Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează “anturaje proaste”, trebuie să “revină pe drumul cel bun”

by “Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează ‘anturaje proaste’, trebuie să ‘revină pe drumul cel bun’ Președintele rus Vladimir Putin l-a ironizat joi pe secretarul de stat american Rex Tillerson în legătură cu o decorație pe care i-a acordat-o acestuia în 2013, estimând că cel care la […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează ‘anturaje proaste’, trebuie să ‘revină pe drumul cel bun’

Președintele rus Vladimir Putin l-a ironizat joi pe secretarul de stat american Rex Tillerson în legătură cu o decorație pe care i-a acordat-o acestuia în 2013, estimând că cel care la acea dată era președinte-director general al grupului petrolier ExxonMobil frecventează astăzi ‘anturaje proaste’ și trebuie să ‘revină pe drumul cel bun’, informează AFP și Reuters.


Numirea de către Donald Trump a lui Rex Tillerson drept șef al diplomației americane i-a alarmat pe detractorii președintelui american, în condițiile în care fostul director general al celui mai mare grup petrolier din lume a lucrat timp ce 20 de ani în Rusia, iar Vladimir Putin i-a înmânat în 2013 Ordinul Prieteniei.

‘I-am acordat lui Tillerson și Ordinul Prieteniei în urmă cu ceva timp. Însă, analizând toate acestea, constatăm că el a început să frecventeze anturaje proaste și a greșit cumva drumul’, a declarat Putin cu ocazia unui forum economic la Vladivostok (Extremul Orient rus). ‘Dar eu sper că vântul cooperării, al prieteniei și colaborării îl va aduce pe drumul cel bun’, a adăugat liderul rus pe un ton ironic.


Rex Tillerson a lucrat timp de 20 de ani pentru ExxonMobil, în calitate de personaj-cheie în sectorul petrolier rus, semnând contracte importante și multiplicându-și contactele cu Vladimir Putin, înainte de a fi numit secretar de stat de către Donald Trump.

În pofida acestei numiri în fruntea diplomației americane, relațiile dintre SUA și Rusia sunt în continuare la cel mai jos nivel după alegerea lui Donald Trump, pe fondul crizei din Ucraina, al războiului din Siria și al acuzațiilor privind ingerința Rusiei în alegerile prezidențiale americane.

Cele două țări sunt angajate într-un război diplomatic, care a obligat Washingtonul să-și reducă drastic personalul de la ambasada și consulatul SUA în Rusia, iar Moscova să-și închidă consulatul din San Francisco și misiunile comerciale de la Washington și New York.

AGERPRES/(AS — autor: Adriana Matcovschi, editor: Gabriela Ionescu)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/07/putin-il-ironizeaza-pe-secretarul-de-stat-american-frecventeaza-anturaje-proaste-trebuie-sa-revina-pe-drumul-cel-bun–13-52-43
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Naţionaliştii europeni s-au întrunit la Praga: Nu vor imigraţie
Toate minciunile despre "încălzirea globală" au fost demascate
Operațiunea Northwood - dovada că SUA au pus la cale acțiuni teroriste împotriva cetățenilor americani
Sfarsitul "democratiei" - programat de catre Iluminati pentru a instaura o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Fiinţele umane sunt înrobite prin intermediul unui câmp de manipulare şi de control psiho-mental orchestrat în mod abil şi subversiv de către Iluminați
Pentagonul a trimis "din greșeală" Antrax către 11 state americane, dar și în Coreea de Sud
Un fost angajat al NSA a sustras 50 de terabiți de materiale digitale clasificate și informații secrete
Twitter dat in judecata: este acuzat ca ajuta teroristii ISIS sa faca propaganda
Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !
"Comunismul pentru copii”. O editură americană a publicat o carte care face elogiul sistemului comunist: "Lumea este urâtă pentru că s-au inventat televiziunea, mașinile și casele frumoase"
Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro