Putin, mesaj clar catre SUA: Rusia nu accepta o Noua Ordine Mondiala cu un lider care crede ca i se permite orice ! Rusia se declara impotriva Noii Ordini Mondiale a Iluminatilor !

by Rusia, schimba strategia si se declara impotriva Noii Ordini Mondiale, respectiv impotriva Guvernului Mondial, iritand si mai mult puterile Iluminatilor cum ar fi SUA si UE (Comisia Trilaterala, Consiliul celor 300 si Grupul Bilderberg). Rusia, prin aceasta strategie da o lovitura Iluminatilor si va ajuta oamenii sa castige batalia […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia, schimba strategia si se declara impotriva Noii Ordini Mondiale, respectiv impotriva Guvernului Mondial, iritand si mai mult puterile Iluminatilor cum ar fi SUA si UE (Comisia Trilaterala, Consiliul celor 300 si Grupul Bilderberg). Rusia, prin aceasta strategie da o lovitura Iluminatilor si va ajuta oamenii sa castige batalia impotriva Iluminatilor.

Mai multe aflam de pe site-ul Active News, intr-un raspuns transmis de Rusia catre SUA:


“Președintele rus Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că Rusia „nu intenționează să facă război cu nimeni„, a doua zi după discuțiile cu omologul său francez Francois Hollande și cancelarul german Angela Merkel, care au obținut acordul său pentru un proiect de plan de pace în Ucraina, relatează France Presse.

„Nu intenționăm să facem război cu nimeni, intenționăm să cooperăm cu toți„, a asigurat președintele rus, citat de agenția de presă Interfax, în timp ce Hollande a estimat că planul de pace este „una din ultimele șanse” pentru a evita „războiul”.


Rusia, a continuat liderul de la Kremlin, nu acceptă o ordine mondială cu un lider de necontestat, care crede că i se permite orice, în timp ce celorlalți doar ceea ce permite el, potrivit agenției de presă TASS, citată de Agerpres.

În declarația sa, Putin spune că a constatat încercări de a se frâna dezvoltarea Rusiei și de a se conserva lumea unipolară în frunte cu SUA, ceea ce nu convine absolut deloc Moscovei.

„Război nu este, mulțumesc lui Dumnezeu! Dar există clar o tentativă de a frâna dezvoltarea noastră prin diferite mijloace, există o încercare de a ‘conserva’ ordinea mondială stabilită în ultimele decenii după prăbușirea Uniunii Sovietice, în frunte cu un singur lider de necontestat, care vrea să rămână în această poziție. Să rămână, presupunând că îi este permis totul, în timp ce celorlalți, numai ceea ce el permite și numai în interesele sale „, a declarat liderul de la Kremlin, într-o aluzie transparentă la SUA.

„Rusia nu poate să accepte, sub nicio formă, o astfel de ordine mondială„, a subliniat Putin, la Congresul Federației sindicatelor independente din Federația Rusă.

„Poate că unora le și place să trăiască în condiții de cvasiocupație, noi însă nu vom face acest lucru. Dar nici să facem război nu intenționăm cu nimeni, vrem să cooperăm cu toată lumea„, a insistat șeful statului rus.”[1]

Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor ! Rusia a fost scoasa din G8 !

Aici nu este vorba de a fi „rusofon” sau „rusofil”, pentru ca istoria dintre Romania si Rusia, este una imbibata in sange. Eu nu-i acuz pe rusi, ca si cetateni, eu vorbesc, cand ma refer la trecut, de liderii bolsevici, evident finantati de sionistii evrei, sa impinga comunismul evreiesc pana in Europa. Potrivit site-ului InfoWars.com[1], fostul diplomat american, Christopher R. Hill, a declarat, la finele lunii August 2014, ca miscarile efectuate de Rusia cu privire la criza din Ucraina, nu inseamna altceva decat ca, „Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala”.

putin impotriva noii ordini mondiale

 

Hill, in prezent este consilier la Stonebridge Grupul Albrigh, o „societate cu strategie globala”, adica strategie pentru punerea la punct a Noii Ordini Mondiale. Hill face urmatoarea afirmatie:

„Aceasta Noua Ordine Mondiala a avut loc timp de aproape 25 de ani. Cu exceptia scurtului razboi al Rusiei cu Georgia din august 2008 (conflict instigat de catre conducerea georgiana). Rusia a acceptat angajamentul „Noii Ordini Mondiale.”[2]

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/putin-a-tradat-noua-ordine-mondiala-spune-un-fost-ambasador-al-sua-rusia-a-fost-scoasa-deja-din-g8.

Cronologie a evenimentelor !

Totul a inceput cand Ucraina, condusa in octombrie 2013, de catre Ianukovici, a refuzat sa adere la UE, Ianukovici spunand ca, „UE aduce homosexuali si lesbiene”. Imediat au inceput proteste, miscari de strada, foarte puternice, pentru a-l inlatura. El a reusit sa scape cu viata, fiind ajutat de catre Rusia, altfel, ar fi ajuns ca si Saddam Hussein, adica mort, pentru ca occidentalii, ar fi vrut sa-l judece si in mod categoric l-ar fi acuzat pentru „uciderea protestantilor” si ar fi fost, in cele din urma, executat.

Faptul ca Rusia a facut aceasta miscare, i-a determinat pe Iluminati (SUA si UE) sa o scoata din G8 (Globalizarea), in prezent fiind doar G7. Apoi, SUA si UE, au tot sustinut sanctiuni impotriva Rusiei, dar daca ar fi fost cat Irakul sau Afganistanul, in mod categoric ar fi ordonat trupelor NATO, sa o atace, evident, „in numele democratiei”. Cu Rusia nu prea se poate si orice om, cu logica, stie ca nu-i de joaca, cu Rusia.

Dintre toate contrele care au loc intre SUA + UE si Rusia, ceva neasteptat a iesit la suprafata: un fost agent CIA ii recomanda lui Obama sa ia in calcul asasinarea lui Putin. Da, i-a spus-o public. Am scris despre asta pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/un-fost-agent-cia-propune-asasinarea-lui-putin.

Sa nu uitam ca Rusia a infiintat Banca BRICS, o alternativa viabila la FMI si Banca Mondiala, un puternic adversar, chiar in momentul cand Rusia era acuzata ca ar fi doborat acel avion ucrainian, desi in cele din urma, cativa ucrainieni au recunoscut ca soldatii ucrainieni, ar fi facut asta, „din greseala”, sau cum spunem noi: „operatiune drapel fals” !

Despre infiintarea BRICS puteti sa cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/infiintarea-bancii-brics-are-legatura-cu-doborarea-avionului-din-estul-ucrainei.

SURSE

1. http://activenews.ro/putin-mesaj-clar-catre-sua-rusia-nu-accepta-o-ordine-mondiala-cu-un-lider-care-crede-ca-se-permite-orice_1884585.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Războiul împotriva terorismului" - minciuna perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele "siguranței"
Banner cu Vladimir Putin și mesajul "Peacemaker" amplasat pe podul din Manhattan
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
Oamenii în Negru, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre
Băncile, Sistemul Monetar Internațional, Rezerva Fracționară, dobânda și sclavia monetară a oamenilor
Armata de Eliberare din Kosovo (UÇK) - o organizație teroristă finanțată de SUA, aliată a NATO, cu membri Al Qaeda
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
Consiliul Pentru Relații Externe (CFR) este o organizație semisecretă, care a a fost creată în 1921
Franţa i-a cerut companiei Microsoft să nu-i mai urmărească pe internet pe utilizatorii de Windows 10
Dr. Stefan Lanka – Otrăvirea celulară prin vaccinare; polio și oxidul nitric
Chelsea Manning, fost militar american, care a furnizat către Wikileaks peste 700.000 de documente clasificate, va fi eliberat
Scandalul Facebook-Cambridge Analytica - un scandal creat artificial de către globaliștii SUA-UE-Soros pentru a justifica cenzurarea internetului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro