Pușcașul marin, care a luptat 17 ani pe planeta Marte împotriva extraterestrilor, face dezvăluiri despre coloniile umane aflate pe planeta roșie

by “Susţine că există cinci colonii umane pe Planeta Roşie, iar în perioada petrecută acolo a luptat pentru apărarea acestora. Pare o poveste desprinsă dintr-un film SF, însă acest fost militar al marinei americane susţine că a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptându-se cu extratereştrii. Bărbatul, cunoscut sub numele […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Susţine că există cinci colonii umane pe Planeta Roşie, iar în perioada petrecută acolo a luptat pentru apărarea acestora.

Pare o poveste desprinsă dintr-un film SF, însă acest fost militar al marinei americane susţine că a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptându-se cu extratereştrii.


Bărbatul, cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, mai spune că a făcut parte dintr-o flotă spaţială cunoscută sub numele de Forţa de Apărare a Pământului, care recruta personal militar din ţări precum America, Rusia şi China. De asemenea, căpitanul Kaye susţine că marţienii ar fi vrut să preia controlul asupra planetei. El mai afirmă că antrenamentul pentru perioada petrecută pe Marte a avut loc pe Luna, precum şi pe satelitul planetei Saturn, Titan.

La finalul carierei, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Lună! După 20 de ani se serviciu militar, printre invitaţi numărându-se fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld. O parte a presei americane subliniază că totul este o glumă, dar există voci care îl susţin pe fostul militar, accentuând faptul că „SUA are de multă vreme legături cu extratereştrii”.”[1]


Desi acest subiect va fi considerat de majoritatea oamenilor drept “fabulatie”, “fictiune”, fostul soldat primind chiar eticheta de “nebun”, ar trebui sa stam si sa ne gandim, daca ar fi posibil asa ceva, avand in vedere bugetul urias, in valoare de zeci de trilioane de dolari, dedicat Proiectelor Negre cunoscute drept USAP.

„Proiectele Negre” ale USAP reprezinta topul secretelor mondiale, pe care Iluminatii si oamenii de stiinta ai lor doresc sa le pastreze cu sfintenie. Daca cumva acestea ar ajunge publice, le-ar spulbera intr-o clipa influenta lor planetara si le-ar arunca intr-un adevarat haos intregul lor plan de Guvernare Mondiala.

In ultimii ani, astfel de informatii incadrate la USAP au fost publicate pe internet, unele au devenit virale, mai ales cele din domeniul energiei libere si au provocat o adevarata unda de soc in cadrul Iluminatilor.

Ce este USAP ?

USAP („Unacknowledged Secret Access Project”) sau „proiectele negre” (Black Project) se traduc prin „Operatiune Ultrasecreta si Complet Inchisa Recunoasterii Oficiale”. Practic acestea nu exista oficial si nici chiar presedintii de state nu au acces la asemenea date. In esenta, datele sunt de acest gen, despre ce discutam noi aici, doar ca ei au dovezile palpabile, empirice…, asa cum ar cere multi sceptici pentru a se convinge.

Un alt aspect ce contureaza si mai mult cele afirmate de acest soldat il reprezinta informatiile prezentate in cartile lui Peter Moon, Al Bielek si Preston B. Nichols despre experimentele Philadelphia si Montauk.

marte_1-465x390

In experimentul Montauk, calatoriile in timp se faceau doar la nivel de constiinta, nu fizic, insa diversi soldati au fost trimisi pe Marte pentru a cerceta celebra zona “Cydonia”, unde NASA, in 1976, a fotografiat un obiect pe care l-au denumit “Chipul de pe Marte”, vorbindu-se de un complex de piramide realizate de aceeasi civilizatie care le-a construit pe Pamant.

SURSE

  1. http://www.evz.ro/am-fost-17-ani-pe-marte-m-am-luptat-cu-extraterestrii-marturisirile-unui-fost-militar.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida
Cumpărăturile, serviciul, computerele, dulciurile, tutunul, cafeaua, mass-media, politica și banii – cercurile vicioase în care se învârt oamenii
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti
"Războiul împotriva terorismului" este o minciună a globaliștilor! Globaliștii SUA-UE sunt cei care finanțează terorismul pentru a lua libertățile tuturor oamenilor!
America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!
Economist rus: "Trump ar mătura din posturi elita marii finanţe din Estul Europei"
Candidatul Manciurian: CIA și Proiectele Blue Bird, Artichoke, MK-Ultra și Monarch - programarea prin hipnoză - crearea de asasini și teroriști
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică
Baza de semințe a Familiei Rockefeller
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro