Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: „acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!” Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!

Distribuie!

Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: „acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!”
Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti!
Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!

Totul a inceput in luna August 2015, pe fondul dezbaterilor fata de legea antilegionara pe care evreii sionisti o doreau cu ardoare, de parca aceasta ar modifica gandirea oamenilor ori ar speria simpatizantii. Nicidecum, evreii sionisti ar trebui sa stie ca, nationalistii nu sunt fricosi, nu cunosc ce inseamna teama.


In tot acest scandal apare un evreu, diferit de multi dintre cei pe care ii vedem in prim-plan. El este Eli Caufman, un istoric si rabin, cunoaste foarte bine istoria sionismului, a statului ilegitim Israel dar si aspectele mai putin cunoscute ale Declaratiei Balfour de la 2 noiembrie 1917, cand Ministrul de Externe al Marii Britanii, Arthur Balfor si Alfred Milner ii trimiteau o scrisoare lui Lionel Rothschild, liderul comunitatii evreiesti de la acea vreme, din Anglia, in care ii impartaseste dorinta de a le acorda un „camin evreiesc” in Palestina, pe care acestia o vor invada, ocupa, provocand crime si multa suferinta, chiar si in prezent.

Cine ii acuza, imediat este acuzat de… „antisemitism”. Noi le repetam acestor indivizi ca, nu sunt „semiti”, ci khazari din sudul Rusiei (Caucaz), asa cum scrie si Enciclopedia Iudaism la cap. IV, pag. 1-5.


eli-caufman

De pe publicatia Cunoaste Lumea aflam mai multe:

„Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, a făcut declaraţii foarte dure şi extrem de interesante la adresa liderilor comunităţii evreieşti de la noi, în emisiunea „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan la Litoral TV din Constanţa.

„Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.

[…] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.

[…] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români.

Unde sunt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei.

Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”[1]

Benjamin Freedman, un evreu care îi cunoştea pe sioniştii de rang înalt (sionist provine de la „cel care practică cultul soarelui”) din anii 30-40, a afirmat că expresia „anti-semitism” ar trebui eliminată din limba engleză. Iată ce a spus el:

„La ora actuală, antisemitismul nu serveşte decât unui singur scop: el este folosit ca o sperietoare. Atunci când evreii simt că cineva se opune adevăratelor lor obiective, ei îşi discreditează victimele numindu-le antisemite pe toate canalele pe care le au la dispoziţie şi care se află sub controlul lor.”

Menechem Begin , fost prim ministru Israel :

„Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale.

Alte rase pot fi considerate a fi excremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

„Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunilor americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la „World Jewish Conference” in Geneva :

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre.„

Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/incendiar-rabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani-video/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Mass-media din Franța: "România este de vânzare. În curând acolo nu vor mai fi prea multe lucruri româneşti de vânzare"
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Strategia națională de educație parentală, prin care se vrea trimiterea părinților români la reeducare, se clocește de câțiva ani. La început a fost „Modelul elvețian”, promovat de ONG-uri
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Atentatul cu bombă din Senatul României din 1920 a fost orchestrat de către evreul comunist Max Goldstein
Statul Paralel, creația globaliștilor SUA-UE-Soros, se scufundă
"Nu ne mai mințiți că România e un stat suveran și nu ne mai chemați la vot! Ce să alegem, o gașcă de târâtoare la porți străine?"
Scriitorul evreu Teșu Solomovici: "Eu și toți evreii români îi datorăm viața mareșalului Ion Antonescu"
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Guantanamizarea României - Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate! DNA – brațul de forță al globaliștilor SUA-UE-Soros în România! DNA – un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Turcii confiscă biserici creștine, iar cei care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București
Generalul Iulian Vlad, fost șef al Departamentului Securității Statului: "Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București"

Citiți și...

Mulțumim, SUA! Ați separat apele în România
Academia Română: "Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari"
Mecanismele Statului Paralel. Cum au atacat Coldea și Maior instituțiile de conducere
Judecătoare, dezvăluiri explozive despre puciul pus la cale de oamenii lui Kovesi în CSM: Marele plan de supunere a unui sistem care nu înțelege să se așeze în genunchi/ UPDATE/ Comunicatul judecătorilor, printre care Președintele Înaltei Curți: Refuzăm ca prin asigurarea cvorumului de Plen să creăm astfel cadrul necesar pentru încălcarea unui drept fundamental
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
#Rezistenții apără BNR, băncile și multinaționalele, care au crescut euro și ROBOR-ul, și acuză PSD-ul că este de "vină". "Vina" PSD-ului este că a adoptat taxa pe lăcomie și taxa pe cifra de afaceri pentru multinaționalele, care își externalizează profitul
Guvernul Masonic al Romaniei sterge datorii de 500 milioane de euro ale companiei private Rompetrol! Toate astea in timp ce oamenii se uitau la evenimentele legate de tragedia aviatica din Muntii Apuseni! Un motiv in plus pentru care oamenii au fost lasati sa moara in accidentul de avion: presa trebuia sa aiba un alt subiect!
Nimeni nu e în siguranță. Profilul Facebook îți poate fi închis chiar acum. Facebook trage "cortina de fier" cu mâna tefeliștilor
O campanie anti-națională
Cenzura #rezistenților: Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, este deranjat de legea offshore, în varianta PSD, cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră, căci "investitorii străini" vor trebui să plătească mai mult României
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...