurile restrictive, care au încălcat grav libertățile oamenilor și Constituția, nu au avut niciun temei. Cei care au distrus economia națională și au călcat în picioare libertățile oamenilor trebuie să răspundă penal. Globaliștii au încercat să instaureze un Guvern Mondial, însă au eșuat.

Președintele Donald Trump a avut un rol esențial în combaterea minciunilor despre Covid-19, pe care globaliștii le-au promovat în această perioadă. Tăierea finanțării Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dorința de a redeschide America, semnarea ordinului executiv care interzice cenzura libertății de exprimare și retragerea SUA din OMS sunt adevărata cauză a protestelor violente. Aceste proteste violente sunt orchestrate de către globaliști.

Globaliștii se folosesc de moartea lui George Floyd, pentru a-l putea înlătura pe Donald Trump. Decizia lui Donald Trump de a desemna Antifa ca organizație teroristă este una importantă. Antifa și #Rezist sunt brațele de forță ale globaliștilor. Donald Trump va reuși să treacă și peste această perioadă.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

02 iunie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...