Puterea misterioasă a telepatiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Gândurile şi sentimentele noastre pot ajunge, uneori, la persoanele dragi, fără să vrem şi fără să ştim acest lucru. Telepatia, comunicarea la distanţă fără cuvinte şi fără ajutorul mijloacelor tehnice, este un fenomen real, pe care nici un om de ştiinţă nu îl mai contestă azi.

Astronomul francez Camille Flammarion considera telepatia la fel de firească precum „influenţa Lunii asupra mării” sau „acţiunea magnetului asupra fierului”. Natura acestui fenomen este încă un mister, dar el se manifestă şi unele persoane au abilitatea de a comunica telepatic mai uşor decât altele.


Bucuria sau durerea, mijloacele telepatiei

Psihologii de azi au încercat să definească telepatia în fel şi chip. Unii consideră că este o capacitate firească a fiinţei umane, tot mai puţin folosită odată cu dezvoltarea limbajului. Alţii cred că este o abilitate deosebită pe care o au numai anumiţi oameni. Dar testele pe care le-au făcut au demonstrat cu certitudine un lucru: oamenii comunică mai uşor pe calea gândului când trec prin stări sufleteşti extreme. În momentele de mare bucurie, în momentele triste sau când ne este teamă de ceva, le transmitem celorlalţi gândurile şi sentimentele pe care le avem.

Gemenii, un caz special

Orice om poate comunica telepatic cu cei din jur, mai ales cu persoanele de care este apropiat. Gemenii au păstrat această capacitate într-o formă mai accentuată decât ceilalţi. Este celebru cazul gemenilor James Lewis şi James Springer, despărţiţi imediat după naştere. Fiecare dintre ei s-a căsătorit şi a divorţat de o femeie cu numele Linda, şi fiecare şi-a botezat primul născut cu numele James-Alan. Au aceleaşi pasiuni, aceeaşi carieră şi obişnuiau să meargă în concediu în acelaşi loc, pe plaja din Florida. În cazul lor, telepatia a funcţionat chiar dacă nu au copilărit împreună.
Comunicarea telepatică între fraţi este de la sine înţeleasă, dar fiecare dintre noi poate trece prin anumite experienţe telepatice, fără să le recunoască. Cu siguranţă, ţi s-a întâmplat să simţi că eşti privită şi, când ai întors capul, ai întâlnit privirea aţintită a unui străin.


Cum să foloseşti telepatia?

De câte ori nu ţi-ai dorit să comunici cu cineva fără să foloseşti cuvintele, gesturile sau telefonul mobil? Nu poţi învăţa să foloseşti telepatia, aşa cum înveţi o limbă străină. Dar poţi încerca să le transmiţi celor dragi anumite gânduri. În primul rând, trebuie să existe o legătură sufletească deosebită între tine şi persoana cu care doreşti să comunici. Trebuie să te concentrezi asupra acelei persoane şi asupra gândurilor pe care vrei să i le transmiţi. Repetă acest exerciţiu în linişte, ori de câte ori ai ocazia. Rezultatele pot apărea după mai multe încercări, dacă eşti perseverentă.

Legăturile de suflet, prioritare

Comunicăm telepatic, de obicei, cu persoane foarte apropiate, părinţi, copii sau prieteni de care suntem legaţi sufleteşte. Poate ţi s-a întâmplat şi ţie să simţi când cineva drag e în pericol. Fără să ştii cum, sentimentele şi gândurile lui au ajuns la tine. Ţi-a venit în minte chipul lui, fără să te fi gândit înainte la el. Poate ai văzut, ca prin ceaţă, că se petrece ceva deosebit cu el. Toate aceste lucruri sunt posibile tocmai datorită legăturilor sufleteşti dintre voi doi. Telepatia se manifestă în strânsă relaţie cu starea noastră emoţională. Poate, de aceea, femeile sunt mult mai receptive la mesaje decât bărbaţii. Şi, tot din acelaşi motiv, o mamă va simţi întotdeauna când copiii ei sunt în pericol.

Dacă telepatia ar înlocui cuvintele…

… comunicarea ar fi instantanee;
… nu ar putea fi împiedicată de niciun obstacol;
… nu ar mai depinde de alte mijloace de comunicare precum telefonul;
… nu ar mai fi nevoie de traducere dintr-o limbă în alta;
… ar fi un avantaj extraordinar pentru surzi şi pentru cei care au probleme cu auzul.
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei”[1]

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/magazin/puterea-misterioasa-a-telepatiei-852894
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...