Radiatiile Hartmann – radiatii cosmo-telurice, geopatogene, cu influente negative asupra oamenilor ! Inca din antichitate oamenii cercetau locul inainte de a-si construi casa acolo !

by Rețea Hartmann este denumită o zonă formată din benzi de radiații cosmo-telurice emise de scoarța terestră care se intersectează perpendicular. Rețeaua este organizată după modelul meridianelor și paralelelor Pământului și orientate pe direcțiile Nord-Sud și Est-Vest. Denumirea a fost dată de doctorul german Ernst Hartmann în anul 1942, cel […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rețea Hartmann este denumită o zonă formată din benzi de radiații cosmo-telurice emise de scoarța terestră care se intersectează perpendicular. Rețeaua este organizată după modelul meridianelor și paralelelor Pământului și orientate pe direcțiile Nord-Sud și Est-Vest. Denumirea a fost dată de doctorul german Ernst Hartmann în anul 1942, cel care a studiat fenomenul.

Reteaua Hartmann

Distributia retelei Hartmann !

 

Zonele din rețeaua Hartmann sunt considerate zone geopatogene (geo – pământ și phatos – suferință, boală), ca fiind nocive pentru toate organismele vii. Șederea permanentă a omului în astfel de zone poate fi cauza unor îmbolnăviri foarte grave. Radiațiile Hartmann se pot pune în evidență prin măsurări cu instrumente radiestezice.


Hartmann_Gitter

Rețeaua Hartmann !

 

Mai multe aflam de pe Wikipedia:

“Zonele geopatogene iau naștere ca urmare a golurilor existente în scoarța terestră, fenomenelor termice și de presiune din interiorul Pământului și acțiunii plăcilor tectonice.

Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale etc. cresc efectele nocive ale rețelei Hartmann asupra ființelor vii. De asemenea, influența radiațiilor Hartmann este crescută în apropierea transformatoarelor de tensiune electrică.

În afară de rețeaua Hartmann sunt cunoscute și alte rețele telurice care poartă numele celor ce le-au descoperit și le-au studiat: Curry, Peyré, Palm, Romani, Wismann, Airaudi.

Istoric !

Zonele geopatogene erau cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, oamenii își alegeau cu grijă locurile unde își construiau case, cultivau plante, creșteau animale etc. și evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul păsărilor și al animalelor.

În China antică în perioada împăratului chinez Kung Yu, 2205 – 2197 î.Hr., nimeni nu avea voie să construiască o locuință până ce zona nu era testată de specialiștii imperiali cu capacități paranormale.

Romanii înainte de a construi un oraș, lăsau cirezile de vite să pască timp de un an pe locul unde urma sa fie ridicat orașul, după care le sacrificau și le inspectau organele interne pentru a vedea dacă sunt sănătoase.

În vremurile noastre, activitatea de cercetare în acest domeniu a fost inițiată în Germania de către Carl Reichenbach în anul 1834, Alfred Watkins în Anglia în anii 1920, baronul Gustav Freiherr von Pohl în anii 1930, care a făcut cercetări privind relația de stres geopatic cu apariția cancerului, doctorul german Ernst Hartmann în perioada 1940-1960, primul care a descris radiațiile geomagnetice, Manfred Curry în anii 1950 ce a continuat cercetările lui Hartmann, descriind rețeaua care-i poartă numele și influențele acesteia.

În România, studierea focarelor geopatogene a început în octombrie 1961, în secret, în câteva unități militare, prin metode paranormale.

Descriere !

Rețeaua Hartmann apare sub forma unor perdele verticale de radiații tridimensionale și invizibile foarte înalte care se înalță din sol. Acestea se întind pe direcția Nord-Sud din 2 în 2 metri, iar pe direcția Est-Vest din 2,5 în 2,5 metri, iar grosimea lor este între 16 și 20 cm. Liniile se intersectează între ele, punctele de intersecție se numesc noduri Hartmann care sunt de 6-7 ori mai nocive decât benzile de radiații. Rețeaua se strînge și se alungește pe măsură ce se apropie de poli. Între benzile rețelei, se află o zonă favorabilă cu suprafața de 1,8 – 2,3 m.

Radiațiile Hartmann și efectul lor nociv sunt dispersate de o cuvertură de apă mai groasă de 15 m.

Efecte nocive și protecție !

Majoritatea ființelor vii suferă influențe nocive dacă sunt plasate pe liniile Hartmann, dar mai ales în dreptul unui nod Hartmann. În ochiurile rețelei nu se simte nici un fel de influență. Principalele perturbații produse de zonele patogene sunt:

– la om: devitalizarea (reducerea vitalității), somn agitat, oboseală, stress, coșmaruri, disfuncții, randament scăzut la locul de muncă, afecțiuni ale inimii, rinichilor, sistemului circulator, respirator, ale metabolismului și afecțiuni cronice grave precum cancerul.
– la plante: în aceste zone iarba și plantele nu cresc, tulpinile pomilor sunt răsucite și pe ele sunt prezente tumori canceroase.
– la animale: caii sunt sensibili, semnalându-se cazuri de pareză; bovinele sunt sensibile dacă dorm pe zone nocive, capătă comportamente bizare, taurii devin agresivi; peștii dintr-un acvariu sunt mai puțin activi și nu ocupă zona nocivă; albinele sunt agresive și hiperactive; păsările de curte au o mortalitate crescută. Excepție prezintă șoarecii și pisicile care se așează și dorm pe nodurile Hartmann.

Pentru protejare, cea mai simplă soluție este mutarea patului sau a biroului de pe zona nocivă într-un alt loc, sau amplasarea în spațiile locuite a unei cantități de cristale (cuarț), sau așchii de marmură.
Altă metodă este amplasarea la parterul clădirilor, sub pardoseală, a două plăci metalice, de preferință din oțel galvanizat cu dimensiunile de 0,9 – 1,2 m lățime și 1,8 – 2,4 m lungime, așezate în unghi drept una față de alta.”[1]

Mai trebuie precizat si faptul ca, nu intotdeauna “casele bantuite”, unde se manifesta fenomene de tip poltergeist, sunt o cauza a “prezentei fantomelor”, cum s-ar putea considera, ci un efect destul de clar al acestor vortexuri energetice, ca urmare a intersectarilor acestor linii Hartmann.


SURSE

1. http://ro.wikipedia.org/wiki/Re%C8%9Bea_Hartmann

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro