Putin: SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții

by “SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții de astfel de fapte, a declarat Vladimir Putin într-un interviu oferit postului american NBC. BUCUREȘTI, 10 mar — Sputnik. SUA se ocupă de jocuri de murdare, acuzându-i pe alții de aceste fapt, a declarat președintele rus, Vladimir Putin. Într-un interviu oferit […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții de astfel de fapte, a declarat Vladimir Putin într-un interviu oferit postului american NBC.

BUCUREȘTI, 10 mar — Sputnik. SUA se ocupă de jocuri de murdare, acuzându-i pe alții de aceste fapt, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

Într-un interviu oferit postului de televiziune NBC, Megyn Kelly, l-a întrebat pe șeful statului rus despre omul de afaceri Evghenyi Prigojin, care a fost acuzat în Statele Unite de implicare în campania pentru alegerile prezidențiale din anul 2016. Jurnalista a făcut o referire la “un punct de vedere”, potrivit căruia Prigojin s-ar ocupa cu “lucru murdar” în locul lui Putin.


„Cine sunt acești oameni? Despre ce lucru murdar e vorba? Nu mă ocup de niciun fel de lucruri murdare. Tot ce fac este public. Aveți o prejudecată. Aveți pe cineva căruia îi place să facă lucruri murdare și credeți că noi facem la fel. Nici vorbă”, a spus președintele.

Procurorul special Robert Mueller a acuzat 13 cetățeni ruși, inclusiv pe Prigojin și trei persoane juridice de tentative de implicare în campania pentru alegerile prezidențiale. Anterior, acuzații au fost adresate și autorităților rusești, iar purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, le-a calificat drept „absurde”.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/Rusia/20180310/17767661/putin-sua-jocuri-murdare.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Faza finală a războiului financiar global: Situaţia globală financiar-bancară şi bursieră – între bula bursieră şi banii virtuali
Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: Situația în cazul pandemiei coronavirusului e extrem de exagerată. E nerezonabil ca un președinte să spună oamenilor că „ne aflăm în război”
România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
Președintele Serbiei, Tomislav Nikolic: "UE și Germania ne dau ultimatum, ca după asasinatul de la Sarajevo"
Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc Planeta! Agenda 21 a lor este instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial prin reducerea populatiei Planetei cu 90%!
Era geoingineriei stratosferice – Chemtrails şi viitorul planetei noastre
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Bil Gates doreste un Guvern Mondial pentru a combate problemele urgente ale omenirii ! Incearca sa le "combata" prin vaccinuri, incercand sa reduca populatia Planetei !
HAARP controlează uraganele
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Israelul şi Arabia Saudită ar fi pregătit în secret atacarea Iranului
"Vestele galbene" anunță o "primăvară europeană"?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro