Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: “acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!” Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!

Distribuie!by Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: “acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!” Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild! Totul a inceput in luna August 2015, pe fondul […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: “acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!”
Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti!
Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!

Totul a inceput in luna August 2015, pe fondul dezbaterilor fata de legea antilegionara pe care evreii sionisti o doreau cu ardoare, de parca aceasta ar modifica gandirea oamenilor ori ar speria simpatizantii. Nicidecum, evreii sionisti ar trebui sa stie ca, nationalistii nu sunt fricosi, nu cunosc ce inseamna teama.


In tot acest scandal apare un evreu, diferit de multi dintre cei pe care ii vedem in prim-plan. El este Eli Caufman, un istoric si rabin, cunoaste foarte bine istoria sionismului, a statului ilegitim Israel dar si aspectele mai putin cunoscute ale Declaratiei Balfour de la 2 noiembrie 1917, cand Ministrul de Externe al Marii Britanii, Arthur Balfor si Alfred Milner ii trimiteau o scrisoare lui Lionel Rothschild, liderul comunitatii evreiesti de la acea vreme, din Anglia, in care ii impartaseste dorinta de a le acorda un “camin evreiesc” in Palestina, pe care acestia o vor invada, ocupa, provocand crime si multa suferinta, chiar si in prezent.

Cine ii acuza, imediat este acuzat de… “antisemitism”. Noi le repetam acestor indivizi ca, nu sunt “semiti”, ci khazari din sudul Rusiei (Caucaz), asa cum scrie si Enciclopedia Iudaism la cap. IV, pag. 1-5.


eli-caufman

De pe publicatia Cunoaste Lumea aflam mai multe:

“Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, a făcut declaraţii foarte dure şi extrem de interesante la adresa liderilor comunităţii evreieşti de la noi, în emisiunea „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan la Litoral TV din Constanţa.

„Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.

[…] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.

[…] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români.

Unde sunt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei.

Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”[1]

Benjamin Freedman, un evreu care îi cunoştea pe sioniştii de rang înalt (sionist provine de la „cel care practică cultul soarelui”) din anii 30-40, a afirmat că expresia „anti-semitism” ar trebui eliminată din limba engleză. Iată ce a spus el:

„La ora actuală, antisemitismul nu serveşte decât unui singur scop: el este folosit ca o sperietoare. Atunci când evreii simt că cineva se opune adevăratelor lor obiective, ei îşi discreditează victimele numindu-le antisemite pe toate canalele pe care le au la dispoziţie şi care se află sub controlul lor.”

Menechem Begin , fost prim ministru Israel :

„Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale.

Alte rase pot fi considerate a fi excremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

„Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunilor americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la “World Jewish Conference” in Geneva :

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre.„

Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/incendiar-rabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani-video/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
Noi membri de onoare ai Forumului B'nai B'rith România (Fiii Alianței sau Fiii Legământului), organizație secretă evreiască și structurată ca lojă masonică
Biografia lui Mihail Roller, principalul falsificator al istoriei româneşti. Cum a sfârşit infamul lider bolşevic al Secţiei Propagandă şi Agitaţie
Rechizitoriul soților Ceaușescu: Rechizitoriul procurorului militar, Dan Voinea, prin care au fost trimiși în judecată Nicolae și Elena Ceaușescu pentru genocid și subminarea puterii de stat, are două pagini și a fost scris pe genunchi în elicopter, în drum spre garnizoana Targoviște
Atacurile UE la adresa românilor au trezit naționalismul la viață!
Facebook a sters temporar o pagina de facebook dedicata Conspiratiilor, Religiei si Ezoterismului ! Exista un alt precedent periculos in Romania cand Facebook a sters pagini ateiste !
Războiul meteorologic împotriva României
Străinii pot cumpăra teren agricol în România, după dorință! Românul de rând poate să procedeze la fel, în alte țări europene?
Minciuna "pestei porcine africane": După ce un fermier şi-a omorât porcii, autorităţile i-au spus că erau sănătoşi
Procurorul șef al DNA, Dr. Laura Codruța Kovesi și Procurorul General al României, Augustin Lazăr, rămân în funcții pentru că sunt oamenii americanilor și au imunitate absolută din partea americanilor indiferent ce ar face în România
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
SUA și UE pregătesc distrugerea totală a României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro