Puterea subconștientului – subconștientul poate face orice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Mintea este puterea Maestrului care modeleaza si creeaza.Omul este Minte, si oriunde isi duce cu el instrumentul gandirii, modelandu-si astfel realitatea dorita, El isi faureste o mie de bucurii, dar si o mie de lucruri rele. El gandeste in taina, dar gandurile sale se indeplinesc: mediul exterior nu este decat oglinda in care se priveste.” -James Allen, „Omul devine ceea ce gandeste”

Cel mai important lucru pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l cunoastem despre mintea subconstienta este ca aceasta functioneaza in fiecare moment al vietii noastre. Cu alte cuvinte, aceasta este activa zi si noapte, indiferent de ceea ce facem. Mintea subconstienta este cea care controleaza si procesele coprului fizic. Nu putem auzi acest proces interior, nici cu cel mai mare efort constient. De aceea, este necesar sa ne asumam responsabilitatea pentru mintea noastra subconstienta. Este vital sa ne mentinem mintea intr-o stare de asteptare a evenimentelor bune si sa facem din acest tip de gandire unul obisnuit pentru viata de zi cu zi, un tip de gandire bazat pe dreptate, loialitate si iubire.


mind-control-orwell

Credinta si convingerile personale reprezinta fundatia subconstientului uman. Nu uitati raspunsul pe care L-a oferit Mantuitorul Iisus Hristos femeii cananeence “O, femeie, mare este credinta ta; fie-ti tie precum voiesti.” si invatatura oferita de Sfantul Apostol Marcu, care ne sfatuieste: “De aceea va spun ca orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.”.”[1]

Mai multe, pe larg, aici -> http://e-dimineata.ro/subconstientul-tau-poate-face-orice-cum-ii-putem-folosi-puterea/


SURSE

  1. http://e-dimineata.ro/subconstientul-tau-poate-face-orice-cum-ii-putem-folosi-puterea/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cum l-a ajutat apartenența la francmasonerie pe senatorul Verestoy Atilla să ajungă unul dintre cei mai bogați politicieni

Războiul din Libia (2011) – eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE

Cum au relatat spionii CIA inundaţiile catastrofale produse în România în anul 1970. Document desecretizat

Radu Cinamar – 12 zile: o inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor

Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat “indezirabil”

Închide