Protestele violente din SUA împotriva lui Donald Trump: Președintele Donald Trump a avut un rol esențial în combaterea minciunilor despre Covid-19, pe care globaliștii le-au promovat în această perioadă

Distribuie!by Presa globalistă fake news din România, care a fost mituită cu 40 milioane de euro de către Guvernul PNL, critică decizia lui Donald Trump de a scoate armată pe străzi, în contextul protestelor violente orchestrate de către teroriștii Antifa. Sunt aceeași jurnaliști globaliști, care lăudau Guvernul PNL pentru că […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa globalistă fake news din România, care a fost mituită cu 40 milioane de euro de către Guvernul PNL, critică decizia lui Donald Trump de a scoate armată pe străzi, în contextul protestelor violente orchestrate de către teroriștii Antifa.

Sunt aceeași jurnaliști globaliști, care lăudau Guvernul PNL pentru că a scos armata pe străzi, în România, în perioada stării de urgență a falsei epidemii (o mascaradă a globaliștilor). În timp ce mascarada Covid-19 se apropie de final, apar tot mai multe informații despre cum am fost mințiți de către globaliști.


De exemplu, Mediafax a publicat un studiu potrivit căruia bolnavii asimptomatici nu pot infecta alte persoane. Asta înseamnă că toate măsurile restrictive, care au încălcat grav libertățile oamenilor și Constituția, nu au avut niciun temei. Cei care au distrus economia națională și au călcat în picioare libertățile oamenilor trebuie să răspundă penal. Globaliștii au încercat să instaureze un Guvern Mondial, însă au eșuat.

Președintele Donald Trump a avut un rol esențial în combaterea minciunilor despre Covid-19, pe care globaliștii le-au promovat în această perioadă. Tăierea finanțării Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), dorința de a redeschide America, semnarea ordinului executiv care interzice cenzura libertății de exprimare și retragerea SUA din OMS sunt adevărata cauză a protestelor violente. Aceste proteste violente sunt orchestrate de către globaliști.

Globaliștii se folosesc de moartea lui George Floyd, pentru a-l putea înlătura pe Donald Trump. Decizia lui Donald Trump de a desemna Antifa ca organizație teroristă este una importantă. Antifa și #Rezist sunt brațele de forță ale globaliștilor. Donald Trump va reuși să treacă și peste această perioadă.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

02 iunie 2020

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Greenpeace: "România trebuie să ceară oprirea negocierilor TTIP în cadrul Consiliului UE!"
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Teroristul cu ciocanul de la Notre-Dame a fost premiat de UE pentru un articol pro-imigrație și împotriva rasismului
Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
Siria: Armata a interceptat și distrus rachete israeliene în apropiere de Damasc
Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!
Ministrul de externe iranian îl acuză pe John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al lui Donald Trump, de complot pentru război
Iranul dezminte acuzaţiile formulate de SUA cu privire la existenţa unui arsenal chimic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro