Pumnalul cu origini extraterestre al lui Tutankamon

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetătorii egipteni și cei italieni au ajuns la concluzia că un pumnal găsit în mormântul lui Tutankhamon a fost facut cu fier dintr-un meteorit, potrivit The Guardian, preluat de hotnews.ro.

In 1925, arheologul Howard Carter a descoperit doua pumnale, unul din fier si unul cu o lama de aur in bandajele cu care era infasurat tanarul rege, care a fost mumificat acum peste 3.300 de ani.


Lama de fier, care are maner de aur si maciulie din cristal, i-a intrigat pe cercetatori in deceniile de la descoperirea lui Carter: prelucrarea fierului era rara in Egiptul antic, iar metalul pumnalului nu ruginise.

Cercetatori italieni si egipteni au analizat metalul cu spectometru fluorescent cu raze X pentru a-i determina compozitia si au descoperit ca la acesta continutul de nichel, impreuna cu nivelul de cobalt, “sugereaza clar o origine extraterestra”.


Ei au compoarat compozitia cu cea a meteoritilor cunoscuti gasiti pe o raza de 2.000 km in jurul coastei egiptene a Marii Rosii si au gasit niveluri similare intr-un meteorit.

Meteoritul, denumit Kharga, a fost gasit la 240 km vest de Alexandria, in orasul-port Mersa Matruh, care pe vremea lui Alexandru cel Mare – secolul IV inainte de Christos – era cunoscut drept Amumia.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.dcnews.ro/descoperire-epocala-in-mormantul-lui-tutankhamon-este-video_507214.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cum să ne însuşim capacitatea de a ne focaliza atenţia

Istoria Creștinismului: În anul 553, Împăratul Iustinian a interzis doctrina reîncarnării

Decizie istorică: Schimbul de informații dintre Marea Britanie și SUA a fost ilegal

În vara anului 1974, în Langley, Virginia, câţiva ofiţeri CIA au lansat prima misiune de spionaj PSI documentat din istoria Statelor Unite. Ţinta a fost un centru secret de cercetări dintr-o regiune îndepărtată din Republica Kazahstan

Încălzirea globală sau cea mai mare escrocherie din istorie. Știința este contrafăcută și orchestrată deliberat să demonizeze dioxidul de carbon (CO2) în favoarea unei agende politice. Plantele au nevoie de mai mult dioxid de carbon (CO2) în atmosferă, nu de mai puțin

Închide