Putin: “Rusia e capabilă să se întoarcă militar în Siria în câteva ore, dacă e nevoie”

Distribuie!by Predintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus într-o conferință de presă  că țara sa e capabilă să retrimită forțe adecvate în Siria în decurs de câteva ore, dacă este nevoie. “Bineînțeles, dacă o astfel de nevoie va apărea, Rusia poate să-și trimită forțele în Siria, în decurs de câteva ore. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Predintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus într-o conferință de presă  că țara sa e capabilă să retrimită forțe adecvate în Siria în decurs de câteva ore, dacă este nevoie.
“Bineînțeles, dacă o astfel de nevoie va apărea, Rusia poate să-și trimită forțele în Siria, în decurs de câteva ore. Avem capacitatea de a rezolva o escaladare a situației și putem folosi toate mijloacele de care dispunem”,a spus președintele rus.
Totuși, a continuat Putin, o escaladare militară nu este pe placul Rusiei.
“Nu ne-ar conveni. O escaladare militară a situației nu ar fi vina noastră. Sperăm ca toate părțile implicate să arate bun simț și atât guvernul, cât și opoziția să rămână fidele procesului de pace”, a adăugat Putin.
Președintele Rusiei a trecut în sumar rezultate campaniei rusești din Siria din ultimele cinci luni, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Moscova. În cadrul ceremoniei, Putin i-a decorat pe militarii implicați în misiunile din Siria.
“Am creat condițiile necesare unui proces de pace. Am stabilit relații constructive cu SUA și un număr de alte țări, cu forțe de opoziție respectabile din Siria, cei care care vor cu-adevărat să se încheie acest conflict”, a spus Putin.
Șeful statului rus a precizat că Armata Siriană, cu ajutorul Rusiei, poate acum să mențină pozițiile sale și să cucerească teritoriile ocupate de teroriști. Putin a mai precizat că operațiunile din Siria au costat Rusia 480 de milioane de dolari.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Putin-Rusia-e-capabila-sa-se-intoarca-militar-in-Siria-in-cateva-ore-daca-e-nevoie-131212

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat organizația teroristă Al Qaeda. Finanțarea mujahedinilor din Afganistan cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor, în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
David Rockefeller pledează vinovat în faţa acuzaţiilor că face parte din conspiraţia care a pus la cale globalizarea
Războiul din Iugoslavia și crimele de război comise de SUA și NATO
Nicolas Sarkozy după gratii? Parchetul francez îl numește deja „condamnat” pe fostul președinte
Schimbările climatice, creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață: În ultimii 12.000 de ani, s-a înregistrat o oscilare între perioadele calde și cele reci, în consecință existând perioade cu niveluri ale mărilor și oceanelor în creștere sau în scădere. În vremurile Romei antice, ghețarii erau mult mai mici decât cei pe care îi cunoaștem în zilele noastre
În spatele războiului din Kosovo s-au aflat interese economice şi politice importante
Australia se alătură SUA și cere anchetă internațională despre cum a acționat Organizația Mondială a Sănătății și cum a apărut pandemia de coronavirus Covid-19
Istoria lui George Soros - speculantul bursei internaționale, cel care a prăbușit Banca Angliei
John McCain a murit! John McCain a fost unul dintre creatorii organizației teroriste ISIS!
Iranul dezminte acuzaţiile formulate de SUA cu privire la existenţa unui arsenal chimic
Iluminaţii: Cele 13 familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, acuză Google, Facebook și Youtube că lucrează pentru NSA: "Capitalismul supravegherii"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro
Citește mai multe:
Globaliștii șantajează oamenii de pe planetă să se vaccineze, dacă vor să revin la o viață normală

Antisemitismul – o afacere a evreilor sioniști! Majoritatea evreilor nu sunt semiți, ci khazari!

Fulgerele globulare, un fenomen misterios

Premierul Serbiei, Aleksandr Vucic: “Serbia nu va uita niciodată bombardamentele NATO. Ne-ați ucis copiii!”

Cazul Topcliffe, farfuria zburătoare care a speriat armata britanică

Închide