Pușcașul marin, care a luptat 17 ani pe planeta Marte împotriva extraterestrilor, face dezvăluiri despre coloniile umane aflate pe planeta roșie

Distribuie!

„Susţine că există cinci colonii umane pe Planeta Roşie, iar în perioada petrecută acolo a luptat pentru apărarea acestora.

Pare o poveste desprinsă dintr-un film SF, însă acest fost militar al marinei americane susţine că a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptându-se cu extratereştrii.


Bărbatul, cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, mai spune că a făcut parte dintr-o flotă spaţială cunoscută sub numele de Forţa de Apărare a Pământului, care recruta personal militar din ţări precum America, Rusia şi China. De asemenea, căpitanul Kaye susţine că marţienii ar fi vrut să preia controlul asupra planetei. El mai afirmă că antrenamentul pentru perioada petrecută pe Marte a avut loc pe Luna, precum şi pe satelitul planetei Saturn, Titan.

La finalul carierei, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Lună! După 20 de ani se serviciu militar, printre invitaţi numărându-se fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld. O parte a presei americane subliniază că totul este o glumă, dar există voci care îl susţin pe fostul militar, accentuând faptul că „SUA are de multă vreme legături cu extratereştrii”.”[1]


Desi acest subiect va fi considerat de majoritatea oamenilor drept „fabulatie”, „fictiune”, fostul soldat primind chiar eticheta de „nebun”, ar trebui sa stam si sa ne gandim, daca ar fi posibil asa ceva, avand in vedere bugetul urias, in valoare de zeci de trilioane de dolari, dedicat Proiectelor Negre cunoscute drept USAP.

„Proiectele Negre” ale USAP reprezinta topul secretelor mondiale, pe care Iluminatii si oamenii de stiinta ai lor doresc sa le pastreze cu sfintenie. Daca cumva acestea ar ajunge publice, le-ar spulbera intr-o clipa influenta lor planetara si le-ar arunca intr-un adevarat haos intregul lor plan de Guvernare Mondiala.

In ultimii ani, astfel de informatii incadrate la USAP au fost publicate pe internet, unele au devenit virale, mai ales cele din domeniul energiei libere si au provocat o adevarata unda de soc in cadrul Iluminatilor.

Ce este USAP ?

USAP („Unacknowledged Secret Access Project”) sau „proiectele negre” (Black Project) se traduc prin „Operatiune Ultrasecreta si Complet Inchisa Recunoasterii Oficiale”. Practic acestea nu exista oficial si nici chiar presedintii de state nu au acces la asemenea date. In esenta, datele sunt de acest gen, despre ce discutam noi aici, doar ca ei au dovezile palpabile, empirice…, asa cum ar cere multi sceptici pentru a se convinge.

Un alt aspect ce contureaza si mai mult cele afirmate de acest soldat il reprezinta informatiile prezentate in cartile lui Peter Moon, Al Bielek si Preston B. Nichols despre experimentele Philadelphia si Montauk.

marte_1-465x390

In experimentul Montauk, calatoriile in timp se faceau doar la nivel de constiinta, nu fizic, insa diversi soldati au fost trimisi pe Marte pentru a cerceta celebra zona „Cydonia”, unde NASA, in 1976, a fotografiat un obiect pe care l-au denumit „Chipul de pe Marte”, vorbindu-se de un complex de piramide realizate de aceeasi civilizatie care le-a construit pe Pamant.

SURSE

  1. http://www.evz.ro/am-fost-17-ani-pe-marte-m-am-luptat-cu-extraterestrii-marturisirile-unui-fost-militar.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
SUA vor să creeze o coaliție pentru înlocuirea puterii în Venezuela
Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Spionul KGB Bohdan Stashynsky și spray-ul ucigaș
OZN-urile naziste, denumite în germană Haunebu, sunt cunoscute de aviația militară ca avioane avansate sau nave spațiale, care ar fi fost dezvoltate de inginerii și savanții naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Noua Ordine Mondială: Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro din 1992, Agenda 21 și Agenda 2030
Palestinienii cer Curţii Penale Internaţionale să ancheteze Israelul
Facebook va monitoriza și persoanele care nu au cont pe rețeaua de socializare
Facebook dat în judecată de trei utilizatori cărora le-au fost colectate în secret și fără acordul lor datele biometrice din fotografiile lor, şi apoi le-au folosit pentru a face recunoaştere facială
Alimentele prelucrate industrial cu aditivi alimentari sunt de două ori mai cancerigene decât tutunul

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...