Rabinul-şef al Israelului: „Non-evreii nu trebuie să locuiască aici!”

Distribuie!

„Yitzhak Yosef, Rabinul-şef al Israelului, se confruntă cu o reacție publică de respingere după ce a făcut o declaraţie extrem de controversată referitoare la faptul că doar evreii au dreptul să locuiască în Israel.

Conform legii iudaice, este interzis unui non-evreu să trăiască în ţara lui Israel cu excepţia cazului în care a acceptat cele şapte legi ale lui Noe”, a afirmat rabinul, conform RT.com. „Ar trebui expulzaţi în Arabia Saudită”, a continuat Yitzhak Yosef.


Yosef a adăugat că non-evreii care sunt de acord să respecte legile lui Noe – un cod moral care interzice, printre altele, negarea existenţei lui Dumnezeu, blasfemia, crima şi furtul – pot rămâne în Israel şi îndeplini sarcini în serviciul evreilor.

Ulterior, rabinul a revenit asupra declaraţiilor sale. Nu este însă prima oară când Yitzhak Yosef face declaraţii controversate. La începutul lunii martie a.c. a spus că israelienii nu ar trebui să se teamă să ucidă terorişti înarmaţi cu cuţite.”[1]


Doar ganditi-va daca un non-evreu ar fi facut o asemenea declaratie, ce s-ar fi intamplat cu el ? Ce-ar fi facut propaganda mass-media a sionistilor ? Ei bine, stiti deja, ar fi fost „linsat” mediatic. In acest caz, sionistii lui Rothschild au voie sa faca astfel de declaratii, pe care lumea le-ar considera naziste.

In fapt, nazismul este sinonim cu sionismul, iar acesta este unul din multitudinea de exemple. Astfel de declaratii nu ar trebui sa va uimeasca intrucat ele sunt folosite de des de catre evreii ultra-religiosi, declaratii care au la baza citate din Talmud.

Insasi expresia „non-evreu” este una deosebit de ofensatoare, in sensul ca sionistii se considera astfel „o rasa”, ceea ce nu sunt. Antropologic vorbind evreii fac parte din rasa alba, iar din perspectiva istorica, ei sunt khazari din sudul Rusiei, convertiti in masa la Iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Bulan. Asta a demonstrat, in 2013, oamenii de stiinta geneticieni, care le-au analizat genomul.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9728

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...