Puterea ocultă a svasticii

by “Svaztica (sanscrită – suastika) este o simplă Cruce, reprezentând echilibrul dintre forțele opuse, acesta fiind unul dintre simbolurile cele mai vechi, sacre și divinizate, ilustrând miscarea și rotirea tuturor lucrurilor, schimbare constantă și totuși în echilibru. Punctul central reprezintă focalizarea, staza și stabilitatea în roata întrupărilor. Fiind un Simbol […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Svaztica (sanscrită – suastika) este o simplă Cruce, reprezentând echilibrul dintre forțele opuse, acesta fiind unul dintre simbolurile cele mai vechi, sacre și divinizate, ilustrând miscarea și rotirea tuturor lucrurilor, schimbare constantă și totuși în echilibru.

Punctul central reprezintă focalizarea, staza și stabilitatea în roata întrupărilor. Fiind un Simbol Hindus al Vieţii de milenii, pata actuală pe care o poartă prin tentativa eșuată a lui Hitler de a-i fura și a-i deține puterea maiestuoasă se află în proces de dizolvare astfel încât să fie restabilită și onorată încă o dată.


Hitler de altfel a inversat sensul de rotire al zvasticii prin asta semnificând distrugerea. Fiind un vector folosit şi în fizică, prin care se arată forţele de mişcare solare, Svaztica la fel ca multe alte simboluri sacre, la nivel esoteric este derivată din Pătratul Magic, mai exact din Pătratul Magic al Soarelui, care este 6×6, deci avem de a face cu numerele de la 1 la 36, iar toate coloanele, rândurile și diagonalele se adună până la 111 și prin urmare suma tuturor numerelor este 666.

Modelul derivat este Svaztica, celebrul simbol Hindus al Vieţii – apropo de numărul 6 care revine în tabelul lui Mendeleev carbonului care susţine viaţa pe Pământ. Este o cruce care se învârte, reprezentând echilibrul forțelor în mișcare.


Putem astfel concluziona că Svastica reprezintă vibrația numărului 6 al Soarelui (în conformitate cu modelul Evreiesc de Gândire Kabbalah). Deci anticii știau că atunci când doreau să călătorească într-o altă galaxie sau sistem solar, trebuiau să treacă prin Soare pentru a deveni multi-dimensionali sau să devină Călători ai Timpului.

Svaztica, la un nivel înalt, este, prin urmare, un simbol solar venerat, o ușă către frecvențele din lumile dimensionale. Dar ce s-a întâmplat în sens mai puţin plăcut, este că ultimii 60-70 de ani lumea occidentală a corupt acest simbol frumos, înlocuindu-l cu Frica prin echivalarea sa cu regimul nazist a lui Hitler.

Hitler pur și simplu a pervertit forma originală a Svasticii prin transformarea sa în formă de diamant și nu de pătrat. Forma de pătrat reprezintă Pacea şi Viaţa, iar unghiul de 45 de grade reprezintă în mod deliberat anti-pacea sau Dislocarea. Numărul 666 este un număr solar, nu neapărat bun sau rău, esența constă că un simbol poate reprezenta ceea ce conștiința de masă dorește să reprezinte.

istoria svasticii

Putem întoarce sensul aceastei simbolistici imprimată negativ în mentalul colectiv dacă suficienți oameni devin educați, conștienți și își concentrează gândurile asupra svasticii originale ca aceasta să re-devină din nou un simbol puternic la fel ca și Surya. Fiți intuitivi. Puterea stă în Voi, nu doar în cărți.“[1]

SURSE

  1. Facebook/Revista Cosmos
  2. Foto:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro