Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): “Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj”

by “Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor.

Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei. Imensa majoritate a participanților sinceri au impresia că toți ceilalți aflați la protest sunt ca ei și urmează mimetic, cu naivitate și euforic, comenzile primite. Au convingerea că salvează România…”[1]


Multi dintre acei oameni sunt de buna credinta, doar ca sunt manipulati de catre ONG-urile lui George Soros, de catre Multinationale, de catre globalisti si mai ales de catre anumite televiziuni ale Noii Securitati din Romania. Asadar, Curtea Constitutionala a respins sesizarile privind neconstitutionalitatea Ordonantelor de Urgenta ale Guvernului. De ce? Pentru ca sunt constitutionale.

A se vedea, in filmarea de mai jos, agresivitatea catorva persoane, atunci cand observa acel banner “incorect politic”. Este de ajuns sa va uitati la aceasta filmare si sa intelegeti cine sunt cei care se afla in spatele protestelor antiguvernamentale, cei care doresc ca Romania sa fie o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros.


Video

SURSE

  1. https://www.facebook.com/629203193955346/videos/632165486992450/
  2. Foto: Facebook/Nusuntemmanipulati
  3. Video: Facebook/Nusuntemmanipulati

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
O scoala din SUA renunta sa mai numeasca copiii, baieti si fete, deoarece homosexualii (LGBT) se simt discriminati ! Dezaxarea oamenilor cu propaganda homosexuala continua !
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
Dialog uimitor intre Constantin Brancusi si John Davison Rockefeller, membru al Iluminatilor ! Rockefeller: "Cum pot sa te ajut?" Brancusi: "Ia si matura atelierul!"
13 cranii ale celor 13 civilizații
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
"Șervețelele demachiante pot provoca reacții alergice din cauza conservanților"
Procurorii DNA au pus SECHESTRU pe RCS-RDS. Administratorul Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro