Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia a spus un nu hotarat Organismelor Modificate Genetic, dupa ce oamenii de stiinta rusi au demonstrat ca, acestea provoca cancer si pe langa cancer multe alte boli, care se transmit ulterior din generatie in generatie. In Rusia a inceput o lupta puternica impotriva Organismelor Modificate Genetic produse de corporatia Monsanto si promovate de Codexul Alimentar intrat in vigoare la 31 decembrie 2009.

In afara de Rusia mai sunt si alte state din Europa (ex. Ungaria), dar si din SUA, si din lume, care au refuzat sa accepte ca proprii cetateni sa fie pur si simplu otraviti de catre globalistii care vor sa reduca populatia Planetei cu 90%.


Rusia impotriva Organismelor Modificate Genetic (OMG)

rusia impotriva GMO

Potrivit Russia Today, Vladimir Putin doreste ca Rusia sa devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE.

“Rusia este capabila de a deveni cel mai mare furnizor mondial de produse alimentare sanatoase, curate ecologic si de inalta calitate pentru care occidentalii si-au pierdut de mult interesul” declarat Vladimir Putin.


SURSE

  1. https://www.rt.com/business/324605-russia-putin-healthy-food/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...