Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): “Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj”

Distribuie!by “Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor.

Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei. Imensa majoritate a participanților sinceri au impresia că toți ceilalți aflați la protest sunt ca ei și urmează mimetic, cu naivitate și euforic, comenzile primite. Au convingerea că salvează România…”[1]


Multi dintre acei oameni sunt de buna credinta, doar ca sunt manipulati de catre ONG-urile lui George Soros, de catre Multinationale, de catre globalisti si mai ales de catre anumite televiziuni ale Noii Securitati din Romania. Asadar, Curtea Constitutionala a respins sesizarile privind neconstitutionalitatea Ordonantelor de Urgenta ale Guvernului. De ce? Pentru ca sunt constitutionale.

A se vedea, in filmarea de mai jos, agresivitatea catorva persoane, atunci cand observa acel banner “incorect politic”. Este de ajuns sa va uitati la aceasta filmare si sa intelegeti cine sunt cei care se afla in spatele protestelor antiguvernamentale, cei care doresc ca Romania sa fie o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros.


Video

SURSE

  1. https://www.facebook.com/629203193955346/videos/632165486992450/
  2. Foto: Facebook/Nusuntemmanipulati
  3. Video: Facebook/Nusuntemmanipulati

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Supercamionul lui Ceaușescu - un colos care a uimit lumea
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Tehnici pentru eliminarea blocajelor mentale şi creşterea încrederii în sine
Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
7 obiceiuri, care, în opinia fitoterapeutului Ovidiu Bojor, îți scurtează viața
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Focul Viu din Buzau si Vrancea - o frumusete a Romaniei ce atrage turisti !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.