Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): “Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj”

by “Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei în data de 8.02.2017, deoarece au fost deranjați de mesaj. Se poate observa cum, sub aparența unui protest liber și spontan împotriva corupției, există o rețea de indivizi care deține controlul total asupra mesajelor și sloganelor.

Se pot recunoaște activiști USR, PNL, PDL și apropiați ai Monicăi Macovei. Imensa majoritate a participanților sinceri au impresia că toți ceilalți aflați la protest sunt ca ei și urmează mimetic, cu naivitate și euforic, comenzile primite. Au convingerea că salvează România…”[1]


Multi dintre acei oameni sunt de buna credinta, doar ca sunt manipulati de catre ONG-urile lui George Soros, de catre Multinationale, de catre globalisti si mai ales de catre anumite televiziuni ale Noii Securitati din Romania. Asadar, Curtea Constitutionala a respins sesizarile privind neconstitutionalitatea Ordonantelor de Urgenta ale Guvernului. De ce? Pentru ca sunt constitutionale.

A se vedea, in filmarea de mai jos, agresivitatea catorva persoane, atunci cand observa acel banner “incorect politic”. Este de ajuns sa va uitati la aceasta filmare si sa intelegeti cine sunt cei care se afla in spatele protestelor antiguvernamentale, cei care doresc ca Romania sa fie o colonie a globalistilor SUA-UE-Soros.


Video

SURSE

  1. https://www.facebook.com/629203193955346/videos/632165486992450/
  2. Foto: Facebook/Nusuntemmanipulati
  3. Video: Facebook/Nusuntemmanipulati

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !
Domeniul de la Balc - locul unde marii masoni din Romania si din strainatate se aduna anual pentru a ucide in masa mistreti, doar pentru a se distra! Acest loc este un "Bohemian Grove" de Romania!
Cum răspundem la “Campania de informare” privind vaccinarea împotriva rujeolei
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Primul robot din lume care a primit cetățenie
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Profeția yoghinului indian Gupta Swami despre România - un om din Bucovina va fi alesul mileniului
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Rise Project, un ONG finanțat de George Soros
Locul de unde se extrage Bitcoin-ul, moneda digitală. Hangarele Bitmain sunt unele dintre cele mai mari cybermine din lume
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro