Rabinul-şef al Israelului: “Non-evreii nu trebuie să locuiască aici!”

by “Yitzhak Yosef, Rabinul-şef al Israelului, se confruntă cu o reacție publică de respingere după ce a făcut o declaraţie extrem de controversată referitoare la faptul că doar evreii au dreptul să locuiască în Israel. „Conform legii iudaice, este interzis unui non-evreu să trăiască în ţara lui Israel cu excepţia […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Yitzhak Yosef, Rabinul-şef al Israelului, se confruntă cu o reacție publică de respingere după ce a făcut o declaraţie extrem de controversată referitoare la faptul că doar evreii au dreptul să locuiască în Israel.

Conform legii iudaice, este interzis unui non-evreu să trăiască în ţara lui Israel cu excepţia cazului în care a acceptat cele şapte legi ale lui Noe”, a afirmat rabinul, conform RT.com. „Ar trebui expulzaţi în Arabia Saudită”, a continuat Yitzhak Yosef.


Yosef a adăugat că non-evreii care sunt de acord să respecte legile lui Noe – un cod moral care interzice, printre altele, negarea existenţei lui Dumnezeu, blasfemia, crima şi furtul – pot rămâne în Israel şi îndeplini sarcini în serviciul evreilor.

Ulterior, rabinul a revenit asupra declaraţiilor sale. Nu este însă prima oară când Yitzhak Yosef face declaraţii controversate. La începutul lunii martie a.c. a spus că israelienii nu ar trebui să se teamă să ucidă terorişti înarmaţi cu cuţite.”[1]


Doar ganditi-va daca un non-evreu ar fi facut o asemenea declaratie, ce s-ar fi intamplat cu el ? Ce-ar fi facut propaganda mass-media a sionistilor ? Ei bine, stiti deja, ar fi fost “linsat” mediatic. In acest caz, sionistii lui Rothschild au voie sa faca astfel de declaratii, pe care lumea le-ar considera naziste.

In fapt, nazismul este sinonim cu sionismul, iar acesta este unul din multitudinea de exemple. Astfel de declaratii nu ar trebui sa va uimeasca intrucat ele sunt folosite de des de catre evreii ultra-religiosi, declaratii care au la baza citate din Talmud.

Insasi expresia “non-evreu” este una deosebit de ofensatoare, in sensul ca sionistii se considera astfel “o rasa”, ceea ce nu sunt. Antropologic vorbind evreii fac parte din rasa alba, iar din perspectiva istorica, ei sunt khazari din sudul Rusiei, convertiti in masa la Iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Bulan. Asta a demonstrat, in 2013, oamenii de stiinta geneticieni, care le-au analizat genomul.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9728

Citiți și...

Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Violenta domestica este scazuta in cuplurile care fumeaza marijuana ! Asta au demonstrat oamenii de stiinta !
"Cartea Albastra" a magnatului evreu J.P. Morgan despre Noua Ordine Mondiala ! Un altfel de "Protocoale ale Inteleptilor Sionului" !
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice
Invazia din Golful Porcilor şi ascensiunea lui Fidel Castro
Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Deputat afgan: "Elicoptere neidentificate, probabil ale SUA, ajută terorişti Stat Islamic"
Arme românești pentru conflictul din Siria
Expert: Americanii sunt în delirul pro-război controlat de elita MSM și NATO
Polonia sfidează Parlamentul European: o decizie "scandaloasă". Polonia este împotriva globaliștilor UE
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro