Puterea minții – cea mai mare forță care îți controlează viața

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Toata realitatea fizica este formata din vibratii de energie; chiar si gandurile sunt formate tot din vibratii. Desi suna ca un concept sau o teorie, aceasta este o noua realitate pe care ne-a dezvalut-o fizica cuantica.

Gandurile au o influenta puternica asupra vietii.
Cei mai multi dintre noi traiesc viata, tinand putin seama incotro ne zboara gandul. Trecem prin viata neglijand una dintre cele mai importante si puternice forte: gandurile.


Concentrati-va pe succes si veti atinge succesul. Concentrati-va pe teama si esec si veti atinge esecul. Folositi-va de aceasta putere a mintii si ganditi constient.

Pentru a schimba ceva in exterior, trebuie sa porneasca din interior. Majoritatea oamenilor uita acest pas. Acestia incearca sa schimbe conditiile externe, actionand direct asupra acestor conditii, dar acest lucru aproape intodeauna se dovedeste inutil sau temporar, daca nu este insotit de o schimbare a gandurilor si credintelor.


Ganditi-va cat mai mult timp la succes, fericire, sanatate si prosperitate. Invatati sa eliminati negativitatea, precum teama si ingrijorarea. Mentineti-va mintea constienta ocupata cu gandurile care vreti sa se implineasca in viata dumneavoastra si faceti din asta un stil de viata.

Mintea subconstienta

Stim cu totii ca avem un subconstient. Mintea subconstienta interpreteaza si actioneaza asupra gandurilor predominante care se afla in mintea constienta, iar scopul sau este acela de a atrage circumstantele si situatiile care se potrivesc cu imaginile pe care le aveti.

Actul gandirii se bazeaza pe chimia creierului. Fiecare gand, senzatie si emotie creeaza o molecula cunoscuta ca neuropeptida. Neuropeptidele calatoresc in tot corpul si se agata de partea receptoare a celulelor si neuronilor.

Creierul preia informatia, o converteste in substante chimice si lasa corpul sa stie daca exista dezastru in lume sau un motiv de sarbatoare. Corpul tau este influentat in mod direct de aceste molecule, desigur, prin fluxul sanguin, oferind efectul energetic indiferent de ce crede si simte creierul tau.

Ganditi-va la mintea voastra subconstienta ca la un sol incredibil de fertil, care va creste orice samanta pe care o plantati. Gandurile si credintele sunt semintele care sunt in mod constant insamantate. Continutul gandurilor va avea un efect in viata ta. Veti culege ceea ce semanati.”[1]

SURSE

  1. http://naturavindecatoare.ro/spirit/puterea-mintii
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...