Putin la NBC: „SUA intervin în procesul politic peste tot în lume”

Distribuie!

„„Nu există niciun interes”: într-un interviu acordat NBC, Vladimir Putin a comentat zvonurile despre pretinsa ingerință rusă în alegerile prezidențiale din SUA și a trimis mingea în tabără americană.

BUCUREȘTI, 5 iun — Sputnik. Statele Unite ale Americii „intervin” în procesele politice ale țărilor, dar acuză Rusia de amestec în politica internă americană, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru NBC, relatează Sputnik Franța.


Moscova nu „vede niciun sens” în presupusele eforturi de a interveni în politica americană.

„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar puneți degetul oriunde pe hartă și veți găsi plângeri că americanii se amesteca în procesele electorale ale altor state”, a spus Vladimir Putin.


Anterior, oficialii americani au acuzat Rusia de atacuri cibernetice asupra sistemelor informatice ale partidelor politice americane pentru a influența rezultatele alegerilor prezidențiale. Sub acest pretext, administrația Obama a impus sancțiuni împotriva persoanelor fizice și juridice din Rusia.

„Președinții vin și pleacă, chiar și părțile se schimbă, dar linia politică rămâne neschimbată. Practic, ne pasă cine conduce SUA, avem o idee despre modul în care lucrurile se vor desfășura. Într-adevăr, chiar dacă am vrut să intervenim, nu ar fi avut niciun sens să facem asta”, a declarat Putin postului NBC.

Moscova a negat acuzațiile numindu-le nefondate. Președintele Donald Trump a promis că autoritățile vor efectua o nouă anchetă în acest caz. Comitetul pentru Informații al Statelor Unite din cadrul Camerei Reprezentanților se ocupă de acest subiect.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/Rusia/20170605/12981951/putin-nbc-sua-intervin-procesul-politic-peste-tot-lume.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...