Rabinul-şef al Israelului: “Non-evreii nu trebuie să locuiască aici!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Yitzhak Yosef, Rabinul-şef al Israelului, se confruntă cu o reacție publică de respingere după ce a făcut o declaraţie extrem de controversată referitoare la faptul că doar evreii au dreptul să locuiască în Israel.

Conform legii iudaice, este interzis unui non-evreu să trăiască în ţara lui Israel cu excepţia cazului în care a acceptat cele şapte legi ale lui Noe”, a afirmat rabinul, conform RT.com. „Ar trebui expulzaţi în Arabia Saudită”, a continuat Yitzhak Yosef.


Yosef a adăugat că non-evreii care sunt de acord să respecte legile lui Noe – un cod moral care interzice, printre altele, negarea existenţei lui Dumnezeu, blasfemia, crima şi furtul – pot rămâne în Israel şi îndeplini sarcini în serviciul evreilor.

Ulterior, rabinul a revenit asupra declaraţiilor sale. Nu este însă prima oară când Yitzhak Yosef face declaraţii controversate. La începutul lunii martie a.c. a spus că israelienii nu ar trebui să se teamă să ucidă terorişti înarmaţi cu cuţite.”[1]


Doar ganditi-va daca un non-evreu ar fi facut o asemenea declaratie, ce s-ar fi intamplat cu el ? Ce-ar fi facut propaganda mass-media a sionistilor ? Ei bine, stiti deja, ar fi fost “linsat” mediatic. In acest caz, sionistii lui Rothschild au voie sa faca astfel de declaratii, pe care lumea le-ar considera naziste.

In fapt, nazismul este sinonim cu sionismul, iar acesta este unul din multitudinea de exemple. Astfel de declaratii nu ar trebui sa va uimeasca intrucat ele sunt folosite de des de catre evreii ultra-religiosi, declaratii care au la baza citate din Talmud.

Insasi expresia “non-evreu” este una deosebit de ofensatoare, in sensul ca sionistii se considera astfel “o rasa”, ceea ce nu sunt. Antropologic vorbind evreii fac parte din rasa alba, iar din perspectiva istorica, ei sunt khazari din sudul Rusiei, convertiti in masa la Iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Bulan. Asta a demonstrat, in 2013, oamenii de stiinta geneticieni, care le-au analizat genomul.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9728

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA zombizată: Implanturile cu CIP vor avea în curând același grad de acceptare ca piercing-urile și tatuajele
Peste 500 de medici germani acuză escrocii Covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”
Lockdown-urile nu au avut niciun efect asupra împiedicării răspândirii coronavirusului în Germania, relevă un studiu realizat la Universitatea din München
Liderii din Germania vor să-și islamizeze țara. Iată dovada!
Dr. Steven Greer – Cum lucrează Guvernul Mondial
"Putin a tradat Noua Ordine Mondiala", spune un fost ambasador al SUA ! Rusia a fost scoasa deja din G8 !
Premierul Ungariei, Viktor Orban, îi acuză pe globaliști în frunte cu George Soros că încearcă să intervină în politica internă a Ungariei
Virusul SARS a fost creat în laborator
În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Naționaliștii europeni dau tonul împotriva Pactului pentru Migrație
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Președintele Siriei, Bashar al-Assad: Fără ajutor din exterior pentru terorişti, autorităţile i-ar fi anihilat într-un an
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...